Jacka från H&M

Orkade inte visa vad som följde med mig hem från Mora igår. Köpte en svart vårjacka som passar till vardaglig look, till exempel tillsammans med jeans, svarta klackar och någon färgstark väska.
Vad tycks? :-)


298 kronor. (Bilderna längs ner är jackans detaljer).


Så här kommer jag klä mig i vår

Kan det inte sluta snöa snart? Vintern är över nu. Jag vill ha vår, sol och blå himmel. Och fräscha vårkläder.
Jag kommer klä mig enkelt men snyggt. Slitna jeans som är uppkavlade något, tygskor, en enkel tisha som sitter lite slappt, en lång liten axelbandsväska och skinnjacka har jag börjat gilla starkt. Också andra vårtrender som en kort jeansjacka med axelvaddar tillsammans med en kort vit klänning/tunika och höga pumps är sjukligt snyggt. Shorts tillsammans med en enkel tröja och gladiatorsandaler? Ja tack.
Berätta hur du vill eller kommer se ut i vår och sommar!


Tummen upp för dessa. Hur kommer du se ut?


Storhogna, Mora och Tällberg

Hemmaaa! Från en helt fantastisk rolig sportlovsvecka.
Jag och Ellen har gjort mycket, självklart åkt skidor och snowboard (jag lärde mig åka lite snowboard till och med), bastat nästan varje kväll, åkt pulka och fått världens blåmärkte på vaden, gått upp på taket och hoppat ner i snön där vi nästan dränktes pga ca 1 meter (minst) hög snö, druckit alkoholfria drinkar på Storhogna hotell, flirtat lite med alla killar i backen, åkt båda två i knatteliften (!), spelat plump med Ellens föräldrar och mycket mer! Vi har haft så himla kul vill jag lova.
På onsdagen skjusade Ellens mamma mig till Mora där jag mötte familjen och checkade in på hotellet. Fint och stort rum fick vi. Direkt när vi anlänt gick vi ner till deras SPA där vi badade i poolen och jaccuzzin, badade ångbastu, åt fruktfat, läste tidningar och bastade i vanlig bastu. Visst låter det härligt? Efter det gick jag och mamma till Mora "city", om man nu kan kalla det city. Litet men mysigt. Sen åt vi god middag på hotellet, oxfilé med pommes. Efter det blev det slappkväll framför TV:n. På torsdag eftermiddag åkte vi till Tällberg där vi checkade in på vårt nya hotell. Tällberg var en underbart mysig by som kändes som en annan värld. Gammaldags, liten och sagolik. Nu ska jag faktiskt sluta skriva, istället får ni se bilder!


Mitt handbagage - bl.a DVD-filmer, DVD-spelare, bok, pennor, block.

Världens sötaste och snällaste Ellen.

"Kvällsfika".

Jag och Ellen första dagen, vi ska till backen (observera: jag ser ut som en dvärg på bilden).

Uppe på toppen i Storhogna.

Mina skidor och Ellens snowboard.

Min och Ellens kära skog, favorit som vi alltid åkte i.

Ellen i Klövsjö.

Vår nya hobby - pulkaåkning i en lång backe och sedan hopp över ett högt snögupp.

På väg till skidbacken.

Vemdalen fjäll 1, fin utsikt va?

Jättefin utsikt på Vemdalens andra fjäll.

Ellen får mig att skratta.

Våra drinkar på Storhogna hotell.

Mora med familjen, spår där Vasaloppet ska hållas på söndag.

Liten del av vårt hotell.

Typiskt Dalarna. Så här såg vår nyckel ut till Tällbergs-hotellet.

Lite dryck innan middag.

Gammaldagsa Tällberg.

Visst ser det mysigt ut?

