Nothing but a heartache


©collage by me. Ja, ännu mer av dessa inlägg. Det är det enda min hjärna är inställd på just nu. Till sommaren vill jag fylla på med bland annat det här till min garderob - mysiga tröjor, jeansshorts i ljust tyg, korta toppar, en snygg sommarhatt och några nya bikinis. (Att detta kostar pengar behöver man inte tillägga för det gör inlägget mycket tråkigare, så jag låter bli). Måste ge mig ut på sommarshopping snarast!

Wonderful


pic Caroline Blomst. Bara så att ni vet så är jag väldigt inställd på att det är sommarlov, därav mycket sommarinspirerande inlägg. Vill också gunga i kvällssolen iklädd ett par shorts och en kortare topp. Förresten ska jag köpa den snygga tröjan på bilden från Topshop. Typ skitsnygg.

Less is more


Fahrman, igen. Den snygga människan. Ungefär så här kommer jag traska runt i sommar. Med ett vitt linne, ljusa slitna jeansshorts, underbara träklackar (som jag gärna byter ut till ett par converse för att ens kunna gå), stor klocka och vågigt sommarhår. Shortsen har hon förresten designat själv! Jag gillar slitningen och de randiga fickorna som syns. Vad tycker ni?

Grillkvällen vid vattnet





Några få bilder från gårkvällens grillning. För att kortfatta det hela bjöds det på fotboll, gitarrspelande, bad, grillning, bilder, mys, babbel, fina vänner och skratt. Fruktansvärt mysigt! Det är så här livet ska se ut.

Give me another chance


Favoriterna från FAA-kollektionen. Jeansshortsen är nästan perfekta, om de skulle vara lite mer slitna skulle de vara felfria. Det lite oversizade linnet och de mönstrade sandlaerna är också grymma. Har hört att kollektionen är slut nästan överallt, men jag ska ge mig ut på jakt i stan någon dag nästa helg hade jag tänkt. Psst, bilder från världens mysigaste kväll kommer.

Fredag grillkväll


Ikväll blir det grillkväll med lite folk. Får verkligen hoppas att solen kikar fram under eftermiddagen och kvällen. Vi hörs när jag kommer hem, tror jag. Ha en fin fredag!

My new bag



Hittade ett stort rosa paket när jag kom hem. Där i låg denna snygging. En Alexander Wang inspirerad väska (klick), svart med nitar och dragkedja i guld. Jag gillar den mycket! Finns att köpa på Vivistyle för ca 700 kronor inkl fraktavgift. Modekungen och chicy har även liknande.

I'm standing where you left me


Vit spets är så jävla snyggt. Volanger och spets tillsammans är ännu snyggare. Toppen på bilden är ultimat. Precis en sådan som jag letat efter (vet dock inte vart den kommer ifrån).
För att byta ämne totalt blir det nu en joggingrunda med Vickan. Hörs ikväll!

I don't want to play that part


Sofi Fahrman. Egentligen behöver man inte säga så mycket mer. Fruktansvärt snygg tjej med snuskigt snygga kläder, väskor, skor, smycken etc. En prickig shortsdress tillsammans med vita enkla tygskor och en röd Chanel-väska är mer än rätt. Ack så snyggt. Vill ha hennes garderob.

It is what we call freedom


© pic by me. Idag gjorde jag det allra sista provet i årskurs 8. Vilket betyder inga fler prov (eller inlämningar) på ungefär fyra månader. Det är ganska underbart faktiskt. Efter skolan köpte jag och mina vänner glass och åt i det tråkiga vädret, bara för att fira lite. Jag är fri!

One way or another


Jag har förälskat mig lite i denna Mulberry-inspirerande väska från Topshop. Jag menar, modellen, materialet och färgen är näst intill perfektion. Mums!

I'd rather be with you


Vad Whtiney än klär sig i så blir det snyggt. Tror inte att det är så många som lyckas bära upp ett par mönstrade cykelbyxor. Men Whitney fixar den avslappnade looken med en lös tischa, stora runda glasögon, snygg klocka och det mest perfekta strandhåret.

