Can anybody see me


Ny blus från Zara för 279 kronor. Den är beigare i verkligheten, men ljuset på bilden gör att den ser mer brun ut. Tror jag ska ha den på mig imorgon. Sweet dreams.

Pics/den tjugosjunde


Mys på bryggan med mat, chips, prat och dricka.

Jag och min himla fina vän Isabelle (nej jag är inte sådär kort och bred egentligen, hehe).

Jag, Amanda, Denise, Linnea och Sofia. Några jag tycker om.

Som sagt - mycket kramar. Sånt är gosigt. Sofia, jag och Issa.

Jag och bästa Linnea.

Mot kvällen blev det kyligare så vi värmde oss vid brasan.

Bilderna tagna av söta Lovisa och Linnea. Lite från i fredags då det var grillkväll med konfagänget igen. Galet bra.

She is fancy


Man kan minst sagt inspireras av denna donnas (klick) snygga outfits och bilder. Hon matchar en kabelstickad mysig tröja med strumpor i grova kilklackar och accessoarer som sjal och hatt. Jag gillar't. Gör ni?

Rutig flanell


Nya flanellskjortan, som är hur skön som helst. Skulle helst vilja bära den till shorts som på bilden, men nu när hösten är kommen så blir det jeans istället. Helt okej det också. Skjortan är ett enkelt, snyggt och mysigt plagg i höst så om du funderar på att köpa en tycker jag du ska slå till. Min kommer från Westhill Redbird/Bik Bok för 299 kronor.

Lördagsmys


Nu drar jag mig mot Vicketick för en mysig kväll med pizza, gottis, film och mys. Hörs babes!

We'll be young forever


pic by me. Igårkväll träffade jag konfagänget igen precis som förra fredagen. Vi spenderade kvällen vid en sjö med solnedgång, mys på bryggan, brasa, ramsor och lekar från lägret, gitarrspelande och sånger som också väckte minnen från lägret, bad, kramar, babbel och stjärnfall. Det som behövdes efter två rätt tuffa första dagar i årskurs 9. Vänner är guldvärda.

Pink lady



Blus Odd Molly - spetsbandeau Bik Bok - jeans Zara - väska vivistyle - converse.
Jag är helt S L U T efter en för lång skoldag och en eftermiddag på stan med syrran. Letade efter ett par boots som jag sett ut men kom hem med en skjorta och en blus, men sådant behövs i höstgarderoen. Jag visar det vid ett annat tillfälle, för nu ska jag stupa i säng. Puss!

Tillbaka


Ny tröja från Weekday, shorts från Zara, väska vivistyle, ring från Gotland, converse.
Första dagen i 9:an. Det känns som att det var evigheter sedan jag var i skolan. Det var först upprop i matsalen (fast ingen ropades upp), sedan till klassrummet för att få scheman, information och elevböcker. Därefter skolfotografering och sen fick man gå hem. Imorgon drar vi igång med lektioner efter schemat. Vad gör vi?! NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI!

Crissy and Erica


De här två tjejerna är grymma på att göra covers. Har surfat runt lite på youtube och lyssnat på dem. Den här covern på Love the way you lie och Not afraid är riktigt bra tycker jag. Dagen i stan var himla trevlig med mina oerhört söta vänner. Vi kollade på bio - Grown Ups - och hann sedan med att gå i några butiker och ta en kort promenad. Nu ska jag äta något till middag och sedan tagga inför skolan som börjar imorgon... Puss!

Citygirls


God morgon alla fina! Det är tisdag den tjugofjärde augusti tjugohundratio, sista dagen på sommarlovet. Ska försöka ta vara på den med Vicketick och förhoppningsvis också Denise. Det blir en mysig dag på stan med shopping och bio. Hörs när jag är hemma! Puss.

Sista varma sommardagen?

Tumblr_l7abyic6z31qbikfco1_500_large
Det är måndag, jag har sommarlov och solen har stekt på hela dagen. Enligt väderprognoserna ska det bli riktigt skitväder de närmsta dagarna, så jag tog vara på solen idag och var ute. Låg och slappade i solstolen med tidningar och stärkte bikinilinjerna lite. Härlig och soft dag! Nu ska jag kolla på några avsnitt av danska PH och sedan ta ett bad eller duscha. Kram!

Cheesecake



Här om dagen bläddrade pappa i Coop Forum tidningen och fann där en bild på mig. Minns ni plåtningen (klick) jag gjorde i våras? Där blev denna bild tagen. Jag, min familj eller mina vänner kände knappt igen mig pga mitt mörka hår och bleka hy. Men det är jag i alla fall! Lite kul faktiskt. Lägger ut fler bilder när jag får dem mailade till mig. Sov gott!

Gårkvällen






Bilder från igår då det var grillkväll vid vattnet med finaste p1:orna. Mysiga skratt, ivrigt snackande, många kramar, några bad, bra musik och trevliga vänner. Jag är så glad att jag fick just den här konfirmationsgruppen. Fan vad bra ni är, hela bunten! ♥

Snake



Jag har letat efter en snygg orm-ring ett bra tag, och på marknaden på Gotland fanns det många alternativ. Köpte denna ovan som är ganska tunn, gjord i brons, fint detaljrik och enkel. Nu sitter jag här och fryser så jag ska lägga mig i ett varmt bad. Pussen.

