The last one before 2009

Hej läsare. Har nyss blivit sminkad av syster och sitter nu och väntar på gästerna, de ska också sova över här eftersom det är svårt att ta sig hem på nyårsnatten. Det betyder att jag inte kommer kunna sätta mig vid datorn någonting ikväll, tyvärr. Så därför önskar jag er alla gott nytt år nu istället! ;-D
Var är alla kommentarer egentligen? Förut hade jag runt 10 st, nu kanske jag får 2-3/inlägg. Come on, fortsätt kommentera så kommer jag troligtvis kommentera din blogg tillbaka!


Vad tycker ni om nyårssminket? Kommentera!

Nyårsfixat

Sista dagen på -08 året. Huset är städat, dukningen är fixad och jag tror maten snart är klar. Själv har jag inte hjälpt till någonting...
Jag har duschat och ätit lunch och läst min bok. Kommer ni ihåg målet jag skrev igår, att jag skulle läsa till sida 200 innan 2009? Det har jag lyckats med, nu ligger jag på 211. Trodde inte jag skulle lyckas, men boken börjar bli bättre nu så jag fortsatte läsa, och fortsatte lite till och vips så var jag på sida 200.

  
Mammas fina dukning i lila och silver och lite av gottisbordet. Visst ser det gott ut? :-)


Sista inlägget

Har läst några bloggar nu och ska snart lägga mig i sängen med min bok som jag fick i julklapp, "Om jag kunde drömma". Den är inte alls lika bra som folk sagt att den är, men det kanske bara är nu i början. När jag var hemma hos Vicke sa hon att hon skulle läsa till sidan 500 innan 2009 (hon läser en annan bok), så då sa jag att jag skulle läsa till sida 200. Jag vet redan hur det kommer gå, jag ligger på sida 104 nu och det är 2009 om ett dygn (?). Oops, men vi får väl se. Tror ni jag klarar det? :-P
Time to bed, orkar inte vara trött imorgon. Ha det bra.


Två heldagar med Vicke

Förlåt för dålig uppdatering. Jag och Vicke har haft fullt upp med annat utom datorn. Som vanligt har vi haft jättekul, kollat på filmer, ätit, sovit, skrattat, tagit kort och fjantat oss, haha. Så nu sitter jag här med magvärk pga allt skrattandet. Själv tycker jag att det är roligare med bilder än text, så här kommer bilder från igår och idag.

    
    
   

Beskrivning på bilderna; Vi började normala, och myste lite med hunden, sedan kom flummet igång. Vi brottades och skrattade ihjäl oss, haha. Ja, vår knäppa humor fortsätter med att vi får lust att kolla upp i taket samtidigt som vi tar bild... Okej, fråga inte. Fram mot kvällen myste vi med varm choklad med mini maränger i (som snabbt tog slut). Vi kollade på "Pretty Woman" och Vicke fick för sig att ta kort på filmen, sammanlagt tog hon 40 kort, blir jobbigt att radera, tss. Eddie kom upp och väckte oss på morgonen och vi kollade på en till film. Vid halv fem var de roliga dagarna slut ;-)

Friends nya reklamfilm

Hejhej bloggen. Ni kanske har sett den nya Friends reklamfilmen på TV. Den utspelar sig i min skola och jag medverkar som statist i den, jag har en ljuslila tröja, är blond och syns mest i slutet av filmen på väg in i klassrummet (tredje personen som går in). Ser ni mig? ;-)


Dagens outfit

Slänger in en dagens outfit. Hur såg du ut idag?


Grå kofta - H&M, 198 kronor.
Ljusblå jeans - U-turn, 499 kronor.
Vitt linne - H&M, 49.50 kronor.
Rosa tofflor - Nilson, 450 kronor.

