But you don't feel the same


Vaknade upp, efter nästan 12 timmars sömn, med fruktansvärd huvudvärk och halsont. Jag som skulle träna några timmar idag... Nu är det i alla fall lite bättre då jag har duschat och bastat ett bra tag. Blir nog lite träning ändå. Tjarå!

Take me to heaven






Varför är det så att halva Sveriges befolkning åker till typ Thailand eller något annat varmt land med turkost hav och vita stränder? Medan jag går utanför dörren i någon timme, för att sedan behöva sätta på bastun och sitta där ett tag med kläderna på för att bli någolunda varm igen. Äsch, jag är bara lagom avundsjuk. Sommar snart ju! Wihoo, sex månader kvar...

Det här fick jag i julklapp


En väldigt mysig stickad halsduk i mörkgrönt.

I ett paket fann jag faktiskt en pippitröja!

Av mormor fick jag presentkort på Zara och av morbror från Åhléns och ett biokort.

Av min helt fantastiska moster fick jag Solsidan-boxen.

Från mami och papi fick jag denna fina mössa! Nu har jag en svart och en vit.

(Tycker om mössan).

Av lillan och mami fick jag lite bra smink.

Två snygga t-shirtar från Levi's (bytte en tröja till dessa två).
Fick en fråga om jag inte kunde visa vad jag fick i julklapp, så här har ni! Är väldigt glad över alla mina julklappar. Favoriten är mössan och tröjorna.

Show me what you got





Någon frågade om mer musik, så här har ni ett par låtar! Kram.

If I had you

Tumblr_lcojfwk8gy1qd8pl1o1_500_large
Efter sisådär 5 timmars träning är jag nu helt slutkörd. En dusch är välbehövligt och så lite mat i magen. Ska om ett tag ta mig till Issa där kvällen spenderas. Ska även fixa några tidsinställda inlägg till er. Puss och kram!

Söndagsinspiration




Julafton tjugohundratio





En liten del av min julafton i bilder. Hade en mysig dag hos mormor med några nära och kära. Dagen innehöll det som julafton brukar innehålla - massa god julmat, Kalle, fina julklappar, Karl-Bertil Jonsson, godis- och fruktfat osv. Är fortfarande mätt sen gårdagen! Idag blir en riktig slappdag i soffan framför tv:n. Kram.

Merry christmas

Tumblr_ldwt72cfya1qekdvso1_500_large

Christmas_3_large
Tumblr_ldtcbqz2u01qa124go1_500_large
pics by me and from weheartit, tumblr, flickr
Julafton firas detta år hos mommo i stan. Hoppas ni får en jättebra dag. God jul finisar! ♥


Två frågor


1. Anledningen till att jag inte skriver vad jag fick i betyg är på grund av betygspress, som många ungdomar har. Jag själv skulle inte uppskatta att läsa om någons betyg, som kanske är mycket bättre än mina vilket kan leda till att jag känner mig dålig eller missnöjd. Betygen är något som jag håller för mig själv, men jag är väldigt nöjd med dem och det är huvudsaken!

2. Den frågan har jag fått många gånger. Mitt hus håller jag gärna så personligt som möjligt, men självklart kan ni få se lite detaljer i huset. Håll utkik under lovet!

Om ni undrar något, så är det bara att fråga i ett inlägg som de ovanstående har gjort. Kram!

Make me pretty


Idag ska jag iväg på ansiktsbehandling i stan. Ska bli så underbart, känns som att det verkligen behövs och speciellt nu på vintern. Sedan blir det lite julklappsshopping med mami och städning/matlagning i huset. See you!

Only to be with you



Hade på mig denna blus igår på avslutningen. Grå spets från Odd Molly. Till det hade jag svarta jeans (Dr Denim) och boots.

Tjugoförsta december - lov






Åh, äntligen!! Nu har jag jullov. Imorse lyssnade vi på sjuorna som sjöng, och sedan fick vi våra betyg och diplom. Åkte in till stan med fina Issa efter avslutningen och köpte en massa julklappar. Visar senare vad jag hade på mig idag! Puss och kram.

Grym dag i pulkabacken


Såhär såg vi ut innan pulkaåkningen. Glada och taggade.

Min vackra vän Tove och jag på tåget.

Såhär såg de flesta ut efter pulkaåkningen. Mascaran var i ansiktet, inte på ögonfransarna.