Din Sko fall -10





pics. Lite sorgligt är det kanske att uppdatera om vad hösten har att erbjuda, nu när det precis blivit vår/sommar. Nåväl, här har vi några godbitar från Din Skos höstkollektion. Jag tycker faktiskt att det ser ganska lovande ut, skorna är snygga och tuffa. Vad tycker ni?

En blanding av sött och salt

Ashley Tisdale is the picture of a beach girl!
Tycker att Ashley har fixat till en klockren outfiten här. Att matcha en söt blus med slitna jeansshorts och ett par tuffa boots funkar i alla lägen. Och på tal om det så tycker jag att boots + jeansshorts gör sig väldigt bra tillsammans. En 10-poängare helt klart.


Tjugoförsta maj


Glass i solen på lunchrasten. Isabel, Amanda och jag.

Ett litet tjejgäng. Isa, Tove, Manda, jag, Denise, Felicia och Vicke.

Årets första bad med ett helt gäng vänner.

Lek i vattnet, hehe. Isa, Sally, Ellen och jag.

Jag, eller något.

Danne och Oscar busar runt lite.
Lite vardagsbilder från denna somriga och härliga dag. Efter skolan stack jag och ett par kompisar ner till sjön för att bada. Det var sjukt härligt och roligt. Bilderna har jag lånat av Sally då jag inte var så duktig med kameran idag. Nu är det helg och jag är glad. Puss!

The smile on your face


Klänning från Zara (omgjord), skärp gammalt, converse.
Slänger in vad jag hade på mig igår på vårkonserten. Åh, det är ju sommar nu!

Vårkonsert i kapellet




Några bilder från vårkonserten idag. Varje år sjunger musikklass år 8 in våren/sommaren, och i år var det alltså vår tur. Med klänning och bara ben kändes det verkligen att sommaren är här!

Let me know if you need me


pic weheartit. I'm so much in love with this weather. Denna eftermiddag har jag strosat runt i en enkel klänning utomhus. Och så bör jag kanske tilläga att jag inte frös ett dugg, snarare tvärtom. På tal om väder och kläder ska jag nu rota fram en klänning till imorgon då vi ska ha vårkonsert hela förmiddagen. Temat är då självklart "vår" så jag ska ha något blommigt. Puss.

Heaven's got an open door tonight

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Oj. Kan man verkligen ha talang att kunna gå i dessa klumpar till skor? Med typ 1 dm platå... ser inte helt lätt ut och låter ganska vingligt. De gör sig bra på bild åtminstone!

I want to hold your hand


pic. I senaste numret av Glamour finns dessa snygga bilder från Stockholm Streetstyle. Somriga outfits, om hur man kan matcha denim på olika sätt. Inspiration på hög nivå! 

The perfect outfit


Okej, jag typ dör lite. Kolla den här alldeles underbara byxdressen och dess spetsdetaljer. Och så träskorna, skärpet, väskan och smyckena som gör outfiten alldeles perfekt. Oh yes.

Hello sunshine


Idag ska jag inte sitta inne. Jag och sis har precis cyklat hem från träningen. Nu ska jag sätta på mig bikini och sola, spela fotboll, stå på händer och ha det bra. Det är ju 22 grader utomhus, så det är lika bra att ta vara på värmen när den äntligen är här. Puss på er fina.

Male couture



Det här var vad jag fick med mig hem igår. Ett grått linne med snyggt tryck på, från Blackbook by H&M. Det är lite oversize i storlek och passar därför bra till träning med en sport-bh under. Jag gillar färgerna och bilden/trycket. Kostar en hundralapp minus en krona.

Don't call my name



Tröja Odd Molly, tjocka leggings Zara, väska MQ, leopardsjal H&M, jeansjacka Åhléns, converse.
"Gårdagens outfit". Åh vad jag tycker om Kungsan på våren, bara så att ni vet. Det ser ju ut som att det är små ljusrosa sockervaddar på träden. Very cute.

Kungsträdgården


Så här fina var träden i Kungsan.

Min väldigt snygga bästis Vicke.

Och det här är jag.

En massa rosa små körsbärsblommor låg som ett täcke över trädstammarna.

