Right now


Bild: Jag, Motiv: Blomma. ©copyright

Bloggtankar? Noll. Plugg? Ja. Träning? Ikväll. Bloggar senare, om jag får några idéer.

Put it in my way

Bara en fråga - kan man bli kär i kläder? Alltså kär. Isåfall är jag kär i dessa godbitar från underbara Topshop. Himmel vad snyggt, eller hur? Håll med mig. Jag vill ha allt. Bara köpa, köpa, köpa. Inte speciellt lätt när plånboken skriker "shoppingpaus", men vadå, alla får drömma. Inklusive mig. Okej, I'm in love.


Sunday afternoon


Märkte att jag började bli sjuk/mådde illa, så jag la mig i soffan med skolböcker och VR. Börja med det tråkiga, avsluta med det roliga. Nu mår jag lite bättre, men ska ändå försöka sova tidigt ikväll. Hörs senare.


Discobowling

Min helg har varit helt underbar. Igår var det som sagt bowling med Vicke, Asse, Denise och Ellen - discobowling. Så himla kul och mysigt. När vi bowlat åkte vi hem till mig, tog ett nattbad i sjön, kollade på The Notebook (så bra!), åt godis, pratade en massa och skrattade såklart. En riktigt mysig och lyckad kväll alltså, det gör vi om! Här kommer lite bilder.









 

 


Bowling med Tjejerna

Full fart hela morgonen. Tränat, pluggat, duschat, städat osv. Snart kommer Ellen och Vicke hit. Sedan bär det av till centrum där jag, Vicke, Ellen, Astrid och Denise ska fika och bowla. Därefter ska vi åka hem hit till mig och ha tjejmys med film och godis. Ska bli himla kul det här. Vi hörs imorgon om inte tidigare med massa bilder!

Gammal bild på mig, Ellen, Vicke, Astrid och Denise.


W,T,F - outfits

För er som undrar över rubriken; Wednesday, Thursday och Friday. Haha, inget annat...


Vit tisha Zara, grå/svarta jeansleggings Zara, skor converse + armband.

Rosa t-shirt Odd Molly, blå jeans Cheap Monday, svarta skor Fred Perry, armband Glitter.

Randig tröja med puffaxel MQ, blå jeans Dr Denim, skor Converse, armband Glitter.

Vilken gillade ni mest? :)
Är så överdrivet trött nu, ska nog lägga mig och läsa... Om jag inte hinner somna det vill säga. Natti!

TGIF

Vilken vecka! Herregud alltså... Visst, jag tog det som en självklarhet att åttan skulle innebära mycket plugg, läxor, prov, press och stress. Men första veckan. Nej, det var jag inte direkt beredd på. Men nu är det äntligen helg i alla fall, och även fast det är plugg som gäller i helgen också ska jag njuta av den så gott det går.
Jag, Vicke och Ellen var kvar i skolan när vi slutat och gjorde några läxor, sen gick jag och Vickan hem till mig. Åt lite mellis, tog foton och skrattade som bara den (en vanlig Vicke- och Juliadag?).
Lite bilder från vår halvtokiga och roliga dag...



Favoritbilden number one. Så äkta.

Vickes fina klarblåa öga.


Bästisbild.

På grund av att uppdateringen har varit kass så får ni massa outfits i nästa inlägg!


Pluggandet tar över...

Igen. Usch och fy att värsta pluggperioden redan har börjat. Hur många läxor har vi i engelska? Fyra. Text + glosor, skriva ett tal, göra klart övningarna på kapitlet, plasta i böckerna. Franska då? Tre. Text + glosor, repetition, plasta in böckerna. NO? Två. Läsa 7 sidor, göra TDS. Och så vidare... Plus all träning, fina vänner, familjen och allt vad livet innebär. Ja, detta är alltså därför bloggen inte håller sig uppdaterad så himla mycket. Har i alla fall fotat outfit, som ni får se i nästa inlägg.


Slumpad bild från arkivet, gammal. Foto: Jag, Motiv: Svan.

