Pappa



Grattis på din dag underbara papi! ♥


Kom så färglägger vi himlen


Ett linne som jag har sytt på slöjden. Bara någonting enkelt som sitter slappt och har en tryckt text som lyder "We'll color the sky".


Världsbäst






Det här lovet har varit det bästa någonsin. Jag har gjort allt som får mig att må bra; varit med underbara vänner, badat i havet, njutit av solen, träffat fina kusiner, pussats, gått på roliga fester, skrattat galet mycket, haft mysiga tjejkvällar och lärt känna nya människor. Så himla fint alltihop! Bilderna är från igår då jag och några fantastiska tjejkompisar åkte in till stan och hängde i Humlegården och Kungsan. De två sista är på mina söta kusiner som jag lekte med i Hagaparken idag. Hoppas ni alla har haft det lika bra som jag detta lov! Love.


From last week


Grön jacka H&M, ljusa jeans Zara, tröja Carlings, armband Humanity, ring Gotland, converse.


Bikini


Vet någon vart jag kan finna en virkad vit bikini för rimligt pris? Så himla fint till brun kropp!


@Sally's place




Underbar dag med Sally. Vi har legat i bikini på hennes terass, badat i havet (årets första wihoo!), åkt moppe in till Vaxholm och käkat glass. Så här ser mina dagar ut nu när det är påsklov, vilket är fantastiskt skönt. Nu ska vi göra oss iordning inför kvällen! Ha det fint.

This is my girl


http://www.youtube.com/watch?v=D6OiVFg2lpI

En video på när min käraste vän Astrid sjunger "Price Tag". Fler videos kommer säkerligen upp inom en snar framtid. Den här flickan har talang förstår ni.


När livet är som bäst





Ber om ursäkt för hemskt dålig uppdatering, men det handlar om att jag njuter av alla lediga och soliga dagar och vill inte sitta inne framför datorn ens för en minut. Bilderna är från i tisdags då jag träffade Astrid och Victoria. Vi lagade god mat, tittade på film, myste och skrattade tills vi dog typ (bilderna ovan är nog de enda som såg hyffsade ut..). Ikväll blir det party x2, så nu ska jag börja fixa mig inför det. Vi hörs snart tycker jag! Puss.

Everything is repeated


Är det här verkligen påsklov? Att cykla till vattnet för att grilla, mysa och lyssna på musik med ett härligt gäng. Att bli hämtad av bästis på moppen för att dra vidare till en mycket trevlig fest. Att sova alldeles för få timmar för att ta vara på den fina dagen. Att ligga och sola hela dagen och få en härlig bränna. Att vara så jävla lycklig att det pirrar i hela kroppen. Jag skulle gissa på sommarlov.

Lycka i Stockholm




Grön jacka Zara, vit blus Saint Tropez, jeans Dr Denim, converse, Ray-Bans. Gårdagens kläder! Det är så jäkla fett att åka in till ett glatt och soligt Stockholm med sin bästa vän och strosa runt på gatorna, käka glass i Kungsan och leva livet. Fler bilder från igår lägger jag upp senare. Hugs!

Le printemps



Nu är det vår på riktigt. Har varit ute i det varma solskenet så mycket som möjligt idag och tyckt att livet är fett värt. Underbart med påsklov också! Åh. Lycklig.


Sweet dreams


© Min iPhonebild redigerad i instagram


Jag tror mitt hjärta blöder






Bjuder på lite sommar här i bloggen, tycker att det behövs på grund av det typiska aprilvädret. Låtarna är Veronica Maggios senaste, anledningen till att de är så korta är för att det bara är "teasers", originalen släpps inom en snar framtid. Imorgon har jag prov i språkhistoria, och det är ju nästan skrattretande kul. Ha-ha, låter det (förstå min ironi). Sitter och redigerar bilder istället för att plugga och det är mycket roligare. Tjing!


Boom boom boom


Grön jacka Zara, virkad tröja Zara, jeans G-star, boots Nilson, väska med nitar vivistyle.