Söta, kalla, blöta tjejer efter några pulka/stjärtlapp/tefat -åk.
Två glada klasser i backen.

Sista dagen i skolan på hela tjugohundratio. Vi utvärderade terminen i en halvtimme innan vi fick chilla i skolan i 1 timme. Sedan drog hela klassen och parallellklassen till pulkabacken, sjukt kul! En bra dag har det varit. Bilderna är tagna med Toves kamera! Hörs senare. Kisses.

Q/A - min vinterjacka




Den här jackan har jag haft i fyra år, så därför tror jag tyvärr inte att den finns kvar. Märket heter tuxer och köptes på Team Sportia. Den är fantastiskt varm och gosig, och det är anledningen till att jag har den vinter efter vinter. I inlägget du kommenterade (här) har jag en kofta med pälskrage under jackan. Ett tips till alla som tröttnar på en för enkel jacka. Andra snygga vinterjackor finns hos Boomerang, Ralph Lauren och Everest!

Julstress

Tumblr_lcofrpaw9c1qf9mheo1_500_large
Jag trotsar min sjuka hals och dunkande huvud för att ge mig ut på stan med familjen. Det är dags för mig att börja köpa lite julklappar. Är långt ifrån klar med dem. Eller förresten, jag har inte ens börjat. Vi hörs senare. Puss!

Dear Santa


Det är en del som har frågat om vad jag önskar mig i julklapp. Fixade ihop ett litet collage om vad jag gärna skulle vilja hitta i paketen. Främst önskar jag mig en mössa, smink, en mysig och snygg jacka och pengar till bland annat sommarens äventyr!

The last one



Ikväll gick klassen och parallellklassen sista luciatåget i grundskolan. Det var så himla mysigt, fint, trevligt, bra. Ska se om jag kan lägga upp något klipp där vi sjunger. Bilderna är tagna av söta Denise. Förresten, det har blivit mycket vardagsinlägg på senaste tiden. Beror på att min modeinspiration inte är något vidare bra just nu. Mer mode eller vad tycker ni? Stor kram.

Christmas tradition


När vi slutat skolan 11.15, gick Astrid, jag och Vicke hem till mig för att käka och vara glada.

Hon heter Astrid och hon är sagolikt vacker.

Vi gick hem till Vicke och senare kom Ellen och Denise. Gjorde pepparkakshuset fint.

Efter middagen gjorde vi glögg.

Myste i soffan med glögg, och öppnade julklappar.
Det här var anledningen till att bloggen stod still igår. Jag och mina vänner firade Lilla Jul, något som har blivit av en tradition efter 4 år. Väldigt mysigt var det, med glögg, julklappar, Sex and the City, pepparkakshus och god middag. Mer sånt här i vardagen!

Det var min helg


Chillade i sängen.

Hade roligt.

Kom på något finurligt.

Bakade lite för tjocka pepparkakor.

Slog varandra med kaveln ett flertal gånger. Och skrattade för att det inte var med mening.

Gick luciatåg. Morgonsolen var väldigt fin.
En bra och mysig helg utan något plugg alls! De fina bilderna är tagna med Sallys kamera.

Trettonde december






Idag har vi gått 3 luciatåg - två stycken i skolan och ett på Cancerfonden i stan. Allting var väldigt lyckat och roligt. Vi går sista tåget på fredag i kyrkan med totalt fyra musikklasser. Nu blir det mys framför tv:n. Hoppas ni haft en bra lucia! ♥

We can dance all night

Tumblr_lcmj5aar1t1qcdfg0o1_500_large
Blev inte så mycket blogg i helgen, som jag trodde att jag skulle hinna. Har hur som helst haft en toppenbra helg med bra folk. Bilder kommer troligtvis om Sally har tid att lägga upp dem. Idag har klassen gått ett luciatåg, och imorgon står tre stycken andra tåg på schemat. Himla kul det där - en anledning till att det är roligt att gå i musikklass. Hörs imorgon igen! Kram.

Wake up to this


Drömrum? Ja.

Det är över nu

Tumblr_ld6hejogot1qbihqto1_500_large
Är överlycklig över att jag har gjort höstterminens sista prov idag! Nu är det bara några småläxor till nästa vecka som ska in, sedan är allting över. Hur skönt som helst. Ska därför försöka ägna lite mer tid åt bloggen från och med nu. Ska snart hoppa in i duschen och sedan drar jag iväg till min babe för att sussa där. Puss och kram.

