Nu ska här ätas glass

Taggad för Wallander med en tallrik glass i famnen. Yihaa, lördagskvällar is da shit!


Självklart min favoritglass, vanlijglass med krossade chokladbitar i.
Har du någon favoritglass? :-)

This is good music

 


Lyssna bara på låtarna, det är de som är bra. This - I like.

Veckans vill ha


Veckans vill ha är en hood. Inte en vanlig stor hoodie, utan en speciell, kanske med mönster? Den mittersta på bilden tycker jag om väldigt mycket, bara för de långa snörena. Förstår ni vad jag menar? Jag vill ha en detalj, eller kanske flera. Tipsa mig om vart det finns såna jag letar efter! :-)


Wallanderkväll, som vanligt

Hej bloggisar!
Idag är det lördag, vilken betyder Wallander klockan 22 på TV4+. Längtar alltid så mycket till lördgakvällarna, det är alltid slappdag med Wallander, som sagt, på kvällen. I och för sig är det några timmar kvar, medan jag väntar ska jag nog surfa runt på olika shoppingsajter, bara för att fördriva tiden. Ha det bra. :-)


Måste passa på att se nya Wallander-filmen Hämnden på bio, innan den slutar visas...

En hårförändring

Hej sötisar!
Kom nyss hem från Täby C där jag klippte mig. Det blev väldigt kort, som vanligt när man klipper sig, bara för att man har vant sig med det gamla. Men allt det slitna är borta, så det känns väl ganska bra ändå. Samtidigt saknar jag mitt långa hår skitmycket redan... Ni får se före och efterbilder.

 
Vilken frisyr är finast tycker du?

Syster i tidningar

Jag såg inte förrän i morse att syster var med i tidningar. Först såg jag hennes moderepotage som hon plåtats för för någon vecka sen, i Aftonbladet/Sofis mode. Sen såg jag en bild på henne i Svenskan, som hon tagit för några veckor sen. Om ni vill se bilder kan ni gå in på Aftonbladets hemsida och kolla. Här på bloggen får ni nöja er med denna bild;


Kika in för fler bilder! ;)


Tjejmiddag hos Sally

Hejhej. Har inte kunnat blogga eftersom jag varit hemma hos Sally med några av mina fantastiska vänner. Vi kom hem till henne vid 16 ungefär, då gjorde vi inte så mycket vad jag kommer ihåg. Gick ner till ICA för att köpa godis. Sen kollade vi på filmen "Wildchild" som Asse hade med sig. Väldigt bra/rolig film! Sen gick vi upp och åt middag, nudlar med kyckling- och grönsakswok som hennes pappa gjort. Hur gott som helst. När magarna var mätta gick vi ner i hennes källare, släckte alla lampor och körde mörkerkurragömma, hah, det är asläskigt när det är helt kolsvart och ser ingenting. Jepp, sen satte vi oss i deras bastu (utan värme och syre, hehe) och snackade om allt möjligt. Vid 23 kom Izzis mamma och hämtade mig och Isa. Nu bjuder jag på bilder.


Denise tar kort på gänget. Väntar på bussen.


Denise med hennes godisrosa-läppar.


Alla flickor posar.


I Sallys källare fanns en träningscykel som vi gillade vääldigt mycket.


Supergod mat!

Bilder lånade från Denise.


Man kan ju drömma

Hur kommer designer på tanken att göra såna här otroligt söta klänningar och andra stuff? Var får de inspirationen ifrån? Denna klänning har jag suktat efter i någon veckan efter jag sett den på Englas blogg, och avundsjuka är allt när jag ser att hon köpt den! Vilken lyckost. Om du har lust att köpa den kostar den 1250 kronor på FamousFashion
Jag kan ju drömma...


Jag behöver just nu..

Ett varmt, varmt bad. Är så himla trött att jag tror att jag kommer somna om en timme högst. Men så blir det såklart aldrig, även fast jag vill/försöker. Ska snart tappa upp ett kokande varmt bad och efter det läsa och försöka sova i minst 10 timmar. Jag behöver verkligen sömn för att hjärnan ska fungera någorlunda bra. Någon som är likadan? Dags att sov... Jag menar bada, dags att bada.


Torsdag

Tjolahopp! Har gjort klart allt plugg och ska äta om ett tag. Skolan var som vanligt ganska långtråkig på förmiddagen, då vi bara har tre timmlektioner (håll med om att det är för mycket för en sjua?), men det gick snabbare än vanligt. Efter lunch hade vi hemkunskap, EQ och E-tid, slutade vid 14.55. Mina läppar var så sjukt torra att de höll på att spricka, kunde knappt prata eller le. Så direkt när jag kom hem tog jag fram skrubbhandskarna och började peela läpparna och tog en överdos med lypsyl, hihi, så nu är de mjuka som en babyrumpa.
Imorgon efter skolan ska jag kanske hem till en kompis med några andra vänner och ha tjejmiddag, så jag kanske inte bloggar förräns på lördag, vi får se. Kram.


TV time

Hej igen. Har väntat hela kvällen på att Top Model ska börja, haha, har inget annat att göra liksom. Så nu börjar det om fem minuter, äntligen. Har kollat in lite bloggar som vanligt, lyssnat på musik och laddat upp bilderna från Romme till Facebook. När jag ser de längtar jag tillbaka så himla mycket! Men som tur är ska jag och Ellen upp till Vämdalen på sportlovet, ska bli så jävla kul! Så det är något jag ser fram emot sjukt mycket. Nu ska jag ta bästa platsen i soffan, syster sätter sig alltid i mitten när hon får soffan först... See ya!


Tjejen jag ska till Vämdalen med, wohoo! Tre veckor kvar...

I'm wearing pink


Ljusrosa tröja - Boomerang
Märkblå jeans - U-turn

Världens bästa Romme-resa

Hej bloggen. Ber om ursäkt för att jag inte bloggat på jättelänge. Som de flesta vet så åkte skolan till Romme igår. En riktigt lyckad resa! Samling klockan 6 på skolans parkering där det stog massor med bussar som skulle ta oss till Romme. Jag satt brevid fina & söta Denise på den 3-timmars långa bussresan, så tiden gick snabbt. Vi fick våra skidor och pjäxor och direkt när vi alla bytt om började vi åka. Tyvärr åkte jag aldrig med Denise, eftersom hon åkte med Danne, Oscar och Tove mest medan jag åkte med andra vänner. Men det var superkul ändå och vi skrattade och skrek så mycket att jag fick lite ont i halsen på vägen hem, hehe. Längtar redan till nästa år!!


Jag och Denise på vägen dit.


Sötaste Victoria och Astrid är helt inne i dinausaurie-filmen som vi såg på vägen.


Ellen redo för skidor.


