Ja må han leva...

Jag har ju glömt att gratta världens sötaste, bästa och gladaste kusin som fyller 1 år idag! Grattis till Ivve stora pojken. Alla får sjunga "ja må han leva" i kör, vem tar ton?


Jag och älsklingsbebis i midsomras (okej, jag måste medge att båda ser ut som bebisar, hehe).

En vårdag i bilder

Alla bilder är copyright by fashionbyjulia.blogg.se










Några av de bilder jag tog i eftermiddags. Visst är de härliga?
Vilken är din favoritbild, om du har någon? :P

Babyrosa keds på fötterna


Brun skinnjacka - Vero Moda, 799 kronor.
Färgglad rutig kofta - Modström, 500 dkk.
Favoritjeans - Dr Denim, 499 kronor.
Svart axelbandsväska - MQ, 999 kronor.
Babyrosa keds - Outlet, 400 kronor.

Like it or not?


Studiedag imorgon

Hej sötisar!
Denna tisdag är ägnats åt plugg; NO, engelska och franska. Engelska och franskan är klara, och NO:n har jag läst igenom alla 20 sidor som vi har prov på. Det har faktiskt gått rikitgt bra! När jag hade pluggat klart belönade jag mig själv att gå ut i vårvärmen, det var 11 grader och jag tog massor med fina bilder utomhus som jag visar senare. Ikväll är det favoritprogramet Desperata hemmafruar som gäller, efter det tänker jag lägga mig och läsa VeckoRevyn som damp ner i brevlådan idag, trevligt trevligt. Imorgon är vi lediga, studiedag! Vem är inte glad för det? Min morgondag kommer dock bestå av plugg, men jag är taggad. NO-provet är flyttat från fredag till torsdag, som enligt mig är positivt.
Bloggar mer efter maten. Puss på nosen.


VeckoRevyn är bäst!

11 grader när jag kom hem, sen höjdes det till 12. Våren är här folket!

Bara för att suktas ännu mer till våren



Nu vill jag verkligen ha vår. Jag är i desperat behov att få vår. Men vet ni en jäkligt god vädernyhet? Att hela veckan ska det bli sol och 7 grader och på fredag blir det 10-15 grader (!!) Vår, vår, vår. Äntligen! Alla får hålla tummarna till att väderrapporten har rätt denna gång. :D
Plockade fram lite snygga vårskor från olika butiker. Ska satsa på sandaletter med klack, tygskor och ballerina i vår och sommar. Det blir ju hur fräscht som helst. Har du någon favorit i collaget?
Nu ska jag ta ett bad och sen lägga mig i sängen och läsa. För övrigt mår jag mycket bättre än tidigare idag, hoppas det håller i sig till imorgon och resten av veckan. :)

Sjuka måndag

Jag har gått och blivit sjuk. Jippi. Huvudvärk, halsont och täppt näsa. När jag kom hem välkomnade FRIDA-tidningen mig så jag satte mig och läste den ett tag. Hade inte någon speciell lust att plugga NO idag så jag läste igenom mina anteckningar och rättade TDS-uppgifterna. Orkar faktiskt inte mer än så. Ingen träning för min del ikväll, blä jag hatar att vara sjuk! :(
Håller tummarna till att jag blir friskare tills imorgon.

P.S: Man kan ej rösta på mig i Veckans Blogg än, om jag blir en av finalisterna är det bara att börja rösta. Meddelar om jag går vidare till "final", hehe. Puss på er!

Veckans blogg - om ni vill rösta

Hej igen sötnosar!
Fick en kommentar tidigare idag av Jinet som undrade om jag ville vara med i hennes "Veckans blogg" - tävling. Självklart ville jag det, så nu är det bara upp till er om ni vill att jag ska vinna! :)
Om ni har vilja röstar ni på mig här. Priserna är en film + länkning i hennes blogg. Skulle pigga upp mig om jag vann.
Kram!


Det är inte underhållande att plugga

Efter jag skrev mitt senaste inlägg satte jag mig med fysikboken och skrivhäftet och började sammanfatta alla kapitel som stog i boken, har fortfarande 3 sidor kvar. Gud vad det är jobbigt att plugga, speciellt om sånt som man inte fattar så mycket av. Då blir man ju tvungen att repetera meningen flera gången och det är sådär roligt enligt mig. Har fortfarande NO-labbrapport, franska och plugg till provet som är på fredag kvar. Och om 25 minuter börjar Gossip Girl, så jag känner att jag måste sätta igång igen med pluggandet. Söndagar är som en vardag. Plugg och sen gå och lägga sig tidigt. Någon som håller med mig?