Salsa i skolan

Vet ni vad vi har gjort i skolan idag? Dansat salsa! Första danslektionen för terminen var idag, vi har fått en ny lärare som ska variera dansen mer. Och idag var det alltså salsa som gällde. Riktigt kul faktiskt! Vi har även haft skolfoto, vet inte om det blev bra eller inte, men det är klart jag hoppas på det bästa! När jag kom hem gjorde jag franskan och engelskaläxan och nu försöker jag hitta fakta om Kina, som även det är ett engelskaarbete. Lite svårt att komma på vad man ska skriva om, men det ordnar sig väl. Ikväll blir det Friskis också. Ses senare!


Foto: Jag, Redigering: Jag, Motiv: bi och geting på blomma. ©copyright

Tisdag outfit


Grå oversize tröja från Zara, leggings med lång dragkedja från Zara, linne från H&M, tygskor Fred Perry.

Läxor och pluggandet har redan satt igång. Fyra läxor till på torsdag fick vi idag, på vår första franskalektion i åttan. Halleluja... NO:n och matten satte också igång med värsta rivstarten. Och massa prov är redan inplanerade. Back to the reality! Stå ut, Julia. Snart höstlov (typ).

Bra måndag

Äntligen har jag lite tid över till att blogga. Idag efter skolan åkte jag och bästis-Vicke till centrum där vi kikade lite i affärer. Köpte två basic tröjor, från älskade Zara som vanligt. Vet inte om jag visar bild, kanske inte är så himla kul att se två tröjor och jeansen jag köpte igår, men ni får bestämma om ni vill se det. När jag kom hem stack jag iväg till Friskis på ett medelpass. Så nu ska jag duscha, lägga fram kläder till imorgon och skriva träningsdagbok (fick en idag på idrotten). Ha det bra!


Foto: Astrid, Modeller: Victoria och jag.

Mysdag i Stockholm

Sådär ja, hemma från staden och löparspåret som vi åkte till direkt när vi kommit hem. Jag, mam och syrran har haft en jättemysig dag. Vi började med att luncha på Friday's, därefter gick vi i lite affärer. Hittade som tur var mappar till skolan, men även ett par coola jeans på Zara. Lite bilder från dagen:





Shoppingsöndag

In mot stan och shoppa står på schemat idag, med mamma och storasyster. Måste framför allt hitta mappar till skolan, men självklart hoppas jag också det blir lite övrig shopping. Ni får se på bloggen när jag kommer hem. Jag skriver nog ett inlägg innan vi åker också om jag hinner.


Måste bara visa er denna. En av favoritbilderna helkt klart. Foto: Jag, Redigering: Jag, Modell: Astrid.

Julia likes Kling



Tjejen med Stil. Någon jag får inspiration av jämt. Så jag gjorde ett snabbt collage, det blev lite suddigt för jag råkade komma åt en knapp. Men ni ser ju hur snygg hon är, eller hur?
Klicka dig in till hennes grymma blogg.

En regnig lördagsmorgon

God morgon! Vaknade upp till regn och grå himmel här för 45 min sedan. Typiskt sensommarväder i Sverige... Idag ska vi fira min minsta kusin som fyllde 1 år för någon vecka sen, ska såklart bli mysigt. När vi kommit hem så ska vi till några vänner för middag. Vad ska ni hitta på idag?


Fredagskväll med Fredag


Är så himla trött, så jag ska svara på era fina kommentarer, borsta tänderna och sedan bädda ner mig i sängen med tidningen Fredag. Ha en jättefin kväll allihopa så ses vi imorgon! ;)

Dagens


Gräddvit tröja med spetsdetaljer från Odd Molly, svarta tights från Zara, rosa Keds.

Ringen jag hade på mig idag är köpt i Palma (Mallorcas huvudstad).