Is that a smile on your face



Vackra bilder/knightcat. Funderar på att gå och lägga mig, mest för att jag inte har någonting annat att göra. Kanske läsa en bok eller tidning. Så får det bli. Sov gott finaste ni!

Snygghet på hög nivå


Hoppsan. Galet snygga skor! Gillar detaljerna på skorna - spännen, mönster, träklackar, nitar osv. Favoriterna är 1, 2 och 9. Vad tycker ni?

New


Ännu ett köp från Gotland. En lite kortare tröja i brun/beige färg. Väldigt mysig är den. Lite om gårkvällen - träffade Tjejerna, åt god middag, myste med filtar på Vickes altan och babblade om allt i flera timmar (vi hade mycket att ta igen). Mysig kväll helt enkelt! Idag är planerna än så länge att bara ta det lugnt. Vad ska ni hitta på?

Alexa Chung


Put a ring on it



Köpte mig dessa tre ringar på medeltidsmarknaden på Gotland. Jag tycker om ringar i silver prydda med stora stener i just turkost och svart, så dem här var helt klart någonting för mig.
Har ni möjligtvis någon favorit kanske?

Pics/Gotland


När vi kommit fram åkte vi till en stenstrand där vi åt lunch och sen badade i det kalla havet.

Sedan gick vi till vår superfina lägenhet som låg högst upp på backen, precis vid ringmuren.

Varje morgon gick vi till bageriet för att köpa nybakat bröd som vi åt till frukost.

Vi gick ut sista kvällen för att fira Vicke som fyllde år för några dagar sen. Av mig och Astrid fick hon i present Oskar Linnros skiva, ett smycke, godis och strössel (hehe).

Astrid var söt och glad såklart.

Sista dagen blev det sol och varmt så vi bestämde oss för att dra till stranden.

Såhär fint såg det ut på Tofta där vi badade och solade tills vi brände näsorna.

Tack för en väldigt fin resa girls!

En liten update bara


Ledsen för dålig uppdatering. Jag tillbringar dagarna med Isabelle vilket jag prioriterar framför bloggen. Lovar att fortsätta med bloggningen så snart som möjligt, då får ni bland annat se bilder från Gotland och även vad jag köpte där. Massa kramar till er!

When love hit my heart


Snow Patrol - Chasing Cars

MGMT - Time to pretend

Miley Cyrus - The Climb

The Kooks - Seaside

John Mayer - Free Fallin'

10 augusti 2010 ♥ 
Fantastiska låtar en sval sommarnatt och ett så himla underbart minne från Gotland.

GOTLAND, here we come

Tumblr_l6rs31xuih1qcsjc7o1_500_large
Ikväll åker jag och Vicke till Astrid för att sova där. Tidigt imorgon bitti är vi påväg till GOTLAND! Kommer bli en bra resa, jag känner det, med två fina töser. Eftersom denna dag är stressig och fullplanerad så blir detta ett hejdå-inlägg. Så vi hörs om 5 dagar ungefär. Big kiss!

The new queen of street style





Stilsäkra och snygga Olivia Palermo kan man hitta i ASOS Magazine där hon agerar modell. Väldigt fina bilder tycker jag - streetstyle i New York. Gillar ni?

Gosig


Precis en sån här mysig, stor, vit, kabelstickad tröja har jag letat efter ett tag nu. Hittade den här på Topshops hemsida, för ca 600 kronor har jag för mig. Lite småkär, ja. Ska kika på den i butik och se om den är värd pengarna. Nu - middag hos vänner. Kram!


Höstens it-jacka



Om du letar efter en ny höstjacka ska du slå till på en fårskinnsjacka, enligt designers som bland annat DKNY, Helmut Lang, Acne, Hope och Burberry (bilder i collaget nedan från Burberry Prorsum kollektion). Själv tycker jag jackan är cool och ser dessutom riktigt skön och mysig ut. Men måste nog vänja mig vid tanken och låta hösten komma först. Om jag skulle haft på mig en skulle jag låta jackan sköta jobbet, matchat med ett par svarta jeans, läckra boots, snygga och många ringar och en mönstrad tröja. Vad tycker ni?


Lalala


Dancing on my own - Robyn

Teenage dream - Katy Perry

If I had you - Adam Lambert

Airplanes - B.o.B ft. Hayley Williams

Några låtar som spelades igår när jag låg ute och solade hela dagen. Ikväll blir det bio med mami, så jag ska börja göra mig i ordning. Ha en bra kväll folket!

This sunny sunday





Lite såhär har min första augusti sett ut från kl 10-15. Vaknade upp till solsken för första gången på allt för många dagar, slängde på mig bikini, tog ut cd-spelaren och satte på NRJ på hög volym, la mig i solstolen, drack fanta och cider ur två sugrör till frukost, började läsa en ny bok och försökte bygga på brännan. Soft dag. Nu har molnen dock kommit tillbaka, så jag ska kolla om det finns någon bra bio som jag och mami kan se ikväll. Några förslag? Kram!

RSS 2.0