Last night before 2010


Nyårsafton alltså. Det är nästan lite läskigt att tiden går så otroligt snabbt. Nyår firas med några familjevänner, mer än så vet jag knappt. Har inte någon rolig text att bjuda på, men vi hörs nästa år med lite bilder förhoppningsvis. Ha en underbar kväll allihopa och gott nytt år!


Höjdpunkter år 2009


Januari - Skolresa till Romme. Lika bra varje år.

Februari - Storhogna med världens bästa Ellen. Nästa år kommer vi igen!

Juni - Skolavslutning betyder sommarlov. Sommarlov betyder frihet.

Juli - En vecka med Ellen på landet.

Augusti - Mallorca med familjen. Underbar resa.
Oktober - Jag fyllde år och fick en systemkamera i födelsedagspresent, Nikon D3000.

November - New York med familjen. Grymmaste resan någonsin!

December - Jullov, julstämning, pepparkakor, lussebullar, vänner, familj, släkt, julafton.


Avatar 3D


Idag har jag varit i stan med min syster och mammas moster. Vi fick en bioupplevelse av henne i julklapp. Så vi bestämde oss för att gå och se Avatar i 3D. Gissa om den var grym! Den var verkligen hur bra som helst, kanske till och med en av dem bästa filmer jag sett. Ni måste se den om ni inte redan har gjort det. En tiopoängare skulle man kunna kalla det för.

Fashion/guitar


Två outfits som jag vill ha i min garderob - ungefär exakt nu. Det ser så ledigt och klassiskt ut men på ett riktigt snyggt sätt, håller ni med? Igår och idag har jag varit med Ellen, vi har fått mycket gjort kan jag säga. Hon lärde mig bland annat spela en liten trudelutt på gitarr - miljoner tack Ellen. Nu ska jag duscha och sedan hoppa i säng. Hörs imorgon!

Spend money in N.Y


Har glömt att visa vad jag köpte i New York, när jag var där för en månad sen. Men här får ni en bild i alla fall. Bättre sent än aldrig, hoppas jag. Fick hem tröjor, koftor, jacka, converse, underkläder, solglasögon, armband, bodysplash och ansiktsvatten. Helt klart nöjd!

Mellandagsrea på Topshop


Topshop har värsta rean just nu i mellandagarna. Kika in här för att fynda! Lite synd att jag inte fick presentkort på Topshop i julklapp, för det skulle vara perfekt såhär i mellandagarna. Det finns massvis dem rear ut, några exempel är snygga basplagg, festklänningar, tjockare tröjor, skjortor, accessoarer, klackar osv. Själv ska jag försöka hitta tjockare tröjor, basplagg och smycken på mellandagsrean. Smart att shoppa sådant på rea, eftersom att man aldrig kan få för mycket av det!


Outfit den tjugofjärde



Den svarta fodralklänningen kommer från Topshop, halsbandet med flera kedjor kommer från H&M och de glittriga strumpbyxorna är gamla. Visst är klänningens rygg snygg? Jag älskar de två rosetterna. Gillade ni min outfit? Hur såg ni ut dagen till ära?


Christmas in pictures


"Förrättsbordet"

Äntligen blev det en vit julafton.

Dukning i guld och svart.

En pytteliten del av maten.

Lillkusinen var rädd för tomten, han nöjde sig med att titta på honom i fönstret.

Han är världens sötaste.

Tomtebloss i julgranen.

En fin julgran.


En liten resumé om hur min jul såg ut. I nästa inlägg får ni se gårdagens outfit också. Be right back!


Merry christmas


Har inte hunnit blogga någonting idag, men eftersom det är självaste julafton idag, var jag ju bara tvungen att logga in för att säga god jul. Jag har haft en mysig jul tillsammans med släkten. Dagen har innehållit träning, mat, Kalle Anka, gottebord, julklappar, foton och mys-stämning. Hoppas ni har haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll. God jul!


Julstress i sista minuten


Dåligt med uppdatering på sista tiden, men jag skyller på julstressen. Igår var jag inne i stan med fina Tove och kollade på bio (New Moon), vilket som vanligt var hur mysigt som helst. Och idag har jag varit i stan igen, för att köpa den sista julklappen och klänning att ha imorgon (bild kommer då). Efter det åkte hela familjen till mormor för att fira lilla julafton, som vi gör varje år den tjugotredje. Har nyss slagit in julklapparna och skrivit rim till alla. Nu ska jag hoppa i säng. Hörs imorgon!

Färgglatt på handleden


Jag har en crush på färgglada plastklockor. Gillar att man kan använda det som en snygg accessoar, tillsammans med andra smycken. Av tomten önskar jag mig en mörkrosa och en vit. Klockorna ovan kommer härifrån. Vilken är din favorit?

