Fit for fashion




Någon som kör på färgsprakande och sportigt mode i skidbackarna? Själv tycker jag det ser ballt ut och att det är en rolig grej, men jag skulle inte vilja sticka ut riktigt såhär mycket. Men håller ni inte med om att bilderna är riktigt snygga?

Hairspray





Igår var jag, mina systrar och världens absoluta finaste och vackraste mormor på Chinateatern och såg musikalen Hairspray. Bästa musikalen jag sett. Skådespelarna, koregrafierna, låtarna och självaste handlingen var klockren. Dessutom hade vi de bästa platserna - parkett sjätte raden i mitten. Scenen var alltså precis framför oss. Rolig kväll med mycket skratt!


Copycat/Ray-ban


Är riktigt sugen på dessa glasögon till våren och sommaren. Diggar dem rejält. Finns ju ett dussintal nätshoppar och butiker som säljer kopior, så jag är ganska säker på att jag ska slå till på ett par. Vilken, i collaget ovan, tror ni är originalet?


Nu har jag helg


Imorgon är vi lediga från skolan, vilket känns väldigt skönt. En dags vila behövs när skolveckorna är så hektiska. Ska gå och lägga mig i tid pga huvudvärk och trötthet. Måste bara berätta om dagens stora händelse; Jag har fått en till kusin! En liten flicka. Världens sötaste lillkille har blivit storebror. Själv är man överlycklig. På lördag får jag träffa henne.

Snygg kille


Killen som vet vad ordet stil innebär. Han bär grymma outfits varje dag, och inspirerar lika mycket killar som tjejer. Kika in här för att se fler av hans outfits och läsa hans blogg.


Knyt en rosett runt fingret


Här är ringen jag köpte i helgen. Från Gina Tricot för 69 kronor. Enkel och söt. Eftermiddagen har gått åt till lite plugg, men nu ska jag sätta mig bekvämt och glo på PH. Hörs imorgon!


Konsumera mera


Var i stan idag igen, men med Victoria denna gång. Vi segade runt, kikade i butiker och åt muffins till lunch. Köpte en dubbelknäppt kavaj för 500 kronor och en svart tröja som det var 75 % på som jag länge velat ha, 50 kronor. Båda från Monki. En mascara och puder fick också följa med. Köpte även en ring från Gina Tricot som jag visar imorgon. See you then babes.


Cross your fingers


Har haft en mysig dag i stan med tjejerna i familjen. Först gick vi och såg på lite konst av Irving Penn, vilket var väldigt inspirerande och roligt. Därefter tog vi en fika på NK, och gick runt i lite affärer. Fick med mig det som bilden visar. En svart tight tröja med djup rygg (149 kronor) och ett färglatt nitarmband (89 kronor). Jag får aldrig nog av nitarmband...


Lookie


Inspiration + pics here
Kolla vad lätt det kan vara att kopiera en designers kläder. Första bilden är en outfit på Alexander Wang's vårkollektion. Om du har lust att kopiera den ska du springa till Gina Tricot för att köpa jackan, klicka hem shortsen från brownsfashion och köpa dig ett par gråa converse. Efter det har du en snygg våroutfit.


Close your eyes and I'll kiss you



Några close-up bilder på gårdagens outfit. Har ett SO-prov imorgon, därav den dåliga uppdateringen i veckan. Men idag slutade vi tidigt, så jag har hunnit läsa igenom de sista sidorna. Nu är det bara sammanfattningen som ska läsas igenom en gång och sen får man hoppas på att provet går bra. Vi hörs imorgon. Kramar er.


Klumpiga klackar


Det verkar som att "klumpiga" klackar blir en het trend i vår. Själv kommer jag nog inte haka på trenden, utan nöjer mig med att titta på hur andra kommer bära upp dessa skor med platå, kilklack och liknande. Kommer du våga köpa ett par eller tänker du göra likadant som jag?

Everest/Race Marine




Var med pappa i centrum en snabbis igår för att köpa skidjacka till mig. Kom hem med en vit Everest, med snyggt mönster på (svårt att fånga på bild, men ni ser det någorlunda på bild 2). Massa bra fickor, hög krage, luva och skönt material. Köpte även ett par riktigt sköna vita vantar i skinn från Race Marine. Everest, 1499 kronor. Race Marine, 249 kronor.


Topshop SS10


Spanade in Topshops vår/sommarkollektion nyss. Den innehåller många olika stilar; sött, rockigt, tufft, romantiskt, sportigt och klassiskt skulle jag säga. Jag gillar vad jag ser. Mycket inspiration och snygga plagg. Vad tycker ni om kollektionen?

Snygg


Snygg tjej med riktigt snygga kläder. Olivia Palermo såklart.