Izzi, Felicia och Sally. Lägg märke till åttorna i bakrunden. De hittade en stilig pose...


Skiåkningen började så snabbt som möjligt.


Vicke och Astrid var de jag hängde ihop med mest på resan.


Ser ni hur mycket snö det fanns? Jag och Vicke är glada.


Mandis och jag har nyss kommit upp från 6-stolsliften (som man skymtar i bakrunden).

Det finns så otroligt många fler bilder men jag orkar faktiskt inte lägga upp fler nu. Ha det bra, lägger in en Dagens om en stund. Kramar!

Vadå godisgris?

Nu är jag och Vicke hemma från att ha handlat tonvis med godis till Romme-resan imorgon! V köpte en godispåse och festis medan jag gick på chips, non-stop, läsk, festis, godispåse och två tidningar. Vad, man måste ju ha energi till skidbacken. Inte sant? :-)



Nu ska vi snart sova, vi ska upp klockan 5 imorgon. Kramar.


Mia och Klara - se den

Som sagt, klockan 20.00 på ettan. Om ni har humor råder jag er att se den. ;-)


Bara jag som har sådan humor? ^^

Pizzabak

Nu har jag stått och gjort pizza från halv sex. Vi har nyss ätit och pizzan blev riktigt lyckad! Det tog ganska lång tid att göra den, men det gav som sagt bra resultat. Slänger in bilder.


Innan ugnen.

Klar.
Visst ser det ganska gott ut? Gjorde en med champinjoner och en med bara skinka.

Imorgon är det skola, känner ingen ångest för det utan jag tycker faktiskt det ska bli kul. Måndagar är inte speciellt krävande, vi har data, engelska, E-tid (imorgon bara, i vanliga fall har vi drama), lunch, SO, teknink. En sak som jag ser fram emot ännu mer är att Vicke ska slumra hos mig imorgon, eftersom det är samling på skolan klockan 6 på tisdagen, då vi åker till Romme. Och det är ju roligare att gå dit tillsammans med en kompis, speciellt Vicke. Vi ska köpa godis och läsk och allt sånt till bussresan och så får jag hoppas att Vicke kan visa mig hur man laddar över låtar till mobilen från datorn. Vi har lovat att försöka somna så tidigt som möjligt, men vi får se hur det går med den saken, haha. Kommer säkert sitta uppe och skratta åt ingenting mitt i natten - as usual.
Om en kvart början den efterlängtade Mia och Klara på ettan, säsongstart! Älskar den serien. Ha en bra kväll. Kramar Julia.

IKEA-shopping

Hejhej. Nu har jag kommit hem från IKEA, hittade ett jättefint "drapperi" till rummet som jag visar när vi satt upp det. Precis i den färg tapeten är. Super. Om ni vill kan jag lägga upp bilder på mitt rum senare? Säg bara till!
Nu håller jag på att skriva packlista till Romme, åh, jag längtar så himla mycket! Jag kollade nyss Vickes blogg och såg att vi kommer vara jättelika i skidbacken. Båda ska ha brunrutiga byxor, vit jacka och vita vantar. Tankeläsare? Hihi, det var roligt att se i alla fall.
Nu måste jag fortsätta. Bloggar senare! Kramar.

Denna söndag ska jag..

God morgon solstrålar.
Hoppas ni har sovit gott. Jag gick upp tidigt, vid tjugo över nio för att göra förra veckans hemkunskapsläxa - söndagsfrukost. Det blev väldigt bra. Till middag ska jag laga ännu mer mat, som också var hemkunskapsläxa. Nämligen pizza.
Ska också skriva packlista till Romme och börja packa idag! Jippi, herregud vad jag längtar. Såg att Denise hade skrivit precis vad jag tänkte på igår. Att det blir lika fint väder som förra året, glittrande snö och sol. Superfint var det. Hoppas det blir så på tisdag också!
Ett IKEA-besök blir det möjligtvis också, ska köpa drapperier till mitt rum. Lägger in bilder senare om det blir så. Mer vet jag inte riktigt, vila upp mig.
Vad ska ni göra denna gråa söndag? :-)


Besöksrekord

Jippi. Både i förr igår och igår hade jag besköksrekord. I fredags hade jag 47 besökare och nu kollade jag nyss statistiken som höjts till hela 67 unika besökare! Kanske inte speciellt mycket för er andra, men jag har faktiskt bara jaft den här bloggen i 3-4 månader. Bloggen blir bättre verkar det som? Tack alla läsare! Nu är jag glad. :-)


Sov sött

Man sover riktigt sött med detta nattlinne. Från H&M för 129 kronor. Kanske nästa köp?


Eller hur är den söt? Så mycket Julia.

Wallander - paus

Wallander - Mörkret, som går på TV400 just nu är riktigt bra & spännande. Orkar inte förklara vad det handlar om, men slå på TV:n så får du se. Fast det kanske är lite svårt att komma in i filmen nu, mitt i liksom.
Nu börjar det igen. Kram Julia.

Time to Wallander

Hejsan gullapor - nytt smeknamn till mina läsare, hehe. Wallander börjar om 5 minuter så ska bänka mig framför soffan för att få den bästa platsen, hihi, gäller att vara i god tid vet ni. Okej, det var intressant inlägg, kanske bloggar någon gång i pauserna. Kramar.


Nitar VS dragkedja

Är lite sugen på fler leggings. Såg ett par skitsnygga på Bik Boks hemsida, svarta med dragkedja längst ner. Ser nog lite ut som jeans när man har de på sig. Men å andra sidan så är nitar modernt (och snyggt) i vår, så det är ju också en variant. Vad tycker du? Nitar eller dragkedja?


Speciell middag

Nu har jag nyss ätit middag. Vi åt något som jag aldrig ätit förut, kyckling med rotfrukter och grönsaker. Ganska gott faktiskt. Och nyttigt.
Vicke kommer tyvärr inte hit ikväll, bara för att jag är förkyld och inte vill smitta henne. Också för att jag vill vara frisk till veckan, blir så jobbigt att ta igen annars. Ganska synd, men nästa helg ska vi titta på bio tillsammans på fredag så då får vi ta igen det! Istället blir lördagen en mys- och familjekväll som igår framför Wallander! Älskar den deckarserien, de gör den jättebra och dessutom är det bra skådelspelare. Någon som håller med mig? Men det börjar inte förrän 22, så det är ett tag.


Färgstark middag.


Svaren på era frågor

Frågestunden avslutas nu. Oj, vad många frågor det blev! Roligt att många undrar så mycket om mig. Här får ni alla svaren!

Vilken är din favoritblogg?
Det finns många bloggar jag gillar, favoriterna är nog Englas, Blondinbellas och Kenzas.