Back to school again

Första skoldagen är avklarad! Det känns faktiskt riktigt kul att komma tillbaka igen efter ett långt och skönt sommarlov. Redo för 8:an liksom. Vicke kom hit vid 9 imorse, för att sedan gå till skolan tillsammans som började 9.45. Upprop i matsalen, till klassrummet, prata om vad man gjort i sommar, få ny elevbok och nytt schema, göra några skrivövningar och sedan lunch. Efter lunchrasten fick vi fadderbarn, visade skolan för dem och svarade på frågor. Och nu hemma, helg! Lägger upp dagens outfit om ett tag, ses då.


Lite nytt småplock till skolan. Pennor, sudd, stift och gradskiva (mappar och färgpennor fattas fortfarande).

Give me Vagabond


Dessa, från Vagabond, har jag testat och jag gillar dem. Perfekta höstskor enligt mig. Coola, sköna, praktiska och snygga. Håller ni med mig? Har ni hittar höstens måste-ha-skor?


Color in a collage


Eftersom jag har absolut ingenting att göra så satte jag igång med ett collage, skulle bara testa lite nytt liksom. Temat är, som ni ser, färger. Tycker ni det blev bra?
Och nu är jag tillbaka till det tråkiga igen. Sista sommarlovsdagen och jag kastar bort den totalt. Rastlöshet. Vad ska jag göra? Ge mig tips nu!

Min morgon

Såhär har min morgon/förmiddag sätt ut:


Jag har fixat och målat naglarna, ångat ansiktet, haft ansiktsmask, läst FRIDA, ätit lunch. Nu ska jag försöka hitta min mobil som är spårlöst försvunnen, och därefter sms:a Vicke. Vi hörs senare!

God morgon sommarlov

Sista sommarlovsdagen för mig idag, imorgon börjar vi skolan. Så mina planer för dagen är ingenting, vilket är ganska tråkigt. Ska sms:a Vickan och fråga vad hon har för sig idag. Det blir roligare inlägg senare idag, hehe...


Foto: Astrid, Redigering: Jag, Modell: Jag.


Lavendeldoft


Jag älskar lavendel. Därför kom jag på att jag skulle plocka en "bukett" och lägga den på mitt nattduksbord. Efter ungefär  en kvart så luktade hela rummet lavendel, så det är ett bra tips till dig som vill att ditt rum ska lukta fräscht.

Gamla stan med bästis

God kväll folket! Har inte bloggat så mycket idag pga att jag och Astrid har varit i Gamla stan. Vi åkte dit för att sjunga och tjäna in lite pengar. Men eftersom det var kallt, regningt och blåsigt gick det inte speciellt bra. Tjänade 114 kronor och det köpte vi fika för på Espresso House, mys! Astrid sover här inatt, och nu blir det film; Step up!


Fika på Espresso House, gottis.

Sötnosen.

Mysigt i Gamla Stan.

Astrid sitter i andra änden i väntan på tunnelbanan...

Snygga Asse. Vi "sminkade" oss och tog lite bilder.

Jag.

Chokladgubbar



Jordgubbar doppade i mörk choklad, även kallade chokladgubbar, är bara så gott. Jag och lillsyrran har proppat i oss några och nu blir det film - Eva & Adam! Älskar den serien, den påminner mig om barndomen hur mycket som helst. Det är väl inte bara jag som tycker det, eller? I nästa inlägg får ni tips om hur man gör så att rummet/huset luktar gott på ett enkelt, snabbt och fint sett.

Blake Lively's hårfärg


Jag har börjat tröttna lite grann på min nuvarande hårfärg, och till hösten skulle jag gärna vilja färga till ungefär den nyansen Blake Lively har på bilden ovan. Vad tror ni, skulle det passa mig?


Träning x2

Hemma från två träningspass på Friskis. Denna gång var det först ett corepass och efter det ett medelpass, skönt som bara den. När jag inte har tränat på några dagar känner jag mig otroligt rastlös, så jag struntade i att jag var sjuk och nu efter träningen mår jag mycket bättre! Duschen som gäller härnäst, och sen ska jag lägga mig i soffan och glo på tv. Vad hittar ni på ikväll?