Mardi / tuesday / tisdag





Min dag genom iPhone-kameran. Volleybollturnering i skolan, vilket gick ganska bra och var väldigt kul. Sedan åt jag chokladtårta till mellanmål med Astrid mitt emot mig, på ett mysigt café. Med henne kan jag prata om allt med. Så himla fin. Precis innan stängningsdags promenerade vi hem till mig och nu ska jag försöka få lite plugg gjort... Fred ut!

Stop for a minute and smile


7796_838c_large
Det är nästan läskigt hur mycket humöret kan skifta från en dag till en annan. Var hemma från skolan av olika anledningar, så istället för att kämpa duktigt på tråklektioner så har jag bland annat varit ute i solskenet. Inte helt fel att kunna ligga ute på en madrass i shorts och tjocktröja, utan att frysa ett dugg. Jag har även träffat min finaste vän, käkat glass, hoppat studsmatta, varit vårpirrig i hela kroppen och fått ljumma vindar i håret på en trevlig moppetur. En måndag då man tycker om livet.

Amazing


Shouldn't be forever


X_d8b5e8e2_large
Konstig helg, blandade känslor, många händelser. Myspromenad i kvällsmörker, skräckfilm under ett täcke med hjärtan på, tårar som aldrig tar slut, skratt med människor som jag inte hälsat på förut, fantastiska vänner, kyssar under sjärnklar himmel, coca cola på nattfik, stelfrusna tår, moppetur vid midnatt, grönt gräs, sänkt självförtroende. Idag orkar jag ingenting.

I'm gonna make a change




Ni får ha överseende med att bloggen heter "fashion" men knappt innehåller något mode alls då, hehe. Kanske skapar en annan blogg som jag har för mig själv så att jag kan skriva av mig eller så byter jag kanske adress om jag känner för det. Ett tag till fortsätter jag på samma spår i alla fall, men med lite andra kategorier! Den här dagen blir bra. Jag ska göra en liten förändring som kommer ta flera timmar (bilderna är ledtrådar), äta finmiddag med familjevänner på restaurang och senare möta upp vännen jag tycker mest om på hela jorden. Bloggar innan jag sticker iväg ikväll. Ha det fint! ♥

Thoughtful thoughts

Tumblr_ljc9wcgiw11qh50evo1_500_large
Tumblr_lj5ajgwmgy1qgj43go1_500_large
Tumblr_ljb2p0z4tr1qiiyklo1_500_large
Tumblr_lj3s9jevbg1qfn0zjo1_500_large
Vad tråkig blogg jag har, som aldrig uppdateras. Jag tycker att ni är fina som kikar in varje dag ändå. Fredag idag, förfärligt skönt med helg! Just nu tar jag det bara lugnt, men ska bort senare ikväll. Jag har tankar på att sluta blogga. Att ha en modeblogg är inget för mig fastän jag gillar kläder och mode och sånt. Det känns mer värt och personligare att skriva om mina tankar och känslor, om vem jag är egentligen. Men jag kanske får tillbaka blogglusten snart igen... Vi får se! Någon som vill inflika med sin åsikt?


Acting so damn mysterious

Tumblr_lhtarait3g1qfcvc9o1_500_large
Har faktiskt saknat lite att ha tid att blogga, chilla vid datorn, hitta små fina bloggar och få solsken i ansiktet. Den här veckan har jag varit seg, trött och icke-pluggfri. Men nu börjar det lugna ner sig med plugget, så jag ska lägga mig i soffan och läsa. Bloggar senare!

We danced to the beat






Några bilder från igårkväll hemma hos Hanna. Grym kväll med massa dans och bra musik. Tack så mycket Hanna!Orkar inte skriva mycket mer, är nämligen dötrött. Sleep tight.

Hurra, hurra, hurra


Jag och världens finaste Ivve på skansen för två år sedan.

Från i somras.
I torsdags fyllde min urgulliga, glada, fantastiska, spralliga, galna kusin 3 år, så dagens planer är att fira honom med lek och tårta och presenter. Bloggar när jag är hemma från kalaset! Peace out.

Jag kan lura dig vart jag vill

Tumblr_liyk7o6dme1qzvjmyo1_500_large

RSS 2.0