Vad skulle du göra om du vann 100 miljoner kronor?
Oj, då skulle jag ha pengar hela livet. Jag skulle skänkt mycket till barn som har det svårt i andra länder, köpa en otroligt fin villa eller stor lägenhet med havstomt. Shoppa skulle antagligen vara min hobby...

Hur mycket får du i månadspeng?
300 kronor.

Vem hejar du på i Let's Dance?
Det är många par jag tycker om och hejar på. Laila & Tobias, Magnus & Annika och Niclas & Jeanette är väldigt duktiga.

Hur gick det för din syster i modelltävlingen?
Hon kom tyvärr inte med bland de sista finalisterna som man kunde rösta på. Men det har gått väldigt bra för henne i modellandet, hon är nu med i en agentur.

Vilken är din favoritglass?
Mintchoklad, kallas menta i Italien, där det smakar allra bäst. Annars brukar jag inte äta så mycket glass.

Vad var ditt nyårslöfte?
Jag hade inget nyårslöfte det här året.

Vad är ditt drömyrke?
Det har jag faktiskt inte börjat tänka på. Men skådespelerska eller designer skulle vara kul.

Vad gör du på fritiden?
Tränar på F & S fem gånger i veckan, är med kompisar, pluggar och bloggar.
 
Vilken är din favoritmat?
Kött med klyftpotatis. Pastasallader kan också vara jättegoda om de är lagade på "rätt" sätt.

Vilket djur är din favorit?
Katter och hundar. Klassiskt va?

Vilken är din största inspirationskälla?
Oj, det var en svår fråga. Det beror lite på hur man menar. Klädinspirationen får jag från tidningar och bloggar oftast. Men den mesta inpirationen får jag från mig själv, hur jag vill vara.

Vilken okänd blogg gillar du mest?
Det finns så många. Mina vänner har bra bloggar och jag ingen direkt favorit bland alla. Lisaplace är en grym blogg och hon har en unik stil. Å andra sidan är hennes blogg ganska känd...

Vilket är ditt favoritplagg?
Nu på vintern är det mest jeans tillsammans med en enkel t-shirt med något ballt tryck. På sommaren gillar jag mest korta klänningar, linnen och tunna koftor - då snackar man sommar.

Hur gammal är du?
13 år, fyller 14 i höst.

Vilka bloggar brukar du läsa?
Mina vänners, Blondinbellas, Kenzas, Englas, Lisas mfl.

Var köper du dina jeans och koftor?
Jag köper jeans på olika ställen, koftor också. Men jeansen är mest från JC och U-turn. Koftorna är köpta på Gina Tricot, ZARA, Modström, Killah, H&M. Massor med olika affärer helt enkelt.

Hur mår du?
Just nu? Jag är förkyld och har lite huvudvärk. I vanliga fall mår jag bra!

Hur lång är du?
Det var länge sen jag mätte mig, men någonstans mellan 163 och 165 cm.

Hur många jeans har du?
Jag tror det är sju, de jag kommer ihåg i alla fall.

Hoppas du fått svar på dina frågor/din fråga. Bloggar mer ikväll! :-)

Svarta från Vagabond

Hej bloggen och fina läsare. Jag har varit i centrum idag, så det är därför jag inte kunnat blogga. Letade efter skor som inte är speciellt märkvärda, alltså såna man kan ha i vanliga fall. Hittade några på sista butiken jag och pap letade i, Vagabond. Ordinarie pris var 1000 kronor, sen var det 30 % rea så 700 kronor skulle vi fått betala. Men när vi var i kassan så sa expiditen fel, hon trodde tydligen det var 50 % på dem. Så vi fick de för 500 kronor! Värsta fyndet. Jag är jättenöjd. Vad tycker du? :-)


Från sidan.

Bakifrån.

Förresten, svaren på era bra frågor kommer ikväll, antingen om någon halvtimme eller efter middagen. Massor med kramar!

Sjukling på G

Ja, och jag hatar att vara sjuk! Vaknade imorse också med huvudvärk och halsont. Men det har redan blivit bättre, proppade mig med C-vitaminer till frukost. Två apelsiner, ett glas apelsinjuice och baugette. Så jag får hoppas att jag blir frisk. Får varken missa måndagen - då det är repetition till provet - eller tisdagen, då vi ska till Romme! Kanske känner jag mig ännu bättre när jag tagit ett långt bad? Hoppas får man göra.
Idag kommer förhoppningsvis Vicke hit och slumrar, vi ska hyra en bra film och ha lördags-myskväll. Hoppas bara jag blir lite kryare till eftermiddagen! Förresten, tack för alla frågor! Fortsätt om ni undrar mer. Kramar.


Let's Dance - paus

Hej bloggen. Familjen sitter och tittar på Let's Dance nu, äter godis och har det mys. Kolla ur mycket gott vi äter. Okej, vi äter inte allt det där, men det finns framme så får man ta om man vill, hihi. Men man behöver inte tänk på kroppen hela tiden, det är faktiskt fredagskväll. Och man får fulare kropp om man nojar över den hela tiden. Så unna dig lite ibland... Som jag, hehe.


Godis, chips, läsk och TV = fredagskväll. Håller ni inte med? ^^

Fortsätt ställa frågor i detta inlägg!

Dags för middag

Men innan jag äter måste jag berätta en sak som jag tyckte var lite rolig.
Min syster, som jag skrivit i tidigare inlägg, ska på Chris Brown-konserten med några av hennes kompisar. Men så får hon reda på att en tjej är sjuk och har då en extra biljett. Så syster frågar mig om jag vill följa med och jag svarar nej för att jag har lite ont i huvudet och vill nog hellre ha en myskväll. Och Vicke, som haft biljetter i säkert 2 månader och längtat efter det minst lika länge har varit helt galen de senaste dagarna. Jag får erbjudandet idag, "sista-minuten" typ, och svarar nej. Förstår ni då hur mycket Vicke älskar Chris Brown? Hihi, antar att ingen förstår nu va? Jaja, hoppas att både Vicke och syster får en dunderbra kväll!
Dags för käk, puss.


Frågestund

Bloggens första frågestund startar nu! Du får fråga mig vad du vill, men var beredd på att jag inte kommer svara på alltför personliga frågor. Frågestunden avslutas imorgon, lördag, eller på söndag. Bara börja fråga, hur många frågor bestämmer du själv! :-)
P.S. Skriv dina frågor i detta inlägg.

            

Hög krage och jeans


Svart tröja med hög krage - MQ, 499 kronor.
Jeans - G-star, 1199 kronor.