Jag och Vickan.
Idag har jag varit i stan med Vicke. För två veckor sedan såg jag att blommorna i Kungsan slagit ut, så idag hade jag med mig kameran och fotade lite. Vi hade en mysig dag med mycket bilder, gäspningar (haha, vi hade typ gäsp-maraton), affärer, babbel och lite shopping. Köpte bara en liten grej, som jag kanske visar imorgon. Ska även lägga upp outfit då. Puss.

People like you



Det här kan vara en av de finaste kommentarerna jag har fått. Jag blir så glad när jag läser alla era kommentarer, men den här blev jag lite extra glad över. Tack Tove, du är så fruktansvärt fin!
Och på tal om det så börjar jag tro att ni har dött på kommentarsfronten? Har jag rätt?

Feelings of summer

Tumblr_kya7raveqf1qapb2mo1_500_large
265_2132036a_rename8918_large
Åh vilka sommarlovskänslor jag haft idag. När jag och syster cyklade till träningspassen stekte solen och när man cyklade på den stora ängen kände man sig fri. Väl i träningshallen lyste solen genom fönstrena så att man nästan blev svettig av bara det. För övrigt har jag idag cyklat 1,4 mil och tränat ett medel-pass och ett medel max-pass. Sånt gör en fruktansvärt glad.


But my time would be waisted


Prickig tröja Zara, ljusa jeans med dragkedja längst ned Gina Tricot, converse.
Värsta vår/sommarvädret! Strålande sol och många plusgrader. Nu har jag lov i fyra dagar. Jag vill ut och spela fotboll. Sen blir det 2 ½ timmars träning på Friskis. Peace out gänget.

Pics / photography


Min "lillasyster", "pappa" och "mamma".

"Min familj" och en del av fototeamet.

Fotografering in action.

Min "mamma".

"Storebror" och "pappa samt fotografen.

Köket vi fotograferade i.

Ungefär såhär såg jag ut efter plåtningen (hade ungefär fem olika frisyrer).
Det här har varit en jävligt bra dag. Åh vad det är roligt att få hår och make snyggt fixat och sedan ställa sig framför kameran. Vi tog ganska många bilder, som jag kanske lägger upp i bloggen när de har kommit ut. Plåtningen var en reklamplåtning för Coop Forum, för er som undrade. En bra dag som sagt! Nu är jag så trött att jag snart ska göra i ordning mig för sängen. Sov gott änglar.

To make a long story short

Juliabeauty3_large
Idag är jag ledig från skolan för att jag ska vara modell på en reklamplåtning. "Jobbet" har jag fått via min praktik. Vet inte riktigt hur mycket jag får säga om det, men jag vet att det kommer bli sjukt roligt! Hoppas ni får en bra tisdag hela gänget. Puss och kram.


EMD-bebis på gång


Mattias och hans flickvän Catarina på bilden, finest.se. Lite nytt i kändisvärlden bara. Mattias i EMD ska bli pappa i höst! Tyvärr tjejer, ni har nog ingen chans nu... ;-)


It was something you said


Nämen, titta vad man kan hitta på KappAhls (!) hemsida. Ett par himla fina gladiatorsandaler. Jag har alltid tyckt att KappAhl varit en tantaffär, men de verkar ju ha ryckt upp sig ordentligt. Kanske blir ett köp till sommaren. 299 kr för ett par fina skor (syntet dock) är ju ingenting.

One teaspoon


Den här klänningen kan vara en av världens finaste. Snygg "överdel" med en massa pärlor och paljetter på. Och så den enkla men himla fina "kjolen". Very much in love. Finns att köpa på till exempel nelly. Märket heter one teaspoon och på prislappen står det 1799 kronor.

Q/A

Q: Hur många läsare har du varje dag?
A: Det varierar beroende på vardag/helg, om jag uppdaterar mycket/lite, är duktig på att svara på kommentarer osv. Det vanligaste är 70-100/dag, men det kan även vara färre eller fler.

Q: När blev din blogg mer känd?
A: Känd skulle jag absolut inte kalla den. Det var inte så att jag plötsligt en dag fick en massa fler läsare. Jag har varit på ungefär samma nivå i kanske ett halvår.