Korallfärgad t-shirt WARP/Stadium, svarta träningstights SOC, träningsskor Nike.

Det får duga


Det här damp ner i brevlådan nyss och jag tyckte att bra, nu har jag äntligen något att göra. Hade såklart hoppats på att favorittidningen VR skulle komma, men för nu får DV duga. Ses!

Streetstyle


Några inspirerande outfits från Stockholm Streetstyle. Tycker om allihop. Vilken är mest din stil?

Update: Har fortfarande tråkigt. Det är så himla värdelöst att vara sjuk. Vill träna, men det ska man inte göra när man är sjuk. Vill äta lunch, men orkar inte och är inte heller hungrig. Vill blogga, men har inga idéer. Vill läsa en bok, men har läst ut alla. Vill inte se på tv, men det är det enda man kan göra. Det kan ju verkligen inte bli bättre... Vad gör man när man är sjuk egentligen?!

Let's party



En cool outfit för en festkväll. Klänningen är från Nelly och skorna och jackan kommer från Topshop.
Funderar fortfarande på vad jag ska göra idag... Har ni tips möjligtvis?

Avslappnat

Plockar fram en dagens outfit och säger god natt. Körde på en enkel stil idag.


Vit tröja Gina Tricot, smalt skärp H&M, mörka jeans Dr Denim, vita ballerinaskor Jarméus.

Kusin vitamin

Har varit hos min moster med familj hela dagen, vilket har varit jättemysigt som vanligt. Lek och bus med sötnosen Ivar såklart. Här kommer lite bilder från idag.


Gulle-pojken.

Springer runt och busar med kusinerna.

Leker med kassa-apparat.

Borsta håret (ansiktet?) är skönt.

"Let's förstöra Julias kamera med chokladfingrar!"

Cykla i parken!

Är han inte för söt? ;)

Miu miu and Marc Jacobs


Plötsligt fastnade jag för guldiga, rundade nitar. Dessa snyggingar kommer från Marc Jacobs, Miu Miu & Miu Miu. Finns att köpa på net-a-porter bland annat. Vilken av dessa skulle du vilja bära?

Tidig lördagskväll

Idag har jag varit med vänner på förmiddagen (fre-lör) och ikväll har vi haft middagssällskap av farmor och pappas mormor, därav mindre bloggning bara så att ni vet. Nu blir det sängen för mig och så ska jag ställa klockan på 8 bara för att. Trevlig lördagskväll och god natt!


Bild från i vintras på mig, Astrid och Vicke (hinner inte ladda upp bilderna från gårdagen).

Autumn shoes


Några coola höstboots som jag kikat lite på. Har prövat ettan, tvåan och trean. Så snygga enligt min mening. Dock är trean i skinnimitation (inte äkta skinn) vilket är lite synd. Priserna ligger på 800-1500 kr. Någon som vet var det finns snygga höstskor?

Massage med mamma

Har precis duschat och klätt på mig. In till city är det som står näst på schemat. Där ska jag köpa en present till min fina vän och efter det ska jag och mamsen få massage. Riktigt skönt ska det bli, speciellt nu när jag har ont i axlarna och ryggen. Lägger upp dagens outfit innan ett hejdå!


Lila-rosa tröja American Vintage, jeans G-star, kofta/jacka H&M, ballerinaskor Nilson, favoritväska Zara.

Vi ses troligtvis ikväll, om jag hinner blogga då! :)


Back in black



Vi börjar dagen med några snyggsnygga outfits från H&M:s höstkollektion. Riktigt coola tycker jag, rock, nitar, sliten denim och läder. Tummen upp för det. Favoritoutfit? Alla är lika snygga.

Klockrent

Jag har börjat förtjusa mig i stora klockor. Hur coolt är det inte med en stor, cool, färgglad klocka på armen? Eller en vit är ju inte helt fel heller. Vilken av dessa i collaget skulle du helst vilja ha?


Humlor gillar rosa blommor

Grabbade kameran och gick ut och tog lite bilder. Vilken av dessa är din favorit?