Äntligen helg, kära vänner

Fredag! Åh, äntligen helg. Ska försöka att inte tänka så mycket på plugg, även fast vi har NO-prov som måste pluggas till. Men nej, det får inte bli i helgen, som tur är kommer vi repetera allt på torsdags-lektionen som är lång och tråkig. Och kanske också på måndag, så det är ingen idé att stressa.
Som sagt, fredag. Vad gör Julia idag då? Myskväll med mamma, pappa och lillasyster. Storasyster ska på konsert och se Chris Brown medan vi ligger hemma framför TV:n med chips, godis och läsk. Let's Dance också såklart. Vaknade upp med världens huvudvärk och ont i halsen, men det gick över lite med dagen. Men jag mår fortfarande inte helt bra, så jag och Amanda kunde inte umgåtts idag. Får bli en annan dag!
Lägger in en dagens outfit snart och kanske bloggens första frågestund? Vad tycker ni om den idén? :-)


From Bik Bok

           
Ett par balla svarta leggings i speciellt material för 149 kronor. Och tröjan med tryck plus texten "Back in the days" kostade 199 kronor. Snyggt va? Tycker det blir en cool outfit tillsammans med, hmm.. converse! Vad tycker ni? :-)

Torsdag med Erika

Efter skolan gick jag och Erika hem till mig, åt mellis medan vi tittade lite på TV innan vi beslutade oss för att åka till Täby C. Där bytte jag skorna som jag köpte i tisdags. Ni vet "my dreamshoes". Jag älskar de fortfarande, men jag kom på att jag aldrig kommer använda de. I skolan är det för fint och på sommarlovet går jag hellre med flip-flops och ballerinas. Förstår ni hur jag menar? Därför lämnade jag tillbaka de och blev plötsligt 800 kronor rikare. Sprang in på Bik Bok och köpte lite grejer, som ni får se i nästa inlägg.
När vi kom hem åt vi middag och satte oss vid datorn. Jätteroligt att vara med dig igen E, länge sen vi umgicks.
Haft en bra torsdag?

Uttråkad..

Åh, vad det är tråkigt att bara sitta och inte göra någonting. Om 20 minuter börjar i alla fall Top Model.
Är det någon som vet någon bra blogg som ni kan rekommendera? När man inte har någonting att göra är bästa tidsfördrivet att läsa bloggar. Men ingen har skrivit något nytt. De flesta skriver bara 1 inlägg/dag om inte mindre. Så, vet ni någon blogg som skriver lite fler inlägg per dag? Tipsa mig så blir jag glad. Nu ska jag se om någon har skrivit något nytt, haha. Ha en bra kväll. :-)


I taket lyser stjärnorna

Jag och Vicke ska gå och se den har vi bestämt, när vet vi inte än, men så fort den kommer ut på bio. Den verkar otroligt bra men också sorglig. Boken har jag läst två gånger, och den är überbra! Filmen kommer ut 30 januari tror jag, om 1 vecka ungefär. Någon annan som vill se den?
 


Veckans vill ha

En läsare tipsade mig om L'oréal Absolute Repair shampo och balsam. Jag har också läst om de i tidningar, bloggar och hemsidor. Och de har fått väldigt bra kritik. Så jag kanske tar en sväng förbi centrum någon gång i veckan eller helgen och köper shampot till och början med. Mitt hår blir mer slitet för varje dag som går så det behövs verkligen inskaffas! Om du vet något annat bra shampo/balsam är det bara att skicka en kommentar.



Någon som möjligtvis har testat det och tycker att det är bra?


Kort skoldag

Hade som sagt bara halvdag idag. Skönt, vi fick sluta 11.10. Jag och Ellen gick hem hit och försökte plugga till hemkunskapen, som gick sådär eftersom vi var lite trötta, hehe. Men vi hann i alla fall med att läsa sidorna och fråga frågor till varandra om texten. Vi har prov/test imorgon på HK:n, därför har vi pluggat. Nu är Ellen på utveckligssamtal, så det är därför hon gick så tidigt.
Ska inte hitta på något annat speciellt idag, plugga lite till Franska-diagnosen som vi har på fredag. Kommer det något bra på TV ikväll? Tror faktiskt jag behöver en lugn TV-kväll idag. Ses i nästa inlägg. ;-)


Ingen träning idag heller..

Nej, det blir ingen träning idag heller. Jag har inte tränat på en vecka. Och det är inte träning förrän på fredag igen, suck. Jaja, då har jag något att se fram emot i alla fall.

Imorgon blir det halvdag i skolanigen , på grund av utvecklingssamtalen. Men jag har redan haft mitt, så jag antar att jag går hem och inte gör något speciellt, pluggar. Börjar klockan 8.55 och slutar 11.15, har bara språk på morgonen. Svenska, engelska och franska. Ganska skönt.
Är otroligt trött nu, så jag ska läsa min bok och sen sova. Tänk om jag somnar vid åtta, åh, så skönt. Behöver nog ta igen lite sömn från helgen. Först ska jag ta ett varmt bubbelbad, men jag säger redan nu sov så sött.




Mina nya älsklingar

Äntligen är de i sitt riktiga hem. Mina nya honeypies. Är de inte hur fina som helst? Tänk er i sommar, till brunbrända ben, kort svart/grå klänning och solblekt hår. Åh, nu hoppas jag bara att våren och sommaren kommer så snabbt som möjligt. :-)


Från ZARA.

Hemma från veterinären

Kom hem vid halv nio från veterinären. Min lilla älskling har fått en sån där konstig sak på huvudet så han inte kan slicka på såret eftersom det då blir mer infekterat. Han hade inte brutit benet utan någon dum katt hade bitit honom ganska rejält så han nu fått ett djupt sår. Stackare, nej jag vill faktiskt inte gå in på fler detaljer. Hoppas bara han blir bättre, han ska få medicin och ha den där truten för huvudet i två veckor. Älsklingsgubben. Okej, slutsnackat.
Har inte ätit riktig middag, pap håller på att göra pannkakor till mig & syster där uppe. När jag ätit ska jag läsa min bok och sedan sussa. Sleep tight! :-)

Tråkiga måndag

Det var skönt i alla fall att vi hade sovmorgon den här veckan. På förmiddag var det idrott, engelska och SO som väntade. Sen hade vi lunch och SO igen. Gud vad trött jag blev. När det hade gått 40 minuter på SO:n hade jag utvecklingssamtal som gick väldigt bra. Och Teknik som sista lektion, där vi byggde figurer av kuber. En seg måndagsdag i skolan var avklarad, äntligen.
Efter skolan hade jag tänkt åka till centrum för att köpa skorna som jag blivit kära i. Men så blev det inte, fastnade framför datorn efter jag gjort engelskan (som tog 5 minuter...). Nu hinner jag inte åka eftersom jag och mami ska till veterinären med Pashes (katten) eftersom han verkar brutit eller stukat benet. Lilla sötnos. Hoppas han blir bättre. Får se om jag hinner åka till centrum imorgon innan träningen, får hoppas på det. Kommer börja gråta om min storlek är slut när jag kommer. Ja hörrni, kärleken kan svida. Haha, så töntig jag är. Ses ikväll eller imorgon.