Q: Vilken är din favorit smoothie?
A: Jag dricker aldrig smoothie. Men om jag skulle göra det skulle den innehålla massa olika bär och vaniljyoghurt. Och lite hackad choklad på toppen...

Q: Vet du, eller har du någon tanke på vad du vill bli/jobba som när du blir stor?
A: Jag tyckte att jobbet där jag praoade verkade roligt, agent åt fotografer t.ex. Men jag har inte börjat tänka så långt, egentligen har jag ingen aning om vad jag vill jobba med.

Q: Tjänar du pengar på bloggen?
A: Nej.

Q: Vem är din bästa kompis?
A: Jag har många nära vänner som är världsafina (Vicke och jag på bilden).


Q: Vilka är din favoritaffärer?
A: Zara är en klar favorit. Urban Outfitters, Bik Bok och Monki är också bra butiker.

Q: Har du någon pojkvän?
A: Nej, tyävrr. Det är långtråkigt att vänta på sin stora kärlek och prins...

Q: Vad har du för intressen?
A: Fotografering, vänner, träning på F&S och shopping bland annat.

Q: Vilket gymnasium och linje vill du gå?
A: Är ganska säker på att jag ska gå på DaGy. Vilken linje har jag inte bestämt mig för.

Q: Vad ska du göra i sommar?
A: Det enda bestämda är egentligen att jag ska konfimera mig (åka på läger till Karlberg). Familjen håller även på att planera en utomlandsresa som vi gör varje sommar, men vi har inte riktigt bestämt vart än. Troligtvis Grekland. I slutet av sommaren ska jag åka till Gotland med mina fina vänner Astrid och Vicke, om vi hinner hitta boende.
4052668870_f4746c6b6b_large

Q: Vilken är din bästa resa du någonsin gjort?
A: Här känner man sig nästan skyldig att säga New York. Det var en grym upplevelse. Men egentligen har alla familjens resor varit perfekta.

Q: Vilka TV-program följer du?
A: Jag följer inga program slaviskt. Det enda jag försöker att följa är DH. The Hills, The City, Gossip Girl och Svenska Hollywoodfruar är också bra program, men inga jag följer som sagt.

Q: Vilket är ditt favoritplagg?
A: Typ världens svåraste fråga... Möjligtvis mina Dr Denim jeans. Fast nä, dem börjar bli för slitna nu. Min militärgröna armyjacka är nog i alla fall årets bästa köp.

Q: När brukar du gå upp på en skolmorgon?
A: Om jag börjar klockan 8 går jag upp vid ca 6.45 (inkl snoozing). Jag gillar inte att stressa på morgnarna, men det brukar bli så fastän jag går upp tidigt.

Q: Du har ju perfekt hy!? Hur tvättar du ditt ansikte?
A: Jag tvättar ansiktet med vatten morgon och kväll, men annars gör jag inget speciellt. Jag har Qliniques ansiktsvatten i badrumsskåpet, men jag brukar alltid glömma bort det.

Q: Vilket smink använder du dagligen?
A: Lite concealer i ett försök att dölja trötta ögon, mascara och bronzingpuder på kinderna. Gillar inte att se översminkad ut. Naturlig sminkning är jag liksom.


Q: Vad är ditt pinsammaste minne?

A: Haha... det finns så många att jag inte ens minns ett enda.

Q: Vad är det dyraste i din garderob?
A: Jag köper aldrig väldigt dyra kläder/skor. De dyraste jeansen kostade 1200 kronor och dyraste tröjan köpte jag för 1000 kronor.

Q: Har du några drömmar? Vilka?
A: Nja... Bara självklara sådana. Att gå ut skolan med betyg jag känner mig nöjd med, hitta ett jobb som jag gillar, finna min prins, bilda familj och leva lyckligt.

Q: Vilken är din favoritbok?
A: Den bästa bok jag läst är Alfons Åberg.

Q: Vad är ditt favoritsmycke?
A: Min döskallering, från Glitter.

Q: Hur mycket får du i månadspeng?
A: 700 kronor.