Ny design

Nu har jag trixat lite med headern på Photoshop ett tag. Eftersom jag installerade det igår, så har jag inte hunnit lära mig speciellt mycket. Det här med Photoshop var krångligare än jag trodde, men jag prövade mig fram och såhär blev resultatet. Men för att vara nybörjare är jag riktigt nöjd! Vad tycker du om den nya designen? :-)


Dagens outfit

Min klädsel idag var i färgerna svart och lila. Vad tycker du om den?


Kort svart "jacka" - Salt, 499 kronor.
Lila linne - H&M, 49.50 kronor.
Svarta jeans- Salt, 499 kronor.


Min dag

Hej, och förlåt för att jag inte har bloggat på hela dagen. Det beror på att jag har varit i stan hela dagen med familjen.
Vaknade vid halv tolv, duschade och sminkade mig. Sen åkte vi in till stan för att kolla på bion "LasseMajas detektivbyrå - Kameleontens hämnd". Vi hade fått biljetter till den av pappa i julklapp. Ärligt talat så var den riktigt bra. Det låter kanske lite töntigt, men den hade bra handling och var otroligt bra gjord. Hela familjen gillade den. Efter det gick vi runt och kollade i lite affären, men jag köpte ingenting. Och sedan åt vi thaimat, på vår favoritrestaurang, Phi Phi Island. Sen åkte vi hem och nu har vi nyss kollat på Stjärnorna på slottet. Riktigt mysig familjedag!
Vad har du ägnat dig åt denna lördag? :-)


Dagens nya

Som sagt var jag i centrum idag, det här köpte jag.

 
Grå munkjacka med hög krage - H&M, 198 kronor.
Svart kort jacka - SALT, 499 kronor.

Vad tycker du? Åsikter! ;-)

Annandagen

Hejhej. Idag är det annadag jul, jag gick upp vid elva tiden och åt frukost och duschade. Sedan åkte jag till centrum själv, inte speciellt kul, men Ellen var så snäll som frågade om jag ville gå med henne, men vid den tiden just var jag väldigt nyvaknad/trött. Men tack för omtanken Ellen! Nåväl, första affären jag gick in på var Zara, gissa om det var kaos där? Alla var helt galna och det låg kläder på hela golvet, så jag bestämde mig att jag kunde ta denna affär senare, hehe, orkade inte med att knuffas så som alla gjorde. Jag lyckades få tag på två koftor/tröjor, ingen av de var rea på men jag är nöjd ändå. Familjen hämtade upp mig efter ca 1 ½ timme, så far vi iväg till farmor och åt god julmiddag (tredje dagen i rad, hihi) och nu har vi nyss kommit hem.
Jag laddar upp bilder från mina köp i nästa inlägg, lova att kommentera, det som ni är så otroligt duktiga med! :-)

Veckans vill ha

Veckans vill ha är mellandagsrea! Är jag inte smart? Tänkte åka in till centrum imorgon och kika (och troligtvis köpa något) om jag hittar något. Jag har ju många presentkort, så de ska jag använda.
Jag ska försöka leta rätt på en varm tjocktröja, enkla tröjor (kanske med tryck?) och kanske några snygga skor också. Men innan dess ska jag städa min garderob, jag börjar... nu! :-)
Brukar du handla på mellandagsreorna? Om inte så kan jag säga att där kan man hitta fynd!


I julklapp fick jag...

...Så otroligt mycket fina saker. Mycket var saker jag hade önskat mig, resten kom som positiva överraskningar. Det har varit jättemysigt att fira i mormors lägenhet, det började till och med snöa lite vid 12-13 tiden. Nu ska ni få se vad jag har fått. Vill också passa på att tacka alla för de fina klappar jag fått; tack!