Liten sötnos


"Tight ass"

Okej, ni förstår inte. Det är bara jag och Vicke som fattar och har skrattat åt det hela dagen. Gud, vad dålig humor vi har. Haha, nej, det är faktiskt kul med dålig humor... I alla fall min och Vickes. Ni kanske inte vet vem det är som vi har fått det från, men det är Benjamin (Björn Gustafsson). Klippet har jag lagt ut förut på bloggen, men jag lägger in det igen bara för att jag inte har något annat att skriva om.


Supertrendiga kramar från Julia.

Nu ska jag er bilder visa

Kör på Erikas gammeldagsa stil på rubriken, haha. Här är bilder från idag, plus min klädsel.

    

Syster fick många fina presenter, t.ex Odd Molly-blusar som var underbart fina. Vill ha!

Jag har på mig ...
Svart tröja - Kokaii, 150 kronor.
Favvojeans - U-turn, 499 kronor.

Till middag blir det wokade grönsaker med kyckling och pasta. Hejdå. :-)

Måste plugga

Åh, jag är så trött att jag inte vill ta upp mattebladet och sätta igång hjärnan och börja läsa skala. Men jag måste... och det är mycket skönare att få det överstökat. Så nu ska jag stänga av datorn och börja plugga.
"Jag måste bara..."

Släktkalas

Eftersom syster fyllde år förra helgen ska hela tjocka släkten komma hit idag och fira. De kommer klockan 14 och går hem vid kanske 16.30. Så det är nog det ända jag kommer göra idag... vilket är lite synd eftersom jag skulle vilja vara med Vicke idag också, jaja, det får bli en annan dag. Däremot är jag glad eftersom världens sötaste Ivve och Daniela kommer hit. Mina små (och då menar jag små) kusiner.

Håller ni inte med att de är världens gulligaste? Ivve till vänster och Daniela till höger.


Pryd min axel

Det var den här jag köpte idag i centrum, 50 % rabatt på MQ! I like it, vad tycker du? :-)


Man ser inte så bra, men det är en liten kuvertväska med en stor rosett på. Från MQ, 175 kronor.


Tjejkväll + bio

Har inte bloggat på två dagar, jag vet. Det är på grund av att jag har varit hos Flisan och sovit där. Denise och Amanda var med också. Vi hade mycket trevligt.
Igår åkte vi först till centrum för att köpa godis till kvällen, hihi. Sen åkte vi hem till Flisan, kollade på TV lite grann, lagade mat, badade jaccuzzi och åt glass och godis. På kvällen kände sig Denise lite dålig, hon hade ont i magen så hennes mamma och pappa kom och hämtade henne mitt i natten (okej, klockan var 11, men ändå...), hoppas hon mår bättre nu. Då var det bara jag, A och F kvar, vi flummade tills vi nästan somnade i soffan och bestämde oss för att gå ner till gästrummet istället för att sova. Men nej, vi somnade inte, vi höll oss vakna till 3 eller något.
På morgonen vaknade vi vid halv elva, och Mandis åkte hem vid elva. Så nu var det bara jag och Felicia kvar, vi åt frukost och badade i jaccuzzin i två timmar medan vi sa hej till alla som åkte skridskor på sjön (hennes jaccuzzi är precis vid sjön, och hennes hus). Sen fick vi sjuss till centrum för att bara gå runt och titta lite. Och fan i helvete vad kär jag blev i ett par skor, jag älskar älskar älskar dem. Hur kan man bli kär i skor? Haha, aja, det blev jag i alla fall verkligen - fråga Flisan. Köpte en sak som ni får se i nästa inlägg. Sen sa jag hejdå till Flisan och träffade Vicke klockan 18 vid bion, eftersom vi skulle se "Bröllopsduellen". Filmen var jättebra och jag rekommenderar den verkligen. Jag har haft väldigt kul de här två dagarna. Tack Flisan, Denise, Vicke & Amanda.


Kram Julia.

Tacokväll

Ikväll blir det pluggdag med SO-boken framför mig. Har redan pluggat ganska mycket, men jag ska kolla igenom allt en gång till och be mamma eller pappa förhöra mig.
Hade tänkt laga mat ikväll också - tacos. Mums, jag älskar det. Ingen träning ikväll och inte heller i helgen, eftersom jag ska till Felicia fredag - lördag och sova där tillsammans med mina fina vänner Flisan, Denise och Mandis. Längtar! På lördag ska jag vara med Vicke och vi ska kolla på den efterlängtade "Bröllopsduellen" lite senare på kvällen också. Får se om hon sussar här också, inte helt säkert men jag hoppas det. På söndag har syster "födelsedags-släkt-fest". Fullsmockad helg med andra ord.
Ha en bra torsdag, bloggar senare ikväll.


Denise, Amanda, jag, Izzi och Flisan förra året i hennes härliga jaccuzzi. Visst ser det skönt ut?


Dagens outfit


Mörkblå sammetskofta - ZARA, 299 kronor.
Beige linne med liten rosett - Odd Molly 499 kronor.
Jeans med beige sömmar - G-star (finns att köpa på PUB), 1199 kronor.

Prenumerera på min blogg

Hej läsare!
Jag tänkte bara lägga in ett inlägg om att ni gärna får prenumerera på min blogg. Tyvärr vet jag inte hur man gör så du kan gå direkt till prenumerationen, där det står en ruta "Följ min blogg med bloglovin". Någon snäll person som vet och kan hjälpa mig? Lucy brukar till exempel vara bra på sådant. Erika och Denise också. Får se om någon vill hjälpa mig (skriv i så fall en kommentar till detta inlägg).