Wednesday



Grå kofta - Abercrombie & Fitch, prickig tröja - Zara, svarta jeans - Dr Denim, boots - Nilson.

Gonna make it


Bild från helgen. Det kommer antagligen vara lite glest med uppdatering nu i veckan då jag har höstterminens två sista prov - religion och fysik. Men självklart försöker jag blogga när jag får tid. Annars då? Idag på svenskalektionen läste vi en krönika av Schulman, om modebloggare. Klockren. Läs den HÄR om ni har lust. Kram och puss. 

Victoria's Secret Fashion Show

Tumblr_lcv7sllikk1qf7ikto1_500_large
Tumblr_lcsjmytxce1qf7ikto1_500_large
Tumblr_l45bdrojbw1qa0a81o1_500_large
Tumblr_lcvv5k78zf1qd9lrdo1_500_large
003-perry-and-models_540x405_large
Har ägnat min kväll åt att kolla på The Victoria's Secret Fashion Show. Helt fantastiskt grym show det där!! Kan dock inte låta bli att få lite kroppskomplex när man ser de där tjejernas slimmade kroppar, men vem får inte det? Himla snygga är dem i alla fall. De har även, enligt mig, lyckats väldigt bra med musik, styling och miljöerna. Om ni också vill se showen (vilket ni förstås vill) är det bara att klicka HÄR

Take me back to


Konfirmationsveckorna. Som bara var fyllda med glädje, kärlek och vänskap.

Galtis. Där man hängde en hel dag för sol och bad.
Solnedgångar. De är så vackra.

Stranden. För att jag tycker om att chilla i solen.

Landet. Där man kommer bort från stadstressen och finner lugnet.

Havet. Bara så himla bra.

Båstad. Kanske vad jag saknar mest. Bl.a de sociala, trevliga och underbara människorna.

Friheten. Att kunna blunda och inte egentligen behöva tänka på någonting.

Shorts och tunna kläder. Och så de bruna sommarbenen förstås.

Glädjen. Det är ju aldrig fel att vara glad och lycklig.

Gotland. Med mina fina tjejer.

Sommarvädret. För att solen värmer både landet och själen.

Promenader till bageriet. Morgonpigga för att börja dagen med en nypa luft.

Kvällspromenaderna. Då man hälsade på folk, lyssnade på musik och såg solen gå ned.

Mys vid vattnet. I flera timmar.

Altanhäng. Med bra folk, då värmen fortfarande hängde kvar i luften.
Kärleken. Det är det finaste som finns.

Jag har gjort ett liknande sånt här inlägg tidigare, men åh vad jag tycker om den där årstiden. Aldrig någonsin har jag längtat så mycket till sommaren som jag gör nu. Det bara är så, jag är en sommarmänniska helt enkelt. Berätta gärna om era favoritårstider! Puss.

Birthdaysurprise


Kom för en stund sedan hem från stan. Jag, Ellen och Vicke överraskade Astrid med bio då det var hennes födelsedagspresent från i somras, som aldrig blivit av. Så det fick alltså bli en liten överraskning som blev väldigt lyckad. Bion vi såg, Harry Potter, var väldigt bra fastän jag inte förstod någonting eftersom jag inte sett någon tidigare film, möjligtvis 1:an eller 2:an isåfall (jag kan vara den enda i världen). Tack tjejer för en mysig, trevlig och rolig kväll. Hoppas ni alla får en grym fredagskväll!

På startsidan


Så roligt att se sitt inlägg på blogg.se startsida, för tredje gången nu. Hoppas att så många som möjligt som besöker min blogg stannar! Pussar till er.

High heels

Tumblr_lc1hhfqtph1qaox60o1_500_large
Tumblr_layebuuqel1qcgb3eo1_500_large
Hej där! Måste först och främst säga att du verkligen inte borde skämmas på grund av att du blir längre än dina vänner i klackar. Att vara lång är, enligt mig, riktigt vackert och snyggt. När jag sätter på mig klackar, vilket jag gärna gör men inte ofta, känner jag mig inte alls för lång. Skulle snarare vilja vara några centimeter längre, men jag är absolut nöjd med min längd. Om du känner dig obekväm i klackar tycker jag du ska skippa, men våga prova om du vill det. Så - på med klackarna! Kram.


RSS 2.0