 
Från min underbara familj + släkt:
- Photoshop.
- Bok "Om jag kunde drömma".
- Bok "The returns of hjärtans fröjd".
- Film "What happens in Vegas".
- Film "Mamma mia"
- Berlock från Thomas Sabo (en pusselbit med texten "Does it fit?")
- Silverkedja.
- Presentkort från H&M, 150 kronor.
- Presentkort från SF bio, 200 kronor.
- Presentkort från ZARA, 400 kronor.
- Presentkort från Cubus, 250 kronor.
- Pengar.
Och från mina snälla vänner:
- Puderrosa tröja med tryck.
- Guldiga örhängen.
- Silverkedja med hjärta.
- Nagellack som förstärker och förlänger naglarna.
- Sovbindel.
- Biocheck.

Nu är jag nyfiken, vad fick du i julklapp? :-)


Dagens outfit

Det blir helt svart idag, på julafton. Fast jag pyntar klädseln med en röd lång tomteluva, så lite rött blir det. Vad tycker ni? Är det snyggt? ;-) Everything by H&M.


Vanlig t-shirt - 69.50 kronor.
Svart spetskjol - 349 kronor.
Strumpbyxor - ?

Julaftons morgon

God jul på er alla!
Mamma och lillasyster väckte mig klockan tjugo över nio ungefär. Vi gick upp och åt frukost. Limpan, som mamma bakade igår, var jättegod. Sedan öppnade vi paketen vi fått i julstrumpan, där jag fick en filmp som jag önskat mig. "What happens in Vegas" heter den, har ni sett den? Bra eller dålig? Har aldrig sett den, men jag önskade mig den ändå, hehe. Dags för mig att dusha. Det har hänt något med kameran, jag kan inte lägga in bilderna... Men i värsta fall får ni se mina julklappar/outfit som mobilbilder. :-)


Dan före dopparedan

Det är julafton om bara några timmar, beroende på hur man räknar. Visst känns det inte som det? Vädret är ju utmärkt, allt som saknas är den glittrande snön i tjocka lager.
Idag blir det rimstuga i huset och jag ska också försöka hinna springa till Vicke och hämta julklapparna jag glömde hos henne i fredags. Och ikväll är det "Lille julafton" hemma hos mommo. Ska bli jättemysigt. Det är en tradition vi har varje år kvällen innan julafton, vi äter lutfisk (nej, inte jag) och pyntar deras fina och höga gran. De har ca 3 meter i tak så ni kanske förstår att granen är stor då.
Vad gör ni dan före dopparedan? Har ni någon tradition eller gör du inget speciellt? Det är kul att läsa om andras traditioner! ;-)


Ca 24 timmar kvar till julafton...

Two days left

Granen är pyntad och huset är städat, nu känner jag lite lite julstämning knacka på. Dessutom har jag varit med Denise idag, som vanligt skrattade vi och fjantade vi oss ganska mycket. Men vi kollade på film, pratade och vi gjorde om vår gemensamma blogg. Min blogg har fått ny textstil som jag är väldigt nöjd med, vad tycker ni? :)


2 dagar kvar till julafton...


Allt är klart

Förlåt för dålig uppdatering igår, kom hem vid åtta, sedan åt vi middag och kollade på filmen "Love actually".
Igår köpte jag allt jag skulle köpa, blev jättenöjd med allting. Till mormor köpte jag servetter och två par tändsticksaskar (hon älskar det), som kommer från Svenskt tenn. Som jul- och nyårsklädsel köpte jag en svart spetskjol från H&M för 349 kronor. Från Panduro och Pärlshopen hittade vi mycket julklappspynt eller vad man säger och smycken som man kan göra själv. Igår "tjuvstartade" jag lite med att fixa paketen, och de blev otroligt fina faktiskt. Eller vad tycker du? (Bild på jul- och nyårsoutfiten får ni se på julafton).

 
3 dagar kvar till julafton...

Nu är bloggen julpyntad

Gud vad många nya headers jag gör hela tiden. Men jag kände att jag ville ha lite julstämning... Vad tycker ni om den nya? Ska jag ha kvar den eller ska jag ha den gamla? You choose. Men fram till jul tror jag att jag har den här.