Puss!

En helg man aldrig glömmer

Vicke kom hit igår vid åtta ungefär. Vi satte på tv:n och kollade på Robinson. Vid halv nio släckte vi självklart alla lampor och tände levande ljus istället, riktigt mysigt. När Robinson var slut bestämde vi oss för att spela fyra i rad, och ta massvis med urkonstiga bilder, haha. Till exempel när Vicke slänger alla de där fyra-i-rad-pengarna på mig medan jag tar kort. Hon var trött, som ni kanske förstå, hehe. Eftersom jag mådde lite dåligt fixade vi sängen och gick och la oss vid 23 tror jag, pratade om allmänna saker och skrattade såklart. Idag har vi varit ute och tagit bilder hela dagen, de blev jättefina verkligen. Här får ni lite smakprov:


Söta Vicke i mörkret. 

Earth Hour. Levande ljus var ett måste.

Vi spelade flera omgångar med fyra i rad.

Såhär kul kan man ha när man är med Vicke.

Jag försökte vara lika duktig... Och det gick ju som det gick.

Här är ett exempel (av ungefär 30) när Vicke slänger "pengar" i luften.

"Halleluja, nu är jag rik!" (Lägg märke till att det bara faller ner en peng från himlen).

Vi flög med ett rosa paraply med prinsessor på.

Vi är lika fina som prinsessorna på paraplyet.

Victoria i trädgården.

Jag på garagetaket.

Effekt: Extra färg.

Supergulliga Victoria.

Min lilla prinsessa.

Dessa bilder tog en timme om inte mer att ladda upp, så jag hoppas det blir en trevlig titt. Ursäktar också våran sjuka humor, hehe. Kram!


Bebisbomb

Mina älskade kusiner kom och hälsade på som sagt. Vi har busat, lekt, myst, ätit, pratat, skrattat och allt vad man kan göra med sötbebisar som mina kussar. När som helst kommer Vicke, medan jag väntar på henne får ni se bilder från idag.


Bebissötnos Ivar.


Bebissötnos Daniela.

"Put your hands up in the air". Jag älskar min Ivve.

Världens bästa mommo (mormor) med Daniela sötis.

Glöm nu inte att släcka lamporna 20.30-21.30! Massvis med kramar.

Träna, plugga, duscha, kusiner, Vicke

Det här blir en riktigt bra lördag. Träning - check. Plugg - check. Läste bara igenom sidorna en gång och jag förstår inte riktigt bättre för det, men på onsdag, när det är studiedag, ska jag ägna dagen åt att plugga, så jag har ju i alla fall tid på mig. Nu ska jag duscha och vid fyra kommer mina älskade bebis-kussar hit. De stannar på middag och åker väl hem hyffsat tidigt. Vid halv åtta-tiden kommer Vicke hit. Ska bli hur kul som helst. Vid 20.30-21.30 ska vi släcka ner lamporna i huset (Earth Hour, kom ihåg!) medan vi sitter med massor med tända ljus, äter godis eller chips eller annat gottis och spelar spel. Hur mysigt? Jag längtar så jag spricker. :D
Nu måste jag verkligen duscha. Ta hand om er världens finaste läsare! Puss på er.


En helt vanlig dag med Vickan. Alltid lika kul!

Lördagsmorgon

Vaknade riktigt tidigt idag - någon gång över 8, hade inte ens en väckarklocka. Inte vanligt. Om en halvtimme är det träning och efter det dusch och plugg. Ska ni hitta på något kul idag? Bloggar under dagen. Massa kramar!

Ni har blivit dåliga på att kommentera. Igår hade jag 60 besökare men endast 9 som kommenterade (om man slår ihop kommentarerna). Säg till om ni tycker att jag ska skriva om något speciellt, eller göra om designen eller vad som helst. Synpunkter gillar jag. Puss på er.

Fredagskväll med Solo

Nu har jag sett klart på Let's Dance och ska krypa ner i sängen och läsa nya Solo-numret. Ibland är det riktigt mysigt att bara ta det lugnt och läsa en bra tidning. Tycker ni inte? Dags för mig att borsta tänderna innan jag börjar läsa. Ha en supermysig fortsatt fredagskväll så ses vi självklart imorgon, eller hur? :)


Har du någon speciell favorit-tidning? Min favvis är VR (VeckoRevyn).

Dags för Let's Dance

Nu ska jag bänka mig i soffan framför Let's Dance. Vilka tror ni vinner, Magnus eller Laila? För mig spelar det ingen roll. Laila är bäst på att dansa, men Magnus har utvecklats mer. Hm, svårt. Vem hejar du på?