We are best friends and we share everything.

Dagens

Har kommit hem från centrum nyss, bytte leggingsarna som jag köpte igår. Det var nämligen ett hål i baken så nu fick jag ett par (likadana) som var hela. Här är dagens outfit.


Grå långkofta Zara, svarta lackleggings Bik Bok, linne Italien, ballerinaskor Nilson, väska Zara.


Paris mon amour



Några snygga höstoutfits från H&M. Gillar ettan, fyran och femman mest. Vilken är din favorit?


Höstshopping

Jag var som sagt iväg en sväng till centrum där jag köpte lite kläder till hösten...


Stor, jätteskön kofta från H&M DIVIDED.

Tights med lång dragkedja från Zara.

Grå oversizad och kort tröja från Zara.

Jag är väldigt nöjd med mina köp, snart får ni säkert se någon av plaggen som outfit.
Vad tycker ni om mina inköp? :)

Dagens outfit

Hemma från en liten shoppingrunda med mig själv. Ärligt talat tycker jag det är ganska skönt att shoppa själv, då får man gå till de affärer man vill, titta på sånt man tycker är snyggt och stå i provrummet hur länge som helst. Någon som håller med mig? Fast att shoppa med kompisar är ju inte heller helt fel direkt! I alla fall, här kommer dagens.


Väst Topshop, tröja Bik Bok, jeans Dr Denim, väska Zara, ballerinaskor Nilson.

Ombyggnation pågår

Bloggen ska få ett nytt ansikte tycker jag. Inte alls stora skillnader, men eftersom jag började om helt från börjar så kommer det ta ett tag innan det blir helt klart. Hoppas ni står ut.


Stadsoutfit


Kavajjacka från Vila, slitna jeans från Gina Tricot, blus från Zara, ballerina från Nilson, väska från Zara.

In mot city

Nu har jag cyklat runt sjön, duschat och ätit lunch. Jag och syster åker in till stan för att strosa i affärer. Vi hörs när jag kommer hem!


The winner is...



UMAPUMA. Grattis till dig! Gå in på hennes blogg och skicka ett "grattis" så blir hon säkert glad!

Skinande rent

Idag har jag hunnit med att städa mitt rum. Dammsugit, rensat tidningar, torkat av hyllorna, vikt in kläderna i garderoben, bäddat nya lakan och ja... you name it! Eftersom det är mörkt ute blev inte bilder speciellt bra. Antingen blir de vita eller gula, men de duger för den här gången.


Fina lampor på den skinande rena hyllan.

Mysiga doftljus på nattduksbordet.

Där ligger nya VR och väntar på att få läsas.

Sorterat tidningarna.

Bytt lakan och bäddat fint.

Mina outfits på Mallis


Strandoutfit - turkos klänning MQ, vita ballerina Jarméus, vita solglasögon H&M.

Middagsoutfit - vit blus ?, höga jeansshorts Åhléns, svarta klackar Vagabond, flätat bälte.

Strandoutfit - gult linne Bik Bok, slitna jeansshorts Zara, flip-flops Peak Performance, väska Friis&Co.

Middagsoutfit - Linne Odd Molly, slitna jeansshorts Zara, armband Pearls for girls, ballerina Jarméus.

Shoppingoutfit - vitt linne + slitna jeansshorts Zara, ballerina Jarméus, armband Pearls for Girls.

Stads & lunchoutfit - t-shirt H&M, slitna jeansshorts Zara, ballerina Jarméus.

Middagsoutfit - Klänning Zara, ballerina Jarméus, svart kofta MQ.

Dagsoutfit - Rosettlinne Italien, höga jeansshorts Åhléns, ballerina Jarméus.

Middagsoutfit - Klänning Odd Molly, vit kofta Vera, ballerina Jarméus.

Strandoutfit - Rosa tunika Vero Moda, rosa solhatt Italien, vita ballerina Jarméus.

Vilken outfit är den snyggaste?