Q: Hur mycket shoppar du för varje månad?
A: Det varier väldigt mycket. Förra månaden spenderade jag 1100 kronor på en dag, men så är det väldigt sällan. En annan månad kan jag spendera en femtioöring totalt.

Q: Var praoar du?
A: Jag praoade på Agent Molly & Co. Det är en foto/illustration/styling- agentur.


Q: Hur har du råd med alla dina kläder?
A: Emn... Det var väl en ganska svår fråga tycker jag. Hur svarar man på något sådant? Jag försöker att spara några hundralappar (nu kommer pappa höja på ögonbrynen) varje månad, och shoppa för några hundralappar... Äh vafan, det går ju inte att svara på den frågan!

Q: Förresten är din blogg jättebra!
A: Tack så mycket fining! Kommentarer som dessa gör mig så glad.


Even if the sky is falling down




Jak & Jil
Pasteller, korta klänningar, höga klackar, snygga bilder.

Cause there is no garanty

20syr1d
cuxw2
Vogue Nippon June 10. God morgon hela gänget!

Prao/Agent Molly & Co


Detta har varit mitt "jobb" i två veckor.

Såhär fint ser det ut precis utanför kontoret.

(Ej redigerad = dålig ljusstryrka och kontrast)

Mina snygga kollegor Sara, Sara och Camilla (Agnes var tyvärr sjuk).
Ett par bilder från idag, sista dagen på praoen. Det är såklart tråkigt, men jag är glad över att jag fick ett så bra jobb med härligt gäng! Igår var jag på en modeplåtning för Oriflame och idag var jag på en stillebenplåtning, även den för Oriflame. Annars har jag sorterat papper, gått ärenden, gjort fint i skåpen, hjälpt illustratörer med deras portfolier, lärt mig mer om fotografer, stylister och illustratörer och en massa annat! Tack A.M & Co för två grymma veckor!

Friday/The last song


Det blir nog en bra fredag. Sista praktikdagen, och det är förstås trist. Jag har haft två roliga och lärorika veckor med ett riktigt härligt gäng! Efter jobbet blir det bio med Vicke, vi ska se The last song (trailer ovan). Den verkar extremt bra och fin. Yes, det här blir en bra dag...

Sneakers by Jimmy Choo


Jimmy Choo's sneakerskollektion går nu att haffa på märkets butiker eller på hemsidan. Själv tycker jag att skorna är riktigt tuffa, en härlig variation från de höga och läckra klackarna som han designar. Mycket detaljer och olika material. Ett par kostar runt fyra tusenlappar.

Hatten är huvudsaken


brownsfashion, jigsaw, topshop, matchesfashion, misselfridge, modcloth
Det är rätt så hett med hatt i sommar. En enkel vit tisha, slitna ljusa jeansshorts, converse och en hatt på huvudet, och så har du sommarens snyggaste strandoutfit. Smashing!

I'll call you heartbreaker


Linne med stor rosett köpt i Italien, svart kofta Killah, mörkblå jeans Dr Denim, låga converse.

Maxi dresses


Topshop, net-a-porter, dororthyperkins, topshop, monsoon, topshop.
I sommar vill jag gå klädd i långa klänningar med blommiga mönster och vackra färger.

I would like my heart back, please


Skjorta Gina Tricot, skärp gammalt, mörka jeans Dr Denim, solglasögon New York, converse.

I'm only gonna break your heart


Lisaplace. Den där ringen som liknar en sköld är dundersnygg, och så har jag en period där jag blir förälskad i vissa turkosa ringar. Båda från cocoo.

Valborg i bilder


Började kvällen med god mat, babbel och skratt.

Jag och världens sötaste Ellen.

Sedan gick vi ner till brasan.

Och så vaknade vi upp ungefär såhär i Vickes stora säng.
Kortfattat om valborgsmässoafton. Det var i alla fall en väldigt trevlig kväll med väldigt trevliga personer. Nu ska jag fräscha upp mig och lite senare möta upp mommo i stan för att fika, kika i butiker och se på teater. Vi ska se Jane Eyre. Ha en mysig söndag!

RSS 2.0