Det är bara att börja prenumerera finaste läsare! :-)

Världens bästa onsdag

Förlåt, jag har inte bloggat på hela dagen! Den här onsdagen har varit helt oslagbar och oförglömlig. I skolan hade vi tre lektioner och vi slutade 11.15, dessutom fick jag låna boken "När jag hör din röst" av min kära vän Erika, snälling där. Men eftersom vi har några Twilight-fan i vår klass har de avslöjat ganska mycket eftersom de pratar om filmen och böckerna väldigt ofta. Inte så kul eftersom man då redan vet vad som ska hända.
Efter skolan gick i alla fall jag, Vicke och Asse hem till Vicke och gick ut med hennes hund, sen gick vi hem till mig igen och spelade in några filmer. Haha, vi gjorde parodier av Tina, Rut, Eva-Britt (våra lärare). Vi skrattade så vi dog. Sen gick vi hem till Vicke igen, med filmintresset med oss, och fortsatte spela in "Tinas och Tinas och Tinas mat" (haha, alla hette Tina) medan vi bakade Choclate Chip Cookies. Det var så jääävla kul, vi garvade ihjäl oss hela tiden och var helt oseriösa och allting, fast kakorna blev jättegoda! Sen kollade vi på hela filmen (filmerna) och skrattade lite till. Och jag gick hem vid 18. Gud, jag önskar alla ni läsare kunde sett den, ni skulle skratta hela kvällen (eller inte, om man inte har lika dålig humor som jag, Vicke och Astrid). ^-)

Dagens outfit

Inte alls speciell, jeans och en t-shirt, hur tråkigt kan det bli? Men bara för att mitt mål är att skriva 2-3 inlägg per vardag kommer dagens outfit här.


Svart t-shirt med siffror - JC, 2 för 199 kronor.
Vitt underlinne - H&M, 49.50 kronor.
Ljusblå jeans - G-star (fins på JC), 1099 kronor.

Dags för käk, kram till alla. :-)


Ingen rubrik

För jag vet inte vad jag ska skriva. Idag har det nämligen inte hänt så mycket, hade sovmorgon, var i skolan, och slutade en timme tidigare än vanligt för att vi inte hade någon musik.
Ikväll blir det dubbelpass på F & S. Från kvart i sex till kvart över åtta, därefter ska jag duscha och försöka se på det mesta av Top Model, får se om jag hinner, men jag tror jag hinner se halva i alla fall.
Imorgon har jag sovmorgon, börjar klockan nio och dessutom halvdag! Så jag slutar klockan 11.15, efter det ska jag, Astrid & Vicke umgås. Egentligen tycker jag att det är ganska onödigt att gå i skolan 2 timmar, och sen åka hem igen, varför inte få en ledig dag? Hihi.
Lägger in dagens efter jag gjort engelskan. Pussen!

Marint

Nu har jag kommit hem från träningen. Har proppat i mig två frukter och kollat på forever21's hemsida. Marinblått är så himla fint, eller hur?


Jag gillar blandningen av marinblått och vitt, håller ni inte med?

Väst - 230 kronor.
Grov tunika - 250 kronor.


Idag, måndag

Plugget var som vanligt, förutom att vi hade håltimme två timmar (vi får aldrig håltimme så vi blev lite uppspelta, haha). Jag och mina vänner åkte till centrum bara för att köpa glass, hihi. Nödvändigt. Förutom det så gjorde vi ingenting på tekniken utom att köra vårt lilla "bilrace" med bilarna vi hade byggt. Min och Vickes bil kom 23 cm! Underverk? Nej, vår bil var den sämsta, men som tur var skrattade Wim (vår lärare) medan jag och Victoria nästan låg på golvet och garvade. Yes, jag och Vicke är alltid lite... otåliga sista lektionen på måndagar.
När jag kom hem tog jag fram SO-boken och läste igenom texten till provet som vi ska ha på fredag, samhällskunskap. Har också gjort franskaläxan och ska göra engelskan på glosmaskinen. Ikväll blir det träning klockan sju, så innan det måste jag göra läxan och äta. Måste kila, bye! Bloggar mer ikväll om jag hinner.

Efter träning

Hej hej!
Det blev lite krångel med träningen idag, hon som skulle vara ledare hade glömt bort att det var träning så det var en annan som hoppade in och körde i ungefär en halvtimme, sen kom hon som egentligen skulle hållit träningen och körde en timme. Så det blev mycket träning, men det var väldigt skönt! När jag kom hem duschade jag och nu har jag precis ätit.
Juste, jag har läst ut min bok "Om jag kunde drömma", är det någon som vet var andra boken "När jag hör din röst" finns? Den finns inte på Akademibokhandeln, någon som sett den någon annanstans? :-)

Bloggkoll?

Hej sötisar.
Jag funderar på att skaffa bloggkoll. Vad tycker ni om den idén? Dessvärre vet jag inte hur man skaffar bloggkoll, någon som är frivillig att förklara? Om ni vill att jag ska skaffa det eller vill hjälpa mig att skaffa det är det bara att posta en kommentar. :-)
P.S, fortsätt gärna komma med förslag om bra hårprodukter för slitet hår.

Fynd under 100-lappen

Har letat igenom några hemsidor, på rean kan man faktiskt hitta finfina saker under 100-lappen.
Set - Gråmelerad
Ljusbrun/beige kortärmad väst - H&M, 98 kronor.
Vit t-shirt med tryck - Only, 59.50 kronor.
Grått set - H&M, 29.50 kronor.

Skor är en flickas bästa vän

Jag älskar det i alla fall. Nu har jag börjar falla för pumps. Åh, jag kommer bli skoberoende, får inte, får inte, får inte...


Men det är så jävla svårt att inte bli beroende. Eller hur är skor underbara?

Veckans vill ha

Jag behöver verkligen någon riktigt bra hårinpackning. Mitt hår börjar bli väldigt slitet, men jag vill inte klippa mig. Vill spara och få långt hår. Men jag vet inte vilket märke som passar min hårtyp bäst. Är det någon som har tips om hårinpackning för slitet hår eller någon annan bra hårprodukt? Det är bara att posta en kommentar! Skulle bli jätteglad verkligen.


Björn Axéns balsam/inpackning verkar bra, den finns att köpa här. Men som sagt, vet du något bra tips?

Nya träningsgrejor

Jag och pappa hittade allt vi letade efter! Skitsnygga grejor. Allting kommer från Stadium. Först så hittade vi dessa rutiga täckbyxor, som jag tyckte var balla. Så jag prövade de, och de satt bra, var sköna och snygga. Men vi bestämde för att köpa träningsskor till Friskis, eftersom vi inte riktigt kunde bestämma oss. Så på skoavdelningen hittade jag ett par snygga träningsskor från märket Nike, jag gillar de väldigt mycket, de är nätta och snygga. Vi sa att de tar vi, och vi går vidare och letar på Inter Sport efter täckbyxor och hjälm. Men på väg till kassan fanns det ett bord med massa snygga hjälmar, och vet ni vad jag hittade? En hjälm med samma mönster som täckbyxorna! Så ja, då var det ett enkelt val. Vi tar allting. Och vill ni veta en sak till? Allt var på rean!