Nu ska jag stänga av datorn och försöka sova. Innan det ska jag ta ett iskallt glas vatten. Åh, jag som skulle hinna duscha också... och packa upp resväskan. Aja, det får lördagsmorgonen gå ut på. Ha det bra kära läsare. Och självklart får ni inte glömma att kommentera! :-)


På Storhogna hotell

Hej bloggen! Här sitter jag, Ellen och Ellens mamma & pappa på Storhogna hotell och dricker (barn)drinkar. Hur mysigt som helst. Idag har vi varit i Vemdalen och åkt skidor hela dagen, de hade lite mer backar än vårat "hem". Så det var kul och varierande. Hinner inte blogga mer eftersom vi nu ska köpa en till drink till oss. Ha det bäst sötnosar! Bilder kommer när jag kommer hem.
Kramar Julia.

Tack alla som röstade på mig som "Veckans Blogg"! Jag vann. :-D

Om 15 minuter bär det av

OH MY GOD! Jag är alldeles sprallig, helvete vad kul det här ska bli. Jag vaknade redan vid 8-tiden och var så glad och kände mig pigg som en lärka (redan då, hallå?).
När jag gick upp duschade jag och vid ungefär tjugo i tio åkte pap, jag och lillasyster till centrum där vi köpte ett par grymma vita skidglasögon som en slump var på rea - Läs: 199 kronor! Vi köpte också minishampoo, balsam och tvål. Tuggummi, åksjuketabletter och HTH (jag har otroligt torra händer). En CHIC-tidning, massa godis och läsk fick också följa med. Vemdalen, here we comes! ;-D
Hoppas ni står ut med att jag inte kommer uppdatera bloggen förrän på fredag, ni får lova kika in i bloggen då, då har jag säkert massor att berätta och tusentals bilder! Lova?
Hundratusentals kramar från Julia.


Jag klarade det

Äntligen är packningen klar. Sa jag inte att det skulle ta hela kvällen - minst? Nästa uppgift är att försöka få igen resväskan, men det är en annan historia. Imorgon ska jag hinna duscha och åka till centrum & köpa skidglasögon och lite smågrejor. Ellen och hennes familj kommer vid 12 och hämtar mig, så det kommer jag hinna med.


Pasha förstog genast att jag skulle iväg och trodde att han kunde stoppa mig genom att bre ut sig över min packning. Gulle, någon?

Min rosa resväska med mycket utrymme (som tur är).

Ser mer ut som ett krokodilgap än en resväska. Men visst är den fin? Roooosa...

Vit fleece och raggsockor

...Var det jag köpte idag. Ingenting intressant det vill säga. Men eftersom ni gillar (vad jag märkt) att jag lägger upp bilder på det jag köpt på bloggen får ni det nu.
Packningen går förresten sådär, alla kläder som är kvar ligger i tvättmaskinen och sen har jag bara skor, tjocka skidkläderna och kamera, mobil och dvd-spelare som måste ladda till imorgon kvar. Så det får jag väl packa imorgon bitti.


Båda köpta på Inter Sport. Fleece, 250 kronor (extrapris). Raggsockor, 80 kronor (extrapris).
Bra va? Att båda var på extrapris var ännu bättre, inte alltid jag hittar saker på rean. Vad tycks?

Packlista - check

Yes, nu är packlistan äntligen klar! Nu ska jag prydligt lägga fram allting på sängen och sedan ska allting ner i resväskan. Åh, vad jag längtar.
Hoppas att pappa och mamma kommer hem snart också, jag och pap ska åka och köpa skidglasögon. Juste, mina "shopping"inköp? Hm, de hade jag glömt. Men jag visar de när packningen och så är klart.
Ouch, måste börja packa om jag ska bli klar till natten... hehe, Julia tar tid på sig att packa. :-) Kram!

