Bra bra bra


Fredag med Tickan.

Lördag.
Hehe, hur duktig är jag inte på att uppdatera folket? En kort förklaring till detta är att jag har haft en jävligt bra helg! Har inte haft lust alls att blogga. Eftersom att jag bara sovit någon timme inatt funderar jag på att skippa Solsidan och slänga mig i sängen... Rätt lockande. Och att kommande skolvecka kommer bli ett helvete vill jag inte ens tänka på. Så hejdå!


Nästa projekt


Såna här tuffa shorts har jag velat ha sen förra sommaren. Höga, slitna Levi's med nitar på bakfickan. Kenza har fixat drömshortsen, enligt mig. Ellen kom på den smarta idén att jag kunde fixa det här på syslöjden (vi har eget arbete fram till sommarlovet), så det ska jag nog försöka fixa faktiskt. För hur snyggt är det inte?!

Far away






weheartit/tumblr/flickr. Har länge velat bila runt i vida världen med massa bra folk. Ibland vill jag bara komma bort från min lilla värld och dra mig ut på äventyr, liksom. Men först är det ju bra om jag fyller 18 förstås. Snart där... typ.

Aujourd'hui



Skinnjacka från Zara, tjocktröja Abercrombie & Fitch, t-shirt från Levi's, svarta jeans Dr Denim, halsduk Zara, mössa HPI, stövlar Hunter.
Bra att ni läsare skriver vad ni vill se mer av!

A day off


Idag är jag ledig från skolan. Så egentligen skulle jag kunna sova halva dagen i min gosiga säng. Men istället gick jag upp hyffsat tidigt för att göra klart några läxor. Nu står flera timmars träning på schemat. Fred ut.


Who's that chick




Jag kom på att jag vill ha en sån där motorcykel. Kanske inte så sugen för att åka på den, men att bara sitta och chilla. Så jäkla tufft!

Kärlek och andra droger


Gårkvällen spenderades med mystjejerna. Åt god middag på en kinarestaurang innan vi slog oss ned i biostolarna med massa popcorn, läsk och Hot Snacks för att titta på bion "Love and other drugs". Och snart blir det Solsidan! Peace out.

We are all fireworks







Gårkvällen var så bra. Vi käkade himmelsk middag på Jensens steakhouse innan vi drog vidare. Bilderna är tagna med iPhone redigerade i instagram.


Friday night


Hinner inte blogga mer ikväll. Ska ta mig in till stan för käka middag med trevligt sällskap. Hoppas ni alla får en bra fredagkväll!

Paint my road red



Igår dansade man i centrum med hundratals andra ungdomar. För att sammanfatta kvällen kort var det trångt, varmt och roligt. Idag har jag väldigt ont i fötterna, men humöret är på topp ändå! Ska försöka knåpa ihop ett eller två inlägg till kvällen. Take care!

Say goodbye to my heart tonight

Tumblr_l9a6eetcev1qcmmpio1_500_large


Every single word you said




1. Jag vill ha någon fin pojke att krama, skratta, prata och mysa med.
2. Jag vill köpa en sån där skateboard till sommaren. Mest för att det ser coolt ut.
3. Jag vill ha sommar i luften och shorts på benen.

Gårdagens



Virkad tröja Weekday, spetsbody Bik Bok, svarta jeans Dr Denim, gammalt skärp.
Ja hörrni, vad ska man säga om min uppdatering? Hehe, det går inte så bra med bloggen just nu känner jag. Men är så himla glad att ni ändå kikar in här varje dag, och ni som är så duktiga på att skriva fina kommentarer - stort tack till er! Ska försöka bättra mig lite när det gäller bloggen faktiskt... Men nu ska jag gosa ner mig under täcket och sova. Sweet dreams.

Hair


Before.

After.
En liten hårförändring. Hur tyckte ni det blev? Själv trivs jag väldigt bra som brunett!

Cyrus





Tumblr_ldccv5oun71qcqs0do1_500_large
Miley Cyrus måste ha världens snyggaste kläder, enligt mig. Jag tycker om hennes rockiga stil, coola t-shirts, smyckena osv. Men ändå passar hon i vad som helst - galaklänning, mjukisdress, sötare kläder. Härlig inspirationskälla! Inspirationen fick jag av Astrid, från hennes "inspomapp" på datorn. Bilder från weheartit.