Svarta träningsskor -
499 kronor. (Ord. pris 799 kronor)
Brunrutiga täckisar - 399 kronor. (Ord. pris 699 kronor)
Brunrutig hjälm - 199 kronor. (Ord. pris 399 kronor)

Både pappa och jag tyckte det var riktiga fynd!
Är det inte snyggt? ;-D


Grattis syster

Idag fyller min storasyster 16 år! Sweet sixteen. Blev väckt vid nio (usch, tidigt) för att vi skulle gå ner med brickan och presenterna. Hon blev glad över allting.
Jag och pappa ska åka till Täby C idag, medan mamma & Thilde är inne i stan och shoppar det hon vill ha i present. Vi ska åka till Romme med skolan om någon veckan och jag ska följa med och åka skidor med Ellen på Sportlovet, så därför behövs det skidbyxor, skidhjälm och träningsskor till Friskis. Ska se om vi hittar det i täbban.Lägger in bilder i så fall, men nu måste jag kila. Glöm inte säga grattis till Thilde! ;-)

Detaljer


Dagens "detalj" var det här halsbandet med en berlock på, pusselbit, där texten lyder "Does it fit?" Fick av julklapp av storasyster. Fint va? :-)

Black 'n' curly

Här har ni min outfit. Fredag.


Vanlig svart tröja - MQ, 199 kronor.
Favvojeans - U-turn, 499 kronor.
Halsband - Thomas Sabo, 298 kronor (för berlocken).


Vårkänsla

När jag gick hem från plugget fick jag verligen denna vårkänsla som man brukar få när våren är på väg. Åå, jag vill ha vår nu! Snön håller på att smälta, solen sken och det var ganska ljust. Nu börjar det bli mörkt, men det är fortfarande lite ljus kvar. Nåväl...
Fredag! En halv skolvecka har gått, det känns inte som det. Snarare två veckor, hehe. Ikväll är det träning på Friskis, och klockan 20 ska jag titta på Let's Dance! Tycker att det är kul att Isabella Löwengrip är med (känd som Blondinbella) eftersom att jag följer hennes blogg och hon verkar riktigt duktig faktiskt. Vad ska ni göra en fredagskväll som denna? :-)


Vårkänsla :-)


Torsdag

Hej bloggen.
Skolan idag var inte speciellt jobbig, vi hade matte som första lektion, på svenskan kollade vi på film och på NO:n jobbade vi med "Djurboken", ett häfte som man skriver i om den grupp man fördjupar sig i (Jag, Vicke och Astrid har svampdjur & maskar). Helt okej förmiddag, även fast det var de tråkigaste lektionerna, så var de inte så jobbiga idag. Efter lunch hade vi hemkunskap, EQ och vi slutade efter E-tiden. Jag gick hem till Vicke, vi gick ut med hennes hund, innan vi gick hem till mig och åt mellis, kollade på Top Model 10, läste tidningar, satt lite vid datorn, hoppade kråkan, haha, barndomen kommer fram? Vicke gick hem någon gång över sju. Har nyss ätit middag och bestämt mig för att ikväll ska jag sova tidigt! Kommer säkert lägga mig vid halv nio-tiden. ;-P
Har tyvärr inte tagit några bilder idag, så det här inlägget blir väldigt tråkigt. Aja, det kan inte alltid bli som man vill.
Kram Julia.

Första dagen + outfit

Hej vänner.
Idag var första dagen i skolan, ganska lugn dag, eftersom onsdag är vår kortaste dag. Hade svenska & engelska på morgonen, sen hade vi lunch, och efter det franska, idrott och bild. Har fått tre läxor redan (hallå, det är första dagen?!). Hemkunskap, franska och engelska. Har gjort alla redan, köttfärslimpan (hemkunskapen) står i ugnen, den ser supergod ut. På bilden fick vi våra nya elevböcker, denna termin var den blå. Väldigt fin tycker jag.
Min kväll ser ut såhär: Köttfärslimpa, potatis och grönsaker till middag, träning på Friskis efter middagen, efter träningen blir det TV - Top Model 11. Och sen ska jag dusha och sova. Är så jävla trött alltså!

 
Svarta jeans - SALT, 499 kronor.

Puderrosa t-shirt med tryck - (julklapp av Erika) H&M, 98 kronor.
Vitt underlinne - H&M, 49.50 kronor.

Visst var elevboken rätt snygg?


Rolig tisdag

Först ska jag bara berätta att jag troligtvid inte kommer kunna blogga så mycket som jag har gjort nu på jullovet, på grund av att jag måste lägga mest fokus på skolan (självklart). Förhoppningsvis blir det något inlägg per dag. Men jag hoppas att ni överlever, och fortsätter besöka & kommentera min blogg som ni gjort nu. Jag blir jätteglad av det!
Idag har jag i alla fall varit med Denise, gud vad vi hade kul. Och det var så himla kul att träffa henne igen. Vi hann inte göra så mycket. Men vi pratade, lekte en stund med hennes kattungar, gjorde toast (lunch), lekte med hennes Svampbob-ballong, haha, den var riktigt rolig. Vi kollade också på Twilight! Den var asbra. Men jag tycker precis som Denise, man ska inte ha för höga förväntingar på den filmen bara för att alla säger att den är så otroligt himla megabra. Samma sak säger alla om boken, men förvänta dig ingenting, som sagt. Jaja, jag tycker att den var bra i alla fall. ;-)
Ha en bra kväll.


Han är ju inte bara lite snygg.

Top Model 11

Ikväll kommer Top Model 11, det vill säga ny säsong! Ska kolla på det, börjar om 25 minuter på trean. Efter det ska jag verkligen försöka sova, det är inte roligt att vara så trött att man håller på att somna på någon lektion. Och jag måste sova 10 timmar för att funka, hehe, that's me.


Brukar ni kolla på Top Model? :-)

Back to school again

Blää! Åh, jag orkar verkligen inte komma tillbaka i skolrutiner. Tidiga mornar, läxor, prov, långtråkiga lektionstimmar.. aa, ni fattar va? Menmen, sånt är livet (tyvärr).
Det som gör mig på definitivt bättre humör är att jag äntligen ska vara med Denise, har bara träffat henne än gång på hela lovet, så det ska bli jättekul att träffa henne igen :-) Vet inte riktigt vad vi ska göra, troligtvis bara prata kanske hyra någon film? Vi kommer ha grymt kul i alla fall, haha, som vanligt.
Tråkigt eller kul att komma tillbaka till skolan igen?


Ett år och två månaders gammal bild på underbara Denise & mig.
Tänk att vi har känt varandra i 1 ½ år nu! (Eller egentligen mer om man räknar med gymnastiken)

Bas- och budgetshopping

Var med syster hela dagen i stan och kollade på bland annat kläder och åt lunch. Hittade ingenting som jag riktigt fastnade för, men det som fick följa med hem var ett vitt linne, ett svart diadem och hårsnoddar. Allt det behövde jag verkligen, så jag är nöjd.