 
Bilderna är klickbara


Idag är det lördag

Good morning sunshines!
Lördag idag, ska in till stan med mamma och Thilde idag igen. Ska köpa pyssel till imorgon då vi har en tradition att "julpyssla" hos mammas moster. Riktigt mysigt. Ska också titta på jul/nyårsklänning, är i stort behov av det just nu, det är ju bara 4 dagar kvar till julafton. Jag hade också tänkt köpa julklappar till Thilde och mormor.
Yes, så kommer dagen se ut. Nu - dags för mig att kila, men självklart bloggar jag om jag hittar något skoj i staden. ;)


4 dagar kvar till julafton...

Looov

Äntligen!
Igår gick jag och några andra tjejer från klassen hem till Ellen efter skolan, för att fira "Lilla julafton". Det blev väldigt lyckat, vi kollade på film, öppnade julklappar, lagade mat, gick ut med hunden ner till ICA. Haha, det sista kanske inte var speciellt intressant. Det var bara jag och Denise som sov över, vi åkte till skolan och där höll sjuornas musikklasser en konsert eller vad man ska säga, sånt gör vi varje år.
Efter avslutningen åkte jag och storasyster in till stan för att möta mamma. Vi åt först lunch och sedan var det dags för massage, hur skönt som helst. Åkte hem efter det, trötta, oljiga och avslappnade. Efter en mysig och lyckad dag!
Vår lilla julgran med klappar under... Jag visar bilder på vad jag fick imorgon eller någon gång när jag har tid. Skönt med lov va? ;)


5 dagar kvar till julafton...

Julklappsshopping

Efter plugget åkte jag och Ika till centrum, jag köpte färdigt mina julklappar och köpte också en till henne. Haha, jag var ganska dålig på att gömma den, så hon vet var det är. Men det spelar kanske inte större roll, hon kommer ändå få den på fredag (avslutning!). Vi åkte hem och bytte direkt om till fotbollskläder och kom lite tidigt, men det gjorde ingenting. Sista kvarten fick vi fika för att Monkan fyller år imorgon. Grattis grattis. Nej, nu är det dags för mig att duscha, slå in julklapparna och packa sovsaker till imorgon. Ha det bra. Förresten, vad tycker ni om min nya header? :)
Kramar Julia.


7 dagar kvar till julafton...

Fikaoutfit


Brun skinnjacka - Vero Moda, 799 kronor.
Svart tröja med hög krage - MQ, 499 kronor.
Blå jeans - G-star, 1099 kronor.
Svarta skor - Nilson, 995 kronor.
Vantar - Wedins, 129 kronor.


Tisdag

Hade sovmorgon idag också. Kommer ha det hela veckan, utan torsdag. Bara för att det är lov på fredag! Jippi. Efter avslutningen ska jag in till stan och möta mamma och få massage och handla resten av julklapparna. Ska bli riktigt roligt.
Vanlig skoldag, fast vi fick sluta tidigare för att vi inte hade någon musik pga luciatågen. Så jag gick hem klockan två och nu ska jag ner till lillasysters skola och där bjuds det på julfika. Ja tack. Men först måste jag bara visa denna söta sovbindeln från Friis&Co. I need it. Visst är den söt?

8 dagar kvar till julafton...


Mascara

Köpte den här mascara som  jag alltid tyckt varit den bästa. Ett mycket bra julklappstips. Just nu är det extrapris på Åhléns, kostar bara 99 kronor, ordinarie pris 160 kr. Vilken är din favoritmascara?

Masterpiece Max
9 dagar kvar till julafton...


Julshopping

Dagen började med träning tillsammans med Anna Hall som spelar i Djurgårdens damlag. Ganska jobbig och tråkig träning om jag ska vara ärlig. Men Vicke piggade upp mig. Vi bestämde nämligen någon gång i veckans att vi skulle handla julklappar, så vi åkte till centrum och jag kom hem med tre julklappar. Imorgon ska jag och bästis åka till TC och köpa julklapp till Astrid.
Har du köpt julklappar eller är du sån som springer runt den 23 december? :)


10 dagar kvar till julafton...