Finaldags i Let's dance. Foto: Filip Cederholm/TV4
Nu har det börjat. Bloggar mer i pauserna eller när det är slut. Ciao vänner! ;) 

Look at me


Randig blus med volang-detaljer - Köpt i Danmark
Brunt bälte - Köpt i London
Ljusa jeans - G-star
Svarta klackar - Stockh lm

Helg, kära helg

Jag älskar helg. Efter en jobbig vecka i skolan (som för övrigt gått himla snabbt) behövs det lite helg. Mindre glad blir jag förstås när jag tänker på att jag måste plugga NO hela helgen, eftersom vi har prov på fredag och andra läxor ligger såklart också och väntar på att bli färdigarbetade. Så jag ska nu börja lite smått imorgon och på söndag blir det nog plugg för hela slanten. Vicke kommer i alla fall och sover här lördag - söndag, och så ska vi plugga lite tillsammans då, och det ser jag självklart fram emot! Ikväll blir det Let's Dance (final) som jag för en gångs skull ska kolla på och bloggen kommer också uppdateras ofta, så håll utkik. Stora kramar.


Vardagslyx

Efter jag läst Englas senaste blogginlägg så märkte jag att jag behöver lite vardagslyx. Så nu ska jag bädda ner mig i sängen med en tiding och njuta av att det är fredag imorgon. Men å andra sidan kom jag på att jag måste göra klart matteläxan när paps kommer hem. Och eftersom mamma och pappa är på bio kommer de inte hem förrän halv nio. Men jag får vänta i en halvtimme, det tror jag att jag klarar av, hehe. Men sen ska jag lägga mig och läsa. Ha en bra torsdagskväll! ;)


I like it

Åh vad man längtar till sommaren när man klickar runt på hemsidor och musen automatiskt hamnar på swimwear. Och bara för att vara ute i överdrivet god tid så funderar jag på att köpa någon av dessa små söta tillverk så snart som möjligt. Den svarta med rosett och den rosa med paljetter är jag nästan 100 %:ig på att jag kommer äga i sommar, jag gillar de båda starkt. Däremot vet jag inte om jag ska satsa på rosa eller svart när det gäller paljettbikinin, hm... Vilken är din favorit av dessa?


H&M.

Tjugosjätte mars

Jag älskar den där vårkänslan jag får när jag går hem ibland, solen skiner i ansiktet och man tycker att dunjackan är dags att lägga undan nu. Snön smälter sakta, i snigelfart. Och när man kommer hem och kollar på termometern visar den 4 plusgrader, och plötsligt får man världens energi till läxorna. Tänk vad mycket vädret egentligen påverkar oss?
Nåväl, idag är det torsdag. Skola som vanligt och läxor när jag kom hem. Har gjort klart matte, NO och franska. Men jag såg att min vän hade kommenterat på min andra väns blogg att NO:n var till på tisdag, så jag tror att jag kommer göra om den eftersom jag som vanligt inte fattade någonting på NO:n. Inga speciella planer för ikväll, repetera franskan och göra klart sista matte-uppgiften när paps kommer hem.
Puss och kram! ;)


Onödigt

Jag känner att det här är ett väldigt onödigt inlägg, men eftersom datorn ändå var på så skriver jag sista inlägget för idag. Ska nog gå upp och ta en kopp o'boy och kanske en natt macka innan jag bäddar ner mig i sängen och sussar, är väldigt trött just nu. Hoppas ni får en god natts sömn och en trevlig morgondag. Bloggar mer imorgon. Kram på er!

Monki såklart

Jag är bara helt nerförälskad i Monkis kläder, så himla söta och snygga. Men när jag tänker efter har jag aldrig köpt någonting på Monki, så självklart ska jag åka in till stan och shoppa där någon dag. Mums, säger jag bara. Här är några smakprov på underbaringar från Monki.



Någon av dessa som kanske är fina favoriter? Vad? :)

Våffelkalas

Som de flesta redan vet är det våffeldagen idag! Så jag och Vicke bestämde oss för att ha våffelkalas hemma hos henne. Vi åt samanlagt 1 ½ våffla var så nu är jag proppmätt. Men vi hade väldigt kul, skrattade lite mer än vanligt och kom på nya skämt som bara vi fattar, haha. I alla fall, nu är jag hemma och känner en stor lättnad över att vi inte har några läxor den här veckan, om man räknar bort franskan som vi alltid har läxa i... Skönt va? Å andra sidan är det NO-prov nästa fredag och som vanligt kan jag ingenting på NO:n eftersom allting går så snabbt och min hjärna är nog ett snäpp långsammare än min lärares genomgångar. Ikväll blir det franska, blogg, dator och tv. Kram! :)


Mums med våfflor, eller hur?