I love New York #3


Vi gick över Brooklyn Bridge.

Jag på bron med Manhattans skyskrapor i bakgrunden.

Gick på bio på Times Square.

Restaurang som snurrade (ett varv/timme), med utsikt över hela New York.

Fotades av en cool snubbe på gatan i SoHo. Jag vill förresten ha hans snygga kamera.

Sista dagen. Tog en promenad i Central Park.

Solsken.

Jag under ett träd med gula blad (Central Park).

Det var ett tag sedan jag visade bilder från New York. Om ni bläddrar bak i bloggen ser ni resten av bilderna. Här har ni i alla fall tredje och sista drösen med bilder från världens huvudstad!
Idag har jag åkt pulka i tjocka snön och ska snart dra vidare med Vickan och Amanda för att käka pizza och ha filmmys. Hoppas ni får en bra söndagkväll folket!


Tradition med vänner

Igår efter julavslutningen åkte jag och mina fina vänner hem till Astrid för att fira "lilla julafton", som vi gör varje år. Kvällen blev hur mysig som helst. Vi öppnade julklappar, bakade pepparkakor, lagade middag och pratade i timmar. Imorse bestämde vi oss för att fixa i ordning brunch som bestod av scones och american pancakes med massa gott tillbehör. Slänger upp några bilder.


Hela fina gänget.

Baka pepparkakor.

En snygg julgran och lite julklappar.
Mys med onyttigheter och babbel.

Smaskiga american pancakes.

Bästa frukosten - bästa början på jullovet.


Den perfekta nyårsoutfiten


Har fortfarande inte hittat outfit till avslutning, jul eller nyårsafton. Jag får rota fram något i garderoben till avslutningen, som är imorgon, men jag skulle inte direkt tacka nej till en snygg klänning till jul och nyår. Outfiten ovan är ju egentligen perfekt, om man har lust för en nyårsafton med mycket folk och fest. Själv satsar jag på något enklare, som den lilla svarta pimpat med smycken. Har ni bestämt outfit till julafton/nyårsafton?

Tomtenissa på klappjakt

Igår och idag har jag agerat tomtenissa. Jag gav mig ut på klappjakt. Har faktiskt köpt nästan alla julklappar redan, men jag har svårt att veta vad jag ska köpa till pappsen. Vad ger man till en pappa? Jag vill helst ge något roligt, en riktig överrasking. Har någon tips?
Skoldagen var väldigt slapp, och väldigt onödig. På lektionerna har vi gjort "hänga gubbe", tittat på film, julpysslat... Men idag var sista skoldagen med riktiga lektioner, vilket kändes skönt. Imorgon blir det städning i skåpen och utvärdering av terminen. Och på fredag avslutning! Vi hörs tanter.


Give me chicy gifts


pics here
På min önskelista finns det med presentkort från chicy. Det finns sjukt mycket därifrån som jag vill ha. Plaggen ovan är bara några få (väldigt få) exempel. Vad tycker ni, hissa eller dissa chicy?

Multiplicerat med 5


Full fart i helgen. Men det finns inte något plugg att göra, så det känns väldigt skönt. Däremot har vi luciatåg, fem styckna sammanlagt. Igår hade vi två, inget av dem gick särskilt bra på grund av min onda hals och hosta. Men idag känns det lite bättre, så jag hoppas de tre luciatågen imorgon blir mer lyckade. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, slappa med familjen och blogga lite förhoppningsvis. Nu är det dags för mig att stryka mitt lucialinne, det har redan hunnit blir skrynkligt från gårdagen. Ska upp innan 6 imorgon för att lussa i stan. Men det lär bli mysigt. Hörs senare ikväll!

Fashionology



Har hittat en ny (för mig i alla fall) hemsida, med bara smycken. Sjukt snygga smycken dessutom. Vill ha åtminstone 80% av allt jag spanade in. Smyckena går i silver allihopa, vilket jag älskar. Klicka dig in på denna hemsida om du gillar ringar, armband, halsband och örhängen med skitsnygga detaljer! Kanske något att skriva upp på önskelistan?


Halleluja-moment


Yesyesyesyes. Idag blev sista provet gjort, vilket betyder att vi inte har några prov kvar denna termin. Så riktigt jävla skönt verkligen. Veckan har varit lagom rolig - Föredrag, inlämning, SO-prov och NO-prov. Men idag behöver jag inte sätta mig och plugga, så att det ska jag fira med att surfa runt ett tag och sedan lägga mig i ett varmt bad och andas för första gången på veckor. Måste också fixa fram lucialinne + tillbehör. Eftersom jag går i musikklass har vi fem luciatåg i helgen! Ganska jobbigt, men kul och mysigt såklart. Bloggar kanske mer ikväll, så vi hörs snart igen!


RSS 2.0