Tjejkvällar

Feet,girls,fashion,girl,hot,street-08d2053df5e64839125d8cf784791d3b_h_large
Tumblr_lf29itxusp1qajjdco1_500_large
Gårkvällen spenderades hos Astrid med tjejerna för en mysig kväll med film, god mat, babbel, skratt och godis. Sådant som kan behövas efter första veckan i skolan. Ikväll ska jag träffa ett annat gäng fina tjejer. Det blir en jacuzzinight hos Isa! Peace out.

Eyes on the price





På lovet bokade familjen en resa till Grekland, där vi ska öluffa i sommar. Jag känner redan nu att det är det här som jag kommer längta till under vårterminen, och när det är mycket plugg så är det viktigt att se fram emot något så man inte känner att "det här är inte värt någonting". Ovan ser ni bilder på öar vi antagligen ska till. Härligt ska det bli! Bara 5 månader kvar...

A home is a place to love


Jag har kommit fram till att det enda som jag gör i mitt rum är att sova. Där finns ingen garderob eller skrivbord eller byrå. Bara ett skittråkigt rum. Därför kom jag på att hela mitt rum ska bli en enda stor säng, endast. En säng som är lite högre än de flesta, så det måste finnas en liten stege för att komma upp. Dessutom vill jag ha massa foton på väggen och en tv på väggen mitt emot. Nu ska jag bara hoppas på att mina kära föräldrar kan hjälpa mig med detta. Annars skulle rummet på bilden vara ganska najs...

Lowe


Det är exakt den här typen av tröjor jag snackade om i några inlägg ner. Så snygga. Tycker det är coolt att Lowe adderar hatten. Ett par jeansshorts och converse och du är i hamn. Fasen, jag borde inte tänka så himla mycket på sommaren...

Q/A - frågor om allt möjligt

Kan inte du lägga ut din Spotify så man kan subscriba dina playlists? Du har ju mäkta bra musiksmak! Vad heter låtarna förresten?
Pinsamt att säga, men jag har inte spotify. Och ja, jag är möjligen den enda i världen som inte har det. Men det går bra ändå eftersom att jag lyssnar på musiken från min systers Spotify-lista, hon har datorn bredvid mig och lyssnar på musik hela tiden. Om du vill veta vad låtarna i inlägget heter, så är det bara att dubbelklicka och sedan gå vidare på "Watch on Youtube", där det står låtnamnet.

Har din syrra blogg?
Nej, det har hon tyvärr inte.

Jag undrar bara om du har börjat tänka på balen och vad för klänning du ska ha? Själv är jag supertaggad och har några idéer, men undrar bara!
Härligt att du, precis som jag, är väldigt taggad för balen! Jag är ganska säker på vilken klänning jag ska ha, det är en lila, axelbandslös, kort klänning. Mer än så säger jag inte, hihi. Om du funderar på långklänning tycker jag det är en bra idé! Som min vän sa - "Man har ju typ bara långklänning vid två tillfällen, och det är på balen och på bröllopet". Jag tycker även att djup rygg är otroligt fint, och att klänningen sitter tight över bysten och lösare nedtill. Om klänningen är enkel så kan man ju addera ett coolt halsband och snygga klackar. Hoppas du hittar något som du känner dig fin och bekväm i!

                    Tumblr_l8y47qgguc1qbsrwho1_400_large

Hej Julia! Vart är din pippi-tröja köpt? Jag försöker hitta en och det går inte så bra…
Mami köpte pippitröjan som jag fick i julklapp i Gamla Stan, mitt emot Vapiano, precis vid tunnelbanan. En fin liten butik med många mysiga och tjocka tröjor. Tröjan finns även på U-turn, i turistbutiker i Gamla Stan (sämre kvalitet dock) och i Vaxholm.

Letar sönder efter de där mössorna, vet du vart de finns? Har bara hört att de finns på NK, men ingen annanstans.
Mössorna med pälsbollar finns bland annat på Amoresse och U-turn.



Hello! Hur sminkar du dig egentligen, vad använder du och sånt? Hade varit kul att veta. Du sminkar dig jätte fint.
Jag sminkar mig ganska enkelt och naturligt. Jag använder mineralfoundation från i.D Mineral som grund, lite concealer i hopp om att försöka täcka mörka ringar, mascara och lite bronzingpuder. Vid festligare tillfällen brukar det bli lite eyeliner, ögonskugga och läppglans.


I'll sing you a song

Tumblr_lemrg9yxim1qctmofo1_500_large
5305432925_04111186a3_z_large
weheartit. Om jag inte går och lägger mig nu kommer jag inte somna på många timmar. Det tar alltid ett bra tag innan jag somnar. Imorgon är första dagen på vårterminen, det blir spännande, roligt, stressigt, tråkigt... Hörs imorgon! Sleep tight.

Simple spring





stockholmstreetstyle. Konstigt att man kan få vårkänslor i januari, när man liksom vet att det kommer snöa/snön kommer ligga kvar, in i mars månad. När våren kommer på riktigt vill jag gå klädd enkelt - i kavaj, lösa t-shirts, jeans, skjorta eller klänning. På fötterna bär jag gärna boots, klackar eller converse. Åh, jag längtar!

Big sis



Idag fyller min galna, roliga, snygga, härliga, fina storasyster 18 år. GRATTIS THILDE!

Såhär bor jag






Som önskat ser ni här några bilder av hur jag bor. Vardagsrummet, lillans mysiga rum, mammas smycken (de är så fina, så jag kunde inte låta bli att fota dem) och badrummet!

Plusgrader






Den här dagen har varit bra. Vaknade upp till solsken och 3 plusgrader och bestämde mig för att gå en härlig promenad med mina systrar. När jag kom hem la jag mig i snön och bara tittade upp i himlen och tänkte, drömde, andades. Underbar känsla. Ska träna i någon timme nu och sedan avsluta denna söndag med bastu och tv. Peace out.

Good morning sunday


5 manliga bloggare


Adrián Cano - Stilig man

Adam Gallagher - Onaturligt snygg med härliga bilder

Jim Dumont - Enkel stil med egen touch

Juan Cocco - Galet söt och charmig, asballa kläder

Kadeem Johnson - Snygg kille, grym klädstil

Ett lite försenat inlägg, men här har ni 5 stycken riktigt bra bloggar som skrivs av killar. Min favorit är Juan Cocco, är lite kär i honom. I alla fall håret och kläderna. Adam och Kadeem har också fantastiska bloggar fyllda med inspiration (även dem ser väldigt bra ut, hehe).


Somebody with style





songofstyle. Så jäkla grym tjej!

You've lost yourself again




Segt lov. Sitter bara hemma, kollar på tv, sitter vid datorn, lyssnar på musik, försöker bli frisk... Jag är alltid sjuk på vintern. Börjar fundera på om jag kanske inte tål kyla, mörker, snö och sånt där, hehe. Ska nog ändå försöka pallra mig iväg till träningen ikväll, blir rastlös av det här.

Beautiful nightmare


Cravings


Från Levi's, net-a-porter, Topshop och truffleshuffle. Slarvigt collage av mig. Jag har verkligen kärat ner mig i liknande tröjor som dessa ovan. Dösnyggt med enkla tröjor med snygga tryck på. Funkar i varje årstid vid alla tillfällen. Sugen på att köpa på mig ett par stycken!

Sista timmarna av 2010







Här har vi några av de sista bilderna från tvåtusentio (alltså nyårsafton för er som inte förstod). Mycket trevlig kväll, mycket fint folk!

13.41


Ny tröja från Bik Bok. Planerna för dagen är att träffa Issa, fastän jag fortfarande är sjuk. Jag hostade mig till sömns inatt och så har jag fortfarande huvudvärk och är snuvig. Men tydligen gjorde det inget att Issa blev smittad, hehe. Hörs senare!

Slutet av tjugohundra10

JULI

Konfirmerade mig en dag då det var 33 grader varmt. Hade hela släkten över.

Spenderade en heldag på Galtis med kusiner, sol, bad, hög musik och båt.

Hade det grymt en kväll i Båstad.

Åkte med familjen till Skåne, här i Mölle. Klädde mig i shorts och tunna blusar.
AUGUSTI

Åkte till Gotland med mina bästa. En fantastisk resa.

Solade och badade sista dagen. Tyckte om livet.

Hade grillkvällar med en massa människor.
SEPTEMBER

Började skolan igen.

Åkte till Åre med klassen.

Åkte in till stan. Jag frös och det blev mörkt tidigt.

Var på Blog Awards med Stephanie och Isabella.

Njöt av sista värmen år 2010. Och började i samma stund sakna sommaren.
OKTOBER

Fyllde år och hade ett gäng över för middag, dans, presenter och trevlighet.

Firades även av släkten och kusinerna.

Var på bio med Amanda och Vicke i höstmörkret.

Hade drinkkväll med tjejerna.
NOVEMBER

Chillade i sängen (proffsbild by Amanda)

Var med Tove i stan.

Lärde känna Clara bättre och hade roliga kvällar tillsammans med henne.
DECEMBER

Gick 2 luciatåg i skolan och 3 stycken på företag i stan.

Firade lilla jul med fantastiska vänner.

Fick jullov!

Julafton var hos mormor.

Gott nytt år!

År 2010 var grymt. Men det här året ska bli så mycket bättre. 2011 - nu kör vi!

Från Fotografiska




Var idag på Fotografiska Museet med familjen. Jag är egentligen inte en människa som gärna går på museum, men det här var annorlunda. Utställningarna var "Lady Warhol" och "Fashion" - grymma bilder, väldigt inspirerande! Från shopen fick jag med mig denna bok, Style Diaries. I den finner man härliga bilder och mode från världen över.

Over my shoulder



Klänning från Zara, armbandet är en konfirmationspresent, klackar från Depenche (Nilson).
Fler bilder från nyårsafton kommer!

Början på tjugohundra10

JANUARI

Tyckte att stjärtlapp och pulka var en rolig sysselsättning under jullovet.

Gosade med katten.

Firade syster på Story Hotel restaurang.

Moster fick sitt andra barn och jag fick en väldigt fin kusin.
FEBRUARI

Lekte med min underbara kusin.

Började tycka om semlor något mer än vad jag gjort tidigare.

Låg extra länge i sängen på morgonen för att försöka glömma pluggsöndagarna.

Var på modevisning på Berns. Såg syrran på catwalken.
MARS

Gick långa promenader och tyckte att snön och solen var vackert tillsammans.

Fick inbjudan till VR Blog Awards.

Snön hade nästan smält bort och jag såg årets första krokusar i trädgården. Var lycklig.
APRIL

Hade en grym vecka i fjällen med min underbara vän.

Dansade, lyssnade på musik, åt mat med vänner en kväll hos Astrid.
Det var soligt ofta och jag gick ut just därför.

Älskade Stockholm för att det såg ut såhär i parkerna.

Praoade i två veckor på en agentur på Söder.
MAJ

Plåtades för Coop Forum och såg ut såhär efter en hel dag framför kameran.

Åkte till Kungsan med Vicke och såg de underbara blommorna på körsbärsträden.

Hade vårkonsert i kapellet med två fina klasser.

Klädde mig i klänning.
JUNI

Såg ut såhär en dag i staden.

Fick sommarlov en regnig dag men tog ändå på mig den blommiga långklänningen.

Hade två alldeles fantastiska veckor på konfirmationsläger med underbart folk.

Firade midsommar på Karlberg.

Badade och var glad varje dag.

Del 2 kommer troligtvis imorgon!

Mys med film

Tumblr_lcq1moktce1qe7x5vo1_500_large
Mv5bmtc1nza3mjmzmv5bml5banbnxkftztcwndywmzy3mq_._v1._sx600_sy399__large
Mv5bmty3ntixmzy4mv5bml5banbnxkftztcwndcwmzy3mq_._v1._sx600_sy397__large
Sitter just nu och kollar på Mamma Mia the Movie på tv3 med min fina familj. Har sett den hundra gånger tidigare, men det måste ju vara världens härligaste film. Tycker så mycket om sångerna, miljöerna och skådespelarna. Har gått mycket bra filmer på tv idag. Mysigt med slappdag i soffan!

HAPPY NEW YEAR

Please-be-awesome-liten_124598944_large
Gott nytt år allihopa!
Bloggen har stått still ett tag, men så går det när man har mycket att fixa inför det nya året (och där menar jag med kläder, smink, städning, matlagning osv). Vaknade för några timmar sedan, ska fixa något inlägg. Massa kramar till er partypinglor.


RSS 2.0