Underbara Mallorca

Hemma från en toppenvecka på Mallorca! Det har varit så himla mysigt, roligt, varmt, vackert osv... Vi har badat och solat en massa (såklart), gått på Joan Miró konstmuseeum, ätit gott, åkt in till Palma för shopping och middag, åkt till en lyxig båthamn där båtarna kostade runt 40 miljoner kronor, snorklat i medelhavets glasklara vatten och mycket mer. Jag bjuder på några bilder som jag knäppte, men det är långt ifrån alla.


Stranden och staden nedanför hotellet.

Min favoritglass utomlands: Menta. Så gott!

Vi hittade en u-n-d-e-r-b-a-r strand som vi döpte till Pardadiset.

Lunchrestaurangen som vi åt på varje gång vi var på Paradisstranden.

Lite bättre bild på Paradiset.

Iskall cola efter en varm dag på stranden.

En annan härlig strand som låg nära favoriten.

Söta lillasyster och jag.

Jag i poolen.

Storasyster och jag i älskade Palma.

Drinkar på det populära stället Abaco.

Palma (Mallorcas huvudstad) är så vackert.

Vykortsvarning.

Den stora stranden, Portal Nous.

Jag i Medelhavets kristallklara vatten. Cirka 25 grader och genomskinligt.

Paus på ett fik i stekande Palma stad.

Jag på hotellbalkongen.

Palmas smala och mysiga gator.

Jag nere vid poolen, och med havet i bakgrunden.

Någon hade byggt ett proffesionellt sandslott på stranden.

Fullmånen lyser upp staden och havet.

Bild på Joan Miró's studio (konstmuseum)

Den stora båthamnen med alla lyxiga båtar.

Supermysig marknad i Palma.

Den vackra morgonutsikten från balkongen.

Havet och poolen.

Jag vid frukosten.

Mallorca kan aldrig bli fel.

Hey ho...

Sista inlägget. Denna outfit reser jag i. Hissa eller dissa?


Randig t-shirt H&M, svarta chinos Wera, svart väska Friis & Co, vita ballerina Jarméus och flätat bälte.

... And off we go!

Idag bär det av

Wihooo, Mallis här kommer vi! Är uppe tidigt idag, för att hinna med att packa det allra sista och duscha. Sedan, om två timmar ungefär, åker vi till flygplatsen. Det här kommer bli så kul! Och jag kommer ta hur många bilder som helst, så ni har kanske något att se fram emot när jag kommer hem?


Jag i Kroatiens genomskinliga vatten förra året.

Två påminnelser till er:
- Rösta jättegärna på mig som "veckans blogg" hos denna tjej.
- Glöm inte att jag har en "veckans blogg-tävling" också, det är bara att rösta här.

Börja rösta på din favorit

Nu har jag sett ut finalisterna till Veckans Blogg-tävlingen. Det var riktigt svårt eftersom alla bloggar som anmälde sig var riktigt bra. Men nu är det bestämt, och det är bara att börja rösta! Du får endast rösta 1 gång.


1. Izabelle

2. Uma

3. Anna

4. Vilja

5. Ida

Grattis till er! Ni bestämmer själva hur ni får folk att rösta på er. Lycka till och börja rösta!

Butterflies

När jag var på landet fotade jag massa fjärilar som satt på lavendern utanför mitt fönster. Vissa bilder blev riktigt coola, eftersom färgerna - orange och lila - var så snyggt tillsammans. Bilderna är ©copyright.







Vilken bild tycker ni är finast? :)
Finalisterna i Veckans Blogg-tävligen kommer upp ikväll, så man kan fortsätta anmäla sig. Riktigt svårt att se ut finalister, tror jag får lotta några.

Jeansskjortan


Ett måste för mig i höst. Så snyggt tillsammans med svarta leggings, svarta tygskor och lite krimskrams runt handleden. Jag har redan sett ut lite som jag måste ha i min höstgarderob. Och därbland en jeansskjorta. Vilket plagg är ditt "höstens måste"?

RSS 2.0