Första lovet på året

Ååh, det är sportlov! För er som undrar om NO-provet så gick det ganska bra, det var inte så jättesvårt, även fast vissa frågor var lite kluriga, hehe.
Efter skolan åkte jag, Ellen och Vicke till centrum eftersom både jag och Ellen skulle köpa fleece till imorgon (Vämdalen!), bilder på vad jag köpte får ni se i nästa inlägg. Vill ni veta en otroligt rolig sak när vi var på Inter Sport? Okej, här kommer det lite rolig humor. Vi (jag, V och E) kollade på skidglasögon och plötsligt ser Victoria en lite speciell reklam och säger "Titta vad porrigt det här ser ut!" och precis då kommer vår mentor Tina förbi och hörde det Vicke sa. Haha, fatta vad pinsamt? Men som tur var skrattade hon bara och sa "Hehe, hej!". Yes, det var lite kul eller hur? ;-D
Nej, nu måste jag börja skriva packlista, har inte packat någonting! Bloggar senare. Kram.

Det får räcka nu

Orkar inte plugga mer. Jag och mamma har läst sidorna en gång och hon har förhört mig. Jag kan lite i alla fall, får se hur det här provet kommer gå, just nu orkar jag inte bry mig.
Nu ska jag ta ett hett bad och försöka slappna av för en gångs skull. Efter det ska jag fortsätta läsa VR (hann inte läsa den igår för att jag somnade mitt i tidningen). Ha det bra läsare och önska mig lycka till på provet, jag tror jag kommer behöva det...

Trötter

Ögonlocken är tunga och jag har lust att bara lägga mig i sängen och sova 13 timmar, till imorgon alltså.
Men nej, det går icke, för Julia har NO-prov imorgon, jätteroligt verkligen! Så himla kul, ååh jag älskar NO-prov, det är det bästa jag vet... nej, inte riktigt. Har läst igenom alla sidorna en gång men fattar fortfarande nada. Så mamma ska hjälpa mig efter middagen. Då ska allt in. Jag ska tvinga in allt om syror, baser, pH-värde, indikator och allt sånt. Om jag inte redan somnat det vill säga.
Jag ska försöka se det från den positiva sidan, när vi har gjort bajsprovet så är det sportlov! En hel vecka utan skola, och Vämdalen med Ellen! Hoppas att hon blir frisk till på lördag.
Plugg, tvinga, in, plugg. Det är vad jag ska göra nu.


Bild från Google.

Tidig kväll

Jag har pluggat NO-skit sedan kvart i tre och slutade för drygt 20 minuter sedan, mer än fem timmars pluggande. Och ändå känns det som om ingenting har fastnat. Ibland tycker man NO kan gå och dö, haha.
Ska sova tidigt ikväll, är trött som bara den och har fortfarande träningsvärk. Hoppas att en riktigt bra tidning, VeckoRevyn kan pigga upp mig och kanske 10 timmars sömn? Det får jag ta och hoppas på! Jahapp, vad har ni gjort idag då?


Hihi, tidningen ligger och väntar på mig...

Förresten, glöm inte att rösta på mig som Veckans Blogg här! :-)

Rösta på mig

Hej bloggläsare!
Jag har blivit utvald till några av finalisterna i "Veckans blogg". Så om du tycker jag är en värdig vinnare går du in här och skriver en kommentar i inlägget och röstar på nummer 3 (mig alltså). Massa kramar! :-)


Bild lånad från pinklife.blogg.se.

Bara plugg & träning som gäller

Hejsan.
Tisdagar i skolan är alltid tråkiga, och det finns aldrig något att se fram emot då vi bara har tråkiga lektioner. Den här tisdagen var i alla fall SO:n höjdpunkten på dagen. Vi håller på med en riktig rolig uppgift, nämligen att göra en egen religion. I min grupp - där bästa Denise, Sofia och Malin är med - går det riktigt bra, även fast vi har väldigt mycket kvar att göra (vi har 4 lektioner kvar...) så har vi väldigt bra ideér. Det är kul när det går bra! :-)
När jag kom hem gjorde jag engelskan, franskan och började läsa inför NO-provet som vi har på fredag, usch, jag gillar inte det. Typisk prov-innan-lov-vecka. Har 25 sidor kvar sen har jag läst igenom allt en gån. Men det räcker inte...
Nu är det middag och efter det träning. Har träningsvärk i hela överkroppen - armarna, axlarna och ryggen. Yes, jag känner att träningen kommer gå väldigt bra, hehe. Dags för käk. Kram!

Dags för träning!

Hejsan!
Tack så mycket för alla grattis. När jag tittade på mobilen såg jag att jag hade fått en antal sms, tack så mycket allihopa. :-)
Som rubriken avslöjar är det dags för träning nu, kanske bloggar när jag kommer hem, annars ikväll.
Förresten, vad tycker ni om den nya designen? Jag tyckte det behövdes lite färg i bloggen, eftersom jag annars bara haft grått och svart. Så vad tycker ni, byta tillbaka eller ha denna?
Ha det bra.

En bortglömd namnsdag

Det är ingen som märkt att min namnsdag är idag, 16 februari, utom min kära Denise. Hm... det är ju faktiskt min namnsdag. Lite grattis kan man väl få ändå?
Det har varit en kort dag idag, vi hade sovmorgon, fyra lektioner och slutade 14.25. Väldigt skönt faktiskt. När jag kom hem kollade jag igenom läxorna vi hade och ska snart göra engelskaglosor på glosmaskinen. Ikväll blir det träning i 90 minuter, skönaste passet på veckan! :-) Vi ses.

Hemma från träning

Tjena tjena. Nu är jag hemma från träning och ska snart ta ett varmt bad. Sådär varmt att det nästan kokar. Hihi, okej, nu ska vi inte överdriva här, men ni fattar va? Vaaarmt.
Det blev ingen bakning (hemkunskapsläxa) idag, orkar nog inte heller göra det ikväll. Men imorgon kanske, innan träningen. Om jag hinner. Nu; bad!


Tröja, Adidas, 399 kronor. Träningstights, SOC, 299 kronor.


Våfflor

Jag har stått och gräddat våfflor i minst en timme. Usch, vad trött och mätt jag blev! Men jag var värsta mästaren på det där, de blev supergoda och krispiga. Hela familjen tyckte om de. :-)


Visst ser det gott ut? Någon som också gillar våfflor?

15 februari

Hejhej. Söndag, sista dagen på veckan. Om exakt 6 dagar sitter jag och Ellen i bilen på väg till Vämdalen. Fy vad jag längtar. Därför ska jag försöka hinna med att skriva packlista och börja packa lite smått redan idag, eftersom jag inte kommer ha speciellt mycket tid till det i veckan (skolan, läxor, prov och träning). Jag har gjort labbrapporten till på tisdag men annars har jag bara segat framför datorn. Vet inte om jag orkar göra hemkunskapsläxan, men eftersom den ändå måste göras någon gång till på torsdag så kanske det får bli idag ändå.
Ska ni göra något kul på sportlovet? :-)


Jag fick presenter

När jag kom hem från mormor fanns det en liten påse med chokladhjärtan i och ett kort, som var från Oscar. Gulligt. :-) Jag har också fått ett eget-sytt hjärta av min lillasyster (som jag glömde fota). Pappa har köpt SOLO-tidningen till mig också, som jag ska läsa nu - om jag inte hinner somna, som är väldigt troligt...


Det nya SOLO-nummret, som nu ska läsas.

Fin överrasking från Oscar - tack! :-)

Bilder från fredag

Ja, här kommer - som rubriken säger - bilder från fredag och lördag. De här två dagarna har varit riktigt mysiga, uppiggande, roliga och skrattvänliga. Vi har inte haft såhär kul sen länge, så detta behövdes fräshas upp, som det gjorde hihi.
Vi hyrde 4 filmer, jag kan absolut rekommendera två av de, "Final destination 1" (trean är också grym) och "I am legend". Jättebra, spännande och nästan lite obehagliga filmer. Se de om du inte redan gjort det! Nästa gång ska vi se "Final destination 2", den enda som vi inte har sett. Längtar! :-)
Eftersom jag är så trött, och för att jag skrev i gårdagens inlägg vad vi gjorde, orkar jag inte berätta så mycket nu. Men lite bilder får ni se nu.


Jag hade köpt geléhjärtan till Denise och mig.

Vi gjorde mellis - Chai-te och sockerkaka (som var över från hennes mammas jobb, typ).

Vi var nästan alltid oseriösa, haha. Här är ett exempel!

Vi lekte lite med Denise kattunge.

Vänskap. :-)

Filmerna vi hyrde.

Denise fixar vår "Secret box".

Visst blev den fin?

Vi har tagit ungefär 200 bilder, och detta var några av de. Ha en fortsatt bra alla hjärtans dag!

Fredag den trettonde

Hej bloggläsare! Förlåt för att jag inte har uppdaterat på bloggen de senaste två dagarna (egentligen bara igår, torsdag), men det är så att jag kunde inte publicera inläggen, även fast jag försökte 7 gånger så funkade det aldrig, blogg.se krånglade helt enkelt.
Idag är det varje fall fredag den trettonde, vilket betyder "den stora otursdagen", men denna fredag har varit den bästa på länge. Jag och Denise har tagit många oseriösa bilder, kollat igenom gamla minnen (papperslappar), hyrt film och gjort "a secret box" för att förvara alla våra minnen, jag lovar, det är mycket. Bilder får ni se när jag kommer hem, antingen på lördag eller söndag beroende på när jag har tid. Nu ska vi fortsätta ha kul (a).
Kisses from Julia (& Denise).

Man tränar bäst i snygga kläder

Hej bloggläsare! :-)
Idag har jag och mam (som jag skrev i förra inlägget) varit i centrum för att köpa nya träningskläder. Jag hittade ett par tights som såg ut precis sådana som jag letade efter och ett jätteballt linne i vitt.


Vitt linne - Adidas, 399 kronor.
Svarta "tights" - SOC, 299 kronor.

Eller hur är det en snygg träningsoutfit? Eller vad tycker du? :-)

Onsdag

Hejsan hejsan.
Onsdag - skön och kort skoldag med okej lektioner, började 8.55 och slutade 14.15 idag. Skönt va? Om ett tag ska jag och mam åka till centrum och köpa träningskläder till oss båda. Jag behöver nya träningsbyxor, hade tänkt köpa såna där populära tränings"tights".
När jag kommer hem måste jag plugga inför matteprovet (behöver bara titta igenom allting), göra engelskaglosorna och franskaglosorna.
Lägger in bilder på det jag köpte senare och kanske en dagens outfit. Dessutom har jag blivit "utmanad" av Emma, så det kanske också publiceras på bloggen senare idag. Kram.

Med cornflakes på bordet

Nu är jag hemma från en superskönt pass på Friskis, Puls Max. Äter lite kvällsmål, cornflakes med mjölk, bananer och russin, mums! Världens godaste frukost, mellanmål och kvällsmål tycker jag. :-)
Snart är det duschen som gäller och sedan ska jag sova. Kramkram.


Någon som gillar cornflakes? (a)

Måndag

Hej blogläsare! :-)
Ny vecka, ny måndag, nya läxor & mer plugg. Idag har våran längsta dag varit, från 8.05 till 16.45 (slutade tio minuter senare idag). Men konstigt nog har den gått ganska snabbt, inte lika segt som måndagar alltid annars är. På draman visade vi upp våra ojäser som vi ska spela upp för sexorna i vår skola och lärarna. Det gick superbra och det är så kul att få så mycket positiva kommentarer från vänner!
När jag kom hem satte jag mig direkt vid SO:n, hade bara en uppgift kvar på frågepappret, men den frågan tog ungefär en timme eftersom man skulle läsa fem sidor och sammanfatta allting i två meningar/rubrik. Jobbigt, men skönt att ha det gjort så jag inte behöver stressa senare ikväll. Nu är NO:n, labbrapporten, klar också. Och vid tjugo över sju - tjugo i nio är det träning som gäller!
Nu ska här läsas bloggar. Pusskram.

Gossip Girl

Om tio minuter börjar Gossip Girl, säsongstart, så det ska jag absolut se. När det är slut börjar Mia & Klara (klockan 20.00) och i pauserna ska jag packa idrottskläder och lägga fram kläder tills imorgon. Mår snäppet bättre nu, kanske bara behövde lite mat i magen. Ska ni se någon av serierna? ;-)


Söndag

Tjenixen.
Vanlig söndag, gick upp vid kvart över elva. Vid tolv började göra plättsmet (säger man så?) eftersom det var hemkunskapsläxan. När den var klar skulle den stå i kylen 1-2 timmar så då följde jag med pappa & lillasyster till centrum, hyrde en film där eftersom jag var sugen på en film- och slappdag. När vi kom hem igen gjorde jag plättar till familjen och efter det började jag kolla på filmen, Beck - flickan i jordkällaren. Den var väldigt bra, om ni är sugna på att se den går den ikväll klockan 21. Sen har jag hjälpt mamma lite med gardinerna i mitt rum, de är inte riktigt klara än, men när hon kommer hem ska hon fixa de andra två också. Det blir jättefint. Och ja, ni ska få se bilder så småningom, förlåt för att jag alltid skjuter upp det.
Nu mår jag illa, har ont i huvudet och i ryggen. Hoppas jag blir frisk tills imorgon, orkar inte halka efter i skolan. Ska försöka pigga upp mig lite, ta en ipren, skrubba ansiktet och kanske se en till film, vi får se.
Har ni hittat på något roligt denna söndag? :-)


Supergoda plättar!

Beck - flickan i jordkällaren. Rekommenderas!


Det jag köpte igår (fredag)

Här är det som jag köpte igår i centrum med Sally och Astrid.


Urgulligt chock-rosa nattlinne från Twilfit, 199 kronor.

Inget man kan kalla shopping. Köpte i alla fall en gradskiva till matten (20 kronor), minipennor till alla lektioner (79 kronor) och tejp till elevboken (29 kronor).

Bio och vänner

Hallå där.
Jag har inte bloggat eftersom jag, Victoria, Astrid och Sally igår såg på bio, "i taket lyser stjärnorna". Jag hade alldeles för höga förväntingar på den filmen, den var inte lika bra som jag hoppats och trott. Men den är ändå sevärd tycker jag, och dessutom har vi haft jättekul så det spelar ingen roll om filmen var så megabra som jag trodde.
Direkt efter skolan åkte jag, Astrid och Sally till täbban. Vicke skulle på dans så hon kom tio minuter innan filmen började. I centrum hämtade vi ut biljetterna (jag och Vicke bokade lugnt de bästa platserna), åt mellanmål och shoppade lite. Vad jag köpte får ni se i nästa inlägg. När klockan var halv sex gick vi till bion, köpte popcorn, gick på toa (mycket intressant fakta, right?) och väntade på Vicke. Sedan började filmen.
När den var slut tog Sally bussen hem direkt medan jag, Vicke & Astrid åkte hem till mig. Som vanligt var vi väldigt flummiga och skrattade allt vi orkade. Sedan kom Asses mamma och hämtade henne. Jag och Vicke kollade då lite på Let's Dance och fortsatte skratta och tönta oss tills vi blev väldigt trötta och somnade.
Nu har Vicke gått hem också. Ikväll ska jag till Ellen och hjälpa till med hennes lillasysters fest. Innan det måste jag hinna duscha och kanske städa lite. Nu får ni se bilder från igår och idag.



Mellis på donken.

Sötaste Astrid lekte videoblogg. Detta var "Veckans vill ha".

Mina popcorn och cola. Gissa vad som ligger i Twilfit-påsen? ;-)

Våra biobiljetter.

Jag & Asse i biosalongen.

Alla fyra i ett tomt Täby Centrum. Efter bion.

Mina fina tjejer. Victoria, Astrid och jag.

Mys framför Let's Dance.

Haha, fan vad vi skrattade åt det här!

Flummbästis.


Vad föredrar Julia?

Bio - film - TV

Fredag - lördag - söndag

Kiwi - Annanas - Apelsin

Jullov - sommarlov - sportlov

Jaccuzzi - badhus - pool

TV - radio - dator

Skor - kläder - smink

Tidiga morgnar - Sovmorgnar - Korta skoldagar

Bild - idrott - hemkunskap

Läsa - rita - skriva

Nu kanske du vet lite mer om mig? :-)
Förresten, ni får inte glömma att läsa och kommentera de andra inläggen som ni inte har läst, alltså läs inte det senaste och sedan strunta i de andra. Läs alla och kommentera jättegärna! Kram.


Back in the days


Vit t-shirt med trycket "Back in the days" - Bik Bok, 199 kronor.
Blåa stuprörsjeans - U-turn, 499 kronor.

Ovanlig torsdag

Hej bloggen, hoppas ni alla mår bra. ;-)
Skoldagen började med matte, vi hade ingen riktig lärare, ULPE var borta (förutom Patrik som kom in lite då och då). Vi började därför 10 minuter senare och slutade 10 minuter tidigare. 40 minuters matte alltså, väldigt skönt! Sen hade vi svenska. Och i den salen vi skulle vara i, gjorde niorna nationellt prov. Så vi fick byta sal och ha vikarie. NO:n var bara allmänt långtråkig och seg. Efter lunch hade vi hemkunskap, då vi gjorde ett matlagningstest. Det gick superbra för min grupp (Vicke, Asse och Elsie), vill ni veta vilket betyg vi fick? MVG+! Woho, glöm inte att gratta, hihi. EQ och sedan 35 minuters E-tid, fick sluta 35 minuter tidigare eftersom vår lärare skulle bort. Efter skolan åkte jag & Vicke till täbban en snabbis, sen åkte vi hem till mig och bokade biobiljetter och skrattade för fullt (ni har kanske förstått att Vicke är min skrattvän).
Imorgon är det fredag! Hoppas att skoldagen går fort, eftersom vi inte har några roliga lektioner och för att efter skolan ska jag, Vicke, Asse och Sally kolla på bio, "I taket lyser stjärnorna". Längtar så himla mycket! Någon som har sett den och tycker den är sevärd?
Nu är det middag, pussen!




Hinner inte lägga in fler bilder, dags för käk.


Nu blir det läsning & frukt


Mysigt va? :-)

It's black and white


Vit tröja med svart tryck - Gina Tricot, 199 kronor.
Svarta (lack) leggings - Bik Bok, 149 kronor.

Onsdag

Hej bloggen. Idag var det skola som vanligt. Onsdagar är sköna, vi har bara fem lektioner på hela dagen. Till skillnad på fredagar, då vi har fem lektioner bara på förmiddagen! I alla fall, sista lektionen var bild där vi fick sluta några minuter tidigare så då gick jag hem (med Vicke) och nu sitter jag här och har nyss ätit mellis. Har inga läxor, vilket är väldigt skönt. Men jag ska göra lite matte (vet att jag inte kommer orka) eftersom jag inte fattar speciellt mycket. Det är diagnos på fredag och prov på torsdag nästa vecka.
Igår ploppade både nya FRIDA-tidningen och VeckoRevyn i brevlådan, så jag ska ta mig tid och softa medan jag läser dem. Lägger snart in en dagens. ;-)


Favvo-tidningarna.

Helt utmattad

Nu har jag suttit med franska-arbetet i snart två timmar, är helt slut. Men bra blev det i alla fall! Ska gå upp och dricka varm choklad, sedan ska jag läsa ett tag in jag ska sova.

Imorgon är det tisdag, kort skoldag med ganska sega lektioner, träning dubbelpass på kvällen. Bloggar imorgon. Kram & sov gott... ;-)


Franska-arbete

Tjenixen bloggen!
Idag är det måndag, en ny vecka har börjat igen. Skolan var som vanligt ganska seg, men jag blev piggare när den slutade. Då for jag och Vicke iväg hem till henne och åt mellis, kollade på TV, satt ett tag vid datorn, skrattade så vi föll av stolen... Ja, en vanlig dag med Vicke.
Nu gör jag ett franskarbete om franska modedesigners. Det var läxan till imorgon, och jag är klar snart. Funderar bara på om jag ska skriva om en till designer. Någon som har förslag på franska designers?
Tillbaka till arbetet, puss.

Beck

Om 5 minuter börjar Beck - Skarpt Läge som jag hade tänkt se. Mitt mål, att läsa 100 sidor idag gick inte speciellt bra. Jag har knappt läst hälften, och när jag väl läser så fastnar ingenting så just nu fattar jag ingenting i boken. Orkar inte läsa något ikväll heller, och boken ska vara utläst på onsdag. Får väl ta och snabbläsa den imorgon. Nu är det dags för Beck. Pussen! ;-)


Två punkter kvar

Tjabba! Nu har jag kommit hem från träningen, det var Styrka Medel, jätteskönt pass. Lovade ju innan jag åkte att jag skulle berätta vad jag har hunnit med idag plus lägga in bilder. Det här har jag hunnit göra;

[ ] Läsa 100 sidor ur "När jag hör din röst"
[ ] Sätta upp gardinerna
[x] Städa rummet
[x] Bädda nya lakan till sängen
[x] Ånga & peela ansiktet
[x] Sitta barnvakt
[x] Göra hemkunskapsläxan
[x] Träning klockan 16

Så nu har jag bara två punkter kvar. Mamma håller på och syr upp gardinerna så att de inte släpar i marken, så den punkten kommer troligtvis bli klar ikväll. Hoppas det. :-) Här får ni "bildbevis", haha.


Nybäddad säng.


Myste till ångningen lite med ljus och peeling.


Busiga & söta Ivve är alltid lika pigg och glad.


Pajen (hemkunskapsläxan) som jag gjorde blev supergod!


Och jag har tränat. (Bilden är tagen med mobilen, därför det är dålig kvalité.

Måste nog börja läsa nu om jag ska hinna med 100 sidor ... har inte läst en enda. Kram!


Dags för träning

Hejhej! Om 10 minuter är det dags för träning, så jag kommer inte hinna skriva någonting. Men när jag kommer hem får ni se både bilder och vad jag hunnit med idag! Kram kram.


Dagens to-do lista

Ska försöka hinna med mycket idag, även fast jag knappt har någon ork. Dagen kommer säkert sluta med att jag sitter vid datorn, as usual. Jaja, jag får tvinga mig själv.

[ ] Läsa 100 sidor ur "När jag hör din röst"
[ ] Sätta upp gardinerna
[ ] Städa rummet
[ ] Bädda nya lakan till sängen
[ ] Ånga & peela ansiktet
[ ] Sitta barnvakt
[ ] Göra hemkunskapsläxan
[ ] Träning klockan 16

Shit, vad mycket det blev. Kanske bäst att börja, vad säger ni? Japp, jag börjar ånga & peela ansiktet. Tjingeling!

Söndag morgon

Hej gulleapor. Idag är det söndag, vaknade vid kvart i tio och låg och läste till klockan blev halv elva. Nu har jag ätit härlig frukost och slappar framför datorn.
Senare idag ska älsklings-kusin Ivve komma hit, medan min moster & hennes kille går ut på bio. Ja, barnvakt kan man väl kalla det om man tycker det låter enklare. Hm... har inte så mycket att säga. Juste, bilder på mitt rum får ni när allt är klart. Vi har fortfarande inte hängt upp gardinerna/drapperierna än. Men ni får vänta lite till, antingen kommer de ikväll eller tidigt i veckan, beroende på när det blir klart. ;-)


Sneakpeak... Gammal bild, men jepp, som sagt - sneakpeak på rummet.

RSS 2.0