Konfaläger 2 veckor


Stackars bloggen som har fått lida de senaste dagarna, och kommer fortsätta med det i två veckor till. Jag ska nämligen på konfirmationsläger! Det kommer bli grymt, är äntligen taggad till tusen. Så låt oss säga såhär - vi hörs om två veckor! Ha det bra tills dess. Många kramar.

Isn't it iconic?


Sjukt snygg outfit som världens kanske mest stilsäkra tjej bär upp (songofstyle). Ledsen för dålig uppdatering idag, har varit med min fina vän Astrid i Vaxholm och njutit av sommarlovet. Nu ska vi ner till bryggan i kvällssolen. Bilder kommer säkert imorgon. Puss på er.

I'm going to blame it on you


Har glömt att visa denna ring som jag köpte för ett tag sen. En stor turkos ring som kan ge vilken tråkig outfit som helst en rolig färgklick. Även fin till brunbrända händer och ett färgglatt nagellack. Finns att köpa på H&M för femtiolappen.

Boys


Kul att man kan inspireras av även lite yngre ansikten på stockholmstreetstyle. Tycker att den här söta och stiliga killen bär upp sin outfit helt rätt. Och jag tycker dessutom att alla killar borde investera i åtminstone ett par converse samt avklippta jeansshorts. Förresten, har någon tips på bra modebloggar som skrivs av killar?

Sommarens viktigaste plagg


Jeansshorts kan man nästan inte få för många av. Mitt senaste köp är dessa två. De mörka, militärinspirerade (fickorna och detaljerna) med högre midja kommer från Zara. De är hur sköna som helst och redan en favorit. De ljusa med lite slitningar kommer från Fashion Against Aids by H&M. Korta, enkla shorts i mjukt jeanstyg. 269 kronor och 199 kronor.

Avslutningskväll


Jag och Astrid åkte tåget in till stan. Hon är en av de vackraste människor jag känner.

Sedan bar det av till bion där jag och ett gäng tjejer såg en väldans fin film - Dear John.

Vi beställde en massa pizzor som vi proppade i oss på Pizza Hut.

Såhär ser mina vänner ut när de är på sitt allra bästa humör. Glada och alldeles för söta.

Det började bli lite kväll och affärerna stängde.
Några bilder och lite text från den mysiga avslutningskvällen i fredags som bjöd på bra bio, god middag och lite för högljudda och skrattiga tjejer. Är glad över att jag har så fina vänner.


Something new



Köpte mig bland annat detta linne när jag var i stan häromdan. Det är väldigt oversize. Tunt material och cool detaljerad ficka på bröstet - gillar't. Perfekt att slänga över bikinin i sommar, men om man vill ha det till lite mer vardagliga/festliga tillfällen funkar det utmärkt med en bandeaubehå under samt jeansshorts till. Linnet kommer från Mango och kostar 199 kronor.

Garden collection



SOMMARLOV! Jag hade på mig denna blommiga långklänning från H&M Garden collection. Nu har jag bråttom. Det blir bio och middag inne i stan med ett härligt tjejgäng. Puss!

It's not far away anymore


Om ungefär 14 timmar har jag sommarlov. Frihet är en härlig känsla...

Q/A


Svar: Jag är 14 år, fyller 15 den tionde oktober. Tack så mycket sötis! Jag lovar att försöka ta mer outfitbilder. Det blir nog lättare nu när det snart är sommarlov och man har ledigt, så räkna med många outfitbilder i sommar. Vissa dagar går man dock runt i shorts och tisha vilket kan vara tråkigt och onödigt att fota - men som sagt, jag ska bättra mig! Kram.

You playing games with my heart


Åh, kan fortfarande inte fatta att vi får sommarlov om 2 dagar. Sommarens planer so far är bl.a att konfimera mig, resa någonstans och åka till Gotland. Dagarna däremellan ska jag vara hemma, sola, bada, vara med vänner och spela massa härliga sommarspel. Det hör liksom till. De jag tycker om mest är kubb, badminton, fotboll, brännboll, volleyboll... En snygg solbränna och glada vänners skratt kommer ju såklart på köpet när man ger sig in i leken.

Time to start the countdown


Sommarlov om 3 dagar. Det är ju ingenting. Känner mig en aning stressad eftersom att jag inte ens hunnit köpa klänning. Måste åka in till stan imorgon och på torsdag för att pröva typ allt jag hittar... Har någon möjligtvis förslag på butiker som har bra utbud? Tell me!

Why can't you see me


Har bloggat om den där riktigt snygga byxdressen förut. Tjejen på bilden matchar den klockrent med ljusrosa kavaj, korallfärgade klackar och hatt. Var inne på Zara i lördags och prövade den då såklart men den såg tyvärr ut som en pyjamas på mig. På andra kan det dock funka. Haffa den, som sagt inne på Zara, för 299 kronor! Perfekt till sommaren.

Mumin/muffins


Idag har jag varit och firat pappas mormor som fyller 99 år. Där åt man massa god mat och träffade en stor del av släkten. När jag kom hem bakade jag muffins till morgondagen då vi ska ha vårkonsert i kyrkan. Söta va? Nu blir det tv-kväll med massa bra program. Kram och puss.

I don't even care




Vit oversize skjorta Gina Tricot, ljusa uppvikta jeans G-star, väska Vivistyle, solglasögon NY, converse.
Lite såhär traksade jag runt i stora staden igår. God morgon folket!

White lace


Köpte denna fina spetsbody idag när jag och sis var i stan. Den sitter som en smäck och var helt klart prisvärd. Matchas snyggast enligt mig till ljusa shorts, converse och kofta/kavaj. Kommer användas mycket flitigt i sommar tror jag. Från Gina Tricot för 129 kronor.

Two två deux


Tröja med döskalletryck från Zara, slitna ljusa shorts från Zara, skärp gammalt, converse.

Blårandig kofta från Bik Bok, vit tröja från Zara, shorts från Zara, skärp gammalt, converse.
God morgon gänget! Börjar denna härliga lördag med två somriga outfits från i onsdags och torsdags. Har precis varit och tränat och ska snart åka in till staden med syrran. Kram!

And I can't hear a thing


Vi släppte loss i Lilla Frittfall. Denise, jag, Ellen, Izzi och Felicia.

Söta tjejer i Flygande Mattan. Amanda, Astrid och Denise.

En liten paus i solen. Ellen, Tove, jag och Denise.

Jag och vackra Izzi.
Några bilder från gårdagen, då vi var på grönan. Härlig dag med ett gäng härliga vänner. Massa sol, höga skratt, roliga åkattraktioner, snuskigt snygga killar hit och dit, stora sockervaddar och underbar sommarlovskänsla var ungefär vad dagen inkluderade. Dessutom fick vi ögonkontakt med Kissie och såg även söta Flora. Nåväl - bra dag i alla fall!

Tivoli


Idag ska jag och ett gäng människor till Gröna Lund eftersom att vi är lediga. Lilla kameran är med så bilder kommer från igår och idag. Ha en toppen torsdag världens bästa gäng.

Why did I love you


pic by Ellen Rogers. God morgon hela gänget! Tänkte bara säga att det kommer vara glest med uppdatering dessa två dagar. Imorgon är vi lediga och då ska jag och ett gäng människor på "utflykt". Mer om det senare. Nu ska jag klä på mig och sedan sticka till skolan. Kram och puss.

It's a fool's game


Blev lika glad och förvånad som förra gången när jag såg att mitt inlägg fanns på startsidan. Så kul! Första juni idag mina vänner. Juni. Första riktiga sommarmånaden, helt underbart! Ska snart byta om till bikini och lägga mig och sola, om blåsten försvinner lite dvs. Hörs senare!

RSS 2.0