Vitt baslinne - H&M, 49.50 kronor.
Svart smalt diadem - Kicks, 20 kronor.
Svarta hårsnoddar - Kicks, 15 kronor.

Dagens outfit

Som jag hade idag på middagen. Favoritjeansen och enkel svart kofta med lila linne under.


Svart kofta - Killah, 1000 danska kronor (dvs ungefär 1200 svenska kronor).
Mörka jeans med dragkedja - U-turn, 499 kronor.
Lila linne - H&M, 49.50 kronor.

Kom ihåg att jag älskar kommentarer och åsikter. Även på gamla inlägg!


15.4 minusgrader !

Fy fan vad kallt det är ute. Mina tår frös nästan ihjäl i bilen, dessutom var det jättekallt i våra vänners hus där vi var och åt middag, så jag kom hem iskall och blek. Men nu börjar det gå över.
Som sagt, vi har varit hos några gamla vänner som vi inte har träffat på länge. Vi kollade på deras nya hus som var hur ballt som helst. Åh, vad avundsjuk jag blev, haha. Men jag är väldigt nöjd med mitt hus också :-) Jag var mest med deras söta barn (2 och 6 år), kollade på film, ritade och lekte med deras 6 månaders lilla hund. Det bjöds på god mat, så vi alla gick hem med mätta magar. Ska snart ta ett kokhett bad (jag överdriver alltid lite grann, hehe) och läsa min bok innan jag går och lägger mig. Jag ska nog försöka sova ganska tidigt... Är jättetrö... ZzZzZ.


3-4 januari med Ellen

Ellen kom igår vid lunchtid ungefär. Vi åkte ner till sjön och åkte skridskor och åt "matsäck"/lunch. Isen var inte lika fin och det var inte heller jättebra väder, men det var roligt ändå. På kvällen kollade vi på film, var inne på datorn lite och kollade på TV. Sen var det dags för förätt, grönsaker med dipp, mums! Till varmrätt blev det fläskfilé och potatis, supermums, haha. Och sen tog vi sockerkaka till efterrätt som vi hade bakat. Efter all denna mat hade vi inget att göra så jag kom på att vi kunde ha ett mini-spa. Så vi ångade ansiktet, det var lite kul för Ellen hade aldrig gjort det så hon blev chockad över hur hon såg ut sen, hehe. Vi smetade in lermask i ansiktet (en slags ansiktsmask) och sprayade efter det på oss cocoslotion.
På morgonen vaknade vi - av väckarklockan - klockan tio eftersom Ellen mamma skulle komma vid halv elva. Vi hann äta lite frukost, eller vi skulle just börja när hon kom. Så hon och pappa tog en kopp kaffe och pratade lite om sportlovet tror jag, eftersom jag ska åka med Ellen och åka skidor då! Om ett tag ska familjen till några vänner och äta tidig middag, men först får ni se lite bilder.

    
Pusshej.

Nyare och svårare quiz

Det här med quiz var väldigt kul, hehe. Så jag gjorde ett till, som nu är längre och lite svårare. Lycka till.
Här kan du göra mitt nya quiz.!
Kommentera gärna vad du fick för svar ;-)

Kanonkul


Haha, Benjamin är rolig. Eller vad tycker ni? ;-)

Bio med Erika

Jag kom nyss hem från bio med Erika. Vi kollade på "Vi hade i alla fall tur med vädret - igen". Den var... speciell, lite mer humor för vuxna, hehe. Jag bokade en soffa högst upp i biosalongen igår när jag bokade biljetterna, så vi hade grymt bra platser i alla fall.
Erikas mamma sjussade hem mig, snäll som hon är. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kolla på TV. Hoppas det finns några bra program, någon som vet något bra som går ikväll? :-)
Fortsätt gärna kommentera om ni ser alla kommentarer (se inlägg nedan) eller inte. Och glöm inte, gör mitt quiz! Här gör ni quizet.

Ser ni kommentarerna?

Hejhej. Det har hänt någonting som gör att jag inte kan se kommentarerna, men när jag klickar på kommentarsfältet så kommer det upp ganska många som skrivit. Ser ni att det står Kommentarer (7) eller står det ingenting där? Kommentera i kommentarsfältet om ni ser det eller inte!

Quiz

Testa din kunskap om hur väl du känner mig. Klicka här för att komma till mitt quiz.
Glöm inte att kommentera ditt svar och fuska inte. ;-)


Ny design.. igen

Hej bloggläsare.
Nu har jag suttit i säkert en timme och fixat headern (igen, gud jag har kanske blivit beroende), hur tycker ni den blev? Jag tycker bloggen är snyggare nu än vad den var förut. Så jag är väldigt nöjd. Din åsikt räknas - så kommentera på och säg vad du tycker! Då blir jag happy ;-D

Årets första skridskoåkning

Inte så konstigt kanske? Det är ju liksom första dagen på nya året, hehe. Jag vaknade vid halv tolv, åt frukost och våra gäster åkte hem vid 13 ungefär. När de åkt hem gick familjen ner till sjön och jag & pappa åkte en sväng på skridskor medan resten gick på isen. När vi åkt runt lite gick jag, mamma och syster runt sjön och kom hem kalla om öronen och hakan. Så jag har varit ute hela dagen, det var länge sen. Men det känns skönt att fått i sig lite frisk luft och träning.

    
Beskrivning av bilderna; Vi gjorde varm choklad för fikat (limpa och o'boy), hur gott som helst! Jag och min lillasyster - som ganska nyss lärt sig åka skridskor - åkte lite tillsammans med pappa. Haha, på tredje bilden är det jag som åker på isen, det var jättefint väder, helt perfekt men ganska kallt. Och ser ni hur mycket folk det är? Det var tydligen inte bara vår familj som tyckte att sjön hade superbra is och att det var vackert väder idag...
Brukar du åka skridskor på vintern? :-)

Gott nytt år

Klockan är 01 och det är nu nytt år. Gott nytt år, läsare!
Våra gäster kom vid sju och vi åt försnacks, förätt, varmrätt, efterrätt och eftersnacks. Min mage är mätt kan jag säga. Vid tolvslaget var det fullt med raketer på himlen, vi hade två stycken tårtor och några andra raketer. Tårtorna var asballa! Hur många raketer som helst... och stora var de också. Här kommer lite bilder från kvällen.

   
  
Beskrivning från bilderna: Hela vår "ö" var full med gottis, bland annat jordgubbar doppade i choklad, vindruvor, chips, läsk m.m. Vi gick ut och sköt upp raketerna vid tolvslaget där det låg som kristaller på marken. Tårtorna var bäst med de andra var också fina. Esbjörn (han på sista bilden) tände på raketerna.
Gott nytt år från er Julia.


RSS 2.0