Lucia

Det är 13 december idag, dvs Lucia. Eftersom jag går i musikklass skulle vi ut och lussa. Vi började i Näsby Parks centrum och åkte sedan vidare till Vaxholms kyrka. Allt gick bra och stämningen var på topp. Åkte hem, jättetrött, och skulle sedan äta middag hos våra grannar. Passade på att leka med deras söta ungar, älskar småbarn. Nu är jag hemma och kommer somna när som helst. Haha, nej, men jag kommer somna tidigt ikväll. vad har du gjort idag? :)


Veckans vill ha

Ett nytt, finare nattlinne. Jag tackar inte nej till det här från Lindex, kostar 199 kronor.


Är den inte söt? Tomten..?


I.d smink

En till sak jag kanske borde skriva upp på önskelistan är i.d smink foundation. Har hört talas om de, och det har skrivit om de i tidningar. Det är ett puder och resultatet blir som foundation. Ett extra plus är att det är mineralsmink, dvs smink som inte skadar huden och gör så att huden kan andas.

i.d smink finns också i rouge, ögonskugga och concealer.


Vad ska jag skriva om?

Hej!
Orsaken till att jag inte bloggar särskilt mycket är för att jag inte vet vad jag ska blogga om. Vad tycker ni, vad vill ni läsa om? Skriv allt du skulle vilja. Om du är en blyger kan du vara anonym. Men jag skulle bli jätteglad om ni säger till vad ni vill läsa om, så ska jag försöka fixa det. Och på det sättet tycker ni min blogg blir roligare och därför blir jag glad. Haha, komplicerat. Men skriv en kommentar vad du vill jag ska skriva om.


Urgullig klänning från stylebystars. I love it. Som en gräddbakelse, eller hur?

Önskelista

Om bara ca 2 veckor är det jul. Längtar, ska fira jul hos min mormor i stan i hennes stora och mysiga lägenhet. Mamma och pappa frågade om önskelistorna igår, och såhär ser min ut.

- Thomas Sabo smycken
- Presentkort från MQ, Zara, Nilson
- Tröjor med roliga/söta tryck
- Vit stickad kofta
- Nattlinne
- Kläder från Odd Molly
- Mamma Mia the movie

Jag tror inte att det var allt, men det här är det jag kommer ihåg.
Vad önskar du dig i julklapp?

fullsizefullsizefullsize


Den där klänningen..

Jag funderar över vad för klänning jag ska ha i år på julafton och nyårsafton. Vet inte om jag ska ha svart, rött eller kanske lila. Men jag menar, lila på julafton... det är liksom inte traditionen. Jag tror att det blir svart för mig i år, med någon röd eller guldig accessoar.


Klänningar från asos.
Vad tycker du man ska ha på sig på jul och nyår? Rött, svart, lila, guld, randigt, rosett, rutigt, prickigt..? Skriv en kommentar!


Roliga tryck på t-shirts

Hej bloggen!
Brukar kolla in på 4everyoungs hemsida och kolla om de har fått in något roligt. De har alltid fina t-shirtar med roliga tryck eller mönster på. Här är några jag föll för:




Priserna på dessa toppar ligger mellan 350-500 kronor.

Vad tycker du om toppar med mönster/tryck på?
Gillar eller inte? :)

1 december och mys

Kom hem vid 16 ungefär och gjorde en kopp varm choklad med två toast och satte mig ner med svenskaboken framför näsan. Pluggandet gick helt okej. Satte mig sedan framför TV:n för att kolla på julkalendern. Sämsta jag sett, tyvärr.
I alla fall, nu sitter jag och dricker (en till) kopp varm choklad och en lussebulle. Smaskens!


Någon mer än jag som älskar lussebullar? Jag kan väl ändå inte vara ensam om det...


RSS 2.0