Copycat/Wang

Har sett otroligt många nätbutiker som kopierar den snygga Alexander Wang-väskan med nitar undertill. Själv skulle jag väldigt göra vilja ha en, tycker dem är riktigt coola. Skulle bli snyggt tillsammans med jeans, kavaj och boots. Vilken i collaget ovan tror ni är orginalet?


Short day in school


Kort dag i skolan, slutade klockan 11.20. Tror jag ska ge mig ut och fota den vackra frosten, eller crasha i soffan, eller läsa en bok, eller träna, eller bara surfa runt ett tag. Time will tell.


Make a wish


6126 Leggings by Lohan


Lindsay Lohan har släppt ännu en kollektion med leggings. Kollektionen heter 6126 Leggings och bjuder på cut out-leggings, jeansleggings, nät- och spetsleggings och leggings med blommönster och fransar. Tycker det är riktigt snygga och annourlunda leggings, så jag gillar dem. Vad tycker ni?

Designa för H&M


I vår samarbetar modekedjan H&M med sina kunder. André Lorens Stock har designat några t-shirtar som kommer släppas i butik i april. Från och med någon gång i januari kommer man kunna ladda upp egna bilder på hemsidan, som han sedan väljer sina favoriter från. Vad tycker ni om samarbetet?


H&M Garden Collection


pics here, collage by me
Som de flesta säkert har koll på så har H&M lanserat en kollektion som heter The Garden Collection. Den släpps i H&M-butikerna i slutet av mars. Tanken är att plaggen ska ha ett samband med naturen (blommigt, färgglatt, vackert). Här ovan är mina favoriter. Vad tycker ni om kollektionen?


Äntligen helg


Idag började skolan och jag är helt slut. Man kan säga att det var en ordentlig rivstart. Vi fick 4 läxor under dagen, vilket kändes lagom roligt. Men nu är det helg, och inte så värst mycket tänkande på plugg. Ska nog börja pilla på en ny design, eller åtmistone header. Vi hörs senare!

Alexander Wang


Gillar dessa väskor från Alexander Wang. Skulle inte gärna tackat nej till den stentvättade som syns på första bilden. Tycker det känns lite rockigt, slarvigt, annorlunda och detaljrikt. Riktigt coolt.


Barnvakt/teater


Gårdagen bjöd på barnpassning till mina kusiner. Kom hem idag vid lunchtid. Sedan åkte familjen till Maximteatern och kollade på Alice i Underlandet (jag gillade den inte). Har haft två mysiga dagar. Imorgon ringer klockan tidigt pga utvecklingssamtal. Och på fredag börjar skolan. Jag jublar.

Vårens måste


pics here, collage by me
I vår vill jag köpa på mig flera par converse. Har ett par svarta, höga i skinn och ett par vita, korta i tyg. Jag vill köpa ett par vita höga (nummer 1 i collaget) och ett par lila, höga, "utan sula". Converse är tidlösa, dem blir ju nästa populärare för varje år som går. Vad tycker ni om converse?


Markerade axlar


pics here, collage by me
I like it.


What about the Hunters?


pics here, collage by me
Vad tycker ni om de populära stövlarna Hunter? Själv tycker jag att det kan vara väldigt snyggt, beroende på hur man matchar det. Kan ju faktiskt användas både till vardags och som gummistövlar att ha regninga dagar. Alltså är dessa väldigt praktiska och användbara. Håller ni med?


Tävling hos Nilma


Jag är med och tävlar hos Nilma om en valfri klocka från Wear Design. Som ni kanske sett i bloggen har jag länge suktat efter precis en sån här klocka som ni ser på bilden. Tyvärr fick jag ingen i present eller julklapp, så nu testar jag och håller verkligen tummarna att jag vinner. Wish me luck!

It is pretty beautiful





I want spring


Visst är snön jättefin och mysig, men efter 3 veckor tycker jag den kan smälta bort. Just nu längtar jag fruktansvärt mycket till våren och sommaren. Tänk när det är tillräckligt varmt för att gå i ballerinaskor, jeansjacka och till och med shorts och klänning. Någon mer än jag som längtar?


Chicy inspirerar


pics here, collage by me.
Jag får alltid otroligt mycket inspiration när jag går in på chicys hemsida. De visar inte bara vad dem säljer, utan också hur man kan göra för att sätta ihop en hel outfit på snyggaste sätt. Kläderna är ju inte heller så tråkiga direkt. Tummen upp för sånt!

Knokkrent blue



En turkos knokk-klocka fick jag av sister i julklapp. Den damp ner i brevlådan för någon dag sen.
Jag gillar den väldigt mycket, tycker det är en fräck liten accessoar. Vad tycker ni?


And a happy new year


Hoppas alla har en bra början på 2010. Själv är man hemma, ligger i soffan och glor på TV, åker stjärtlapp, tar foton på snön som glittrar, käkar godis från gårkvällen och läser. En väldigt lugn start på nya året alltså. Skriver kanske redan ikväll igen. Puss på alla.


RSS 2.0