Tisdagskväll

Har tillbringat någon timme till läsning, och jag lyckades läsa ut boken! Yes, nu känner jag mig duktig, haha. Härnäst väntar ett hett bad och efter det Desperate Housewievs, mysigt va? :)
Boken Pojken som inte fanns var helt okej. Den handlar om en pojke som bor på fosterhem pga hans mamma är psysisk sjuk och misshandlar honom, och det kommer ständigt problem eftersom han inte riktigt vet hur han ska vara efter händelsen. Boken är fortsättningen till Pojken som kallades Det och är en sann historia.


Pojken som kallades Det och Pojken som inte fanns. Någon som läst de?

Kallt väder - varma kläder


Stickad, rutig tröja - Gina Tricot.
Favoritjeans - Dr Denim.
Vitt underlinne - H&M


En tråkig tisdag

Hej! Jag är äntligen hemma från världens längsta, tråkigaste och segaste tisdag. What a day... inga som helst roliga lektioner och dessutom långa lektioner, vad sägs om det?
Jaja, nu är jag på bättre humör eftersom jag bara ska vara hemma och slappa, blogga, läsa ut min bok (ska vara utläst imorgon, börja läsa Julia!), träna och senare ikväll ska jag kolla på Desperate Housewives. Väldigt skön tisdags-eftermiddag. Okej, nu måste jag nog börja läsa... Vi ses lite senare, lägger in en dagens outfit snart. ;)

Träning, yabadabadoo

Okej, lite knäpp rubrik. Men jag blir på sprallhumör när jag chattar (gillar inte ordet) med Erika på msn, hehe. Så att ja, nu får det bli så. I alla fall, nu ska jag byta om, sen blir det träning, sen dusch, sen läsning, sen sova. Inga läxor, väldigt skönt. Eller jag har gjort klart de redan, i helgen, så jag är läxfri. Okej nu ska jag byta om. Kramar om er*.


Bild från friskissvettis.se

En ny vecka med Victoria

Hej!
Vicke gick nyss hem och vi har haft en väldigt rolig måndag tillsammans. När vi kom hem tittade vi på tv medan vi åt mellis, spelade fyra, fem, tre och två i rad och skrattat så att vi mått illa. Japp, det var väl vår måndag. Förutom skolan såklart.
Ikväll är det träning som gäller, 80 minuters-pass, riktigt skönt! En perfekt start på nya veckan. Nu är det dags för käk så att jag inte får håll på träningen. Puss på er! :)


Söndags-tv

Hejsan bloggen. Har precis tittat klart på Gossip Girl och ska snart börja kolla på antingen Mia och Klara eller Wipeout, hm, kan inte bestämma mig. I alla fall, när någon av de programmen är slut ska jag nog bädda ner mig och läsa och sen sova, eller kolla på Beck. Hehe, lite svåra beslut men det ordnar sig. Vi ses imorgon allihopa! Ha en underbar söndagskväll.


Det blir nog Mia och Klara till 20.30, och sedan Wipeout till 21.00.

Småfixat med designen

Nu har jag fixat lite smågrejer i designen, och jag blev jättenöjd! Ser det inte bra ut? Vissa ser kanske inte någon skillnad, men om man sett bloggen förut borde man definitivt se skillnad lite här och där. Jag tipsar er som vill göra om er design att gå in på "designa din blogg", det har hjälpt mig väldigt mycket!
Ska fortsätta kolla om jag ska ändra något annat i bloggen medan jag väntar på maten.
Bloggar mer ikväll. Kram!
Förresten, har jag sagt att jag hatar denna jädrans snö? Vinter, igen?!

Trashade jeans

Nu har jag äntligen fixat slitna jeans. Inte köpt, jag gjorde de här hemma. Ska nog kika i lite butiker på slitna ljusa jeans också någon gång nästa helg. I alla fall, jag prövade att köra med spetsleggings under jeansen så att man såg spets istället för hud. Nu får ni säga vad ni tycker är snyggast. Spets eller utan?


Med spets.

Utan spets.

Vilket av dessa är snyggast? (Fotat med mobilen, därav dåliga bilder)

Give me

 
Dessa skor hittade jag på Asos och visst är de grymt snygga? Åå vad suktad man kan bli av att titta igenom hemsidor som asos, topshop, monki med mer. Visst är det någon som håller med mig om att dessa heels är snygga? Ca 1200 kronor.

Belts with details

Jag har letat efter skärp med snygga detaljer ett tag nu, men inte hittat några. Skulle behöva ett smalt bälte och ett brett. Jag har fastnat för nitar och liknande (sådant som bilden liknar). Någon som har tips på var sådana bälten finns? Säg till!


Sunday people

God morgon!
Söndag... lite trist eftersom det är skola imorgon men jag ska försöka ta vara på den här söndagen så gott det går. Men att slappa och vila upp mig till imorgon såklart. Titta på film, ånga ansiktet, läsa min bok som ska vara utläst på onsdag och sen är det träning, så det blir väl en härlig söndag? Jag hann med allting som skrevs på listan igår, så det blir inget plugg idag (yes!), och det är väääldigt skönt. Nu ska jag kika på lite bloggar och någon gång under dagen ska jag skriva/visa hur jag vill se ut i sommar här i bloggen. Sköt om er darlings! :)

Tv-kväll med syskon

Hejsan!
Nu är det paus i Robinsson, tycker det är lite roligt att se på det eftersom det är en lärare i min skola som medverkar i programmet, Kerstin heter hon. Kul va? :)
När Robinson är slut är det Wallander som gäller. Mysig tv-kväll med systrarna, eftersom mamma och pappa är i stan och firar mams födelsedag med några vänner.
Nu har Robinson börjat igen. Ses kanske mer ikväll! ;)

Bilder på mitt rum

Japp, som jag lovade tidigare idag så kommer det bilder på mitt rum nu. Bilderna blev sådär, och mitt rum är inte så intressant egentligen så det är ingen värsta-grejen-grej, haha. I alla fall, så här ser lite av mitt rum ut:


Pryder sängen med en paljettkudde och min nalle som jag fick för några år sedan.

Min blommiga tapet i rosa, brunt och orange. Plus en liggande hylla.

Knallorange fåtölj med tidningar i korgen. "Läshörna" kallar de flesta det för.

Det var det, några få bilder på mitt rum. Nu ska jag fortsätta titta på TV med lillasyster. Vi har varit ute, gjort färskpressad apelsinjuice, tränat och tittat på film. Mysigt!

Här sliter man på krafterna

Jag har storstädat! Det tog mer än en timme att städa endast hallen, men jag gjorde det väldigt noggrant och den är skinande ren nu. Tänkte överraska mam eftersom hon fyller år, och hon blev såklart glad när hon såg att jag dammsugit, tvättat golvet (med mopp), dammsugit i garderoberna och tagit ner flera vinterskor och vinterjackor.
Dagens to-do lista:

[x] Städa rummet + ta bilder (och lägga in på bloggen, som jag lovade för någon månad sen...)
[  ] Duscha
[x] Städa hallen
[  ] Översätta engelska-arbetet
[  ] Renskriva franska-dialogen
[  ] Kolla på Robinsson och Wallander
[  ] Slappa, läsa, ta det lugnt, vila


Visst blev hallen fin? :)


Grattis mamma!

Idag fyller min underbara mammis år. Så pap väckte mig vid kvart över åtta (!), men jag låg kvar ungefär 20 minuter, hehe. Nu har vi firat mamma med presenter på sängen och god frukost. Vi gav mam ett halsband med "mathilde, julia, alice" graverat som hon hade önskat sig jättemycket, det var verkligen hur fint som helst. Lite bilder kan jag bjuda på. ;-)


Lite av mams presenter. Godis på brickan såklart.

En present med hjärtpapper och guldigt snöre.

Grattis mam på 45-årsdagen!

Pasha är alltid så social och ville också vara med och fira.

Fint halsband eller hur?

Bloggar mer under dagen. Kram!


Blommigt till sommaren

Hej igen! Har väntat lite med att lägga upp vad jag köpte eftersom jag märkt att ingen hade skickat några kommentarer, men nu orkar jag inte vänta längre eftersom jag ska sova snart. Det här linnet följde i alla fall hem idag. Skitsnyggt till ljusa jeansshorts och gladiatorsandaler eller ballerinaskor i sommar.



Ett blommigt linne i fint material. H&M, 149 kronor. Vad tycks? ;)

Med det här inlägget säger jag god natt. Glöm inte att kika in i bloggen imorgon också! Kram.


En shopaholics bekännelser

Hej!
Nu är jag hemma från en riktigt rolig och mysig eftermiddag med Ellen. Vi kikade i några butiker, bytte en tröja från H&M mot ett lite mer sommarlinne, visar senare. Vid 18.30 började bion - "En shopaholics bekännelser", den var ibland lite svår att förstå men riktigt rolig och bra ändå, helt klart sevärd!
Ikväll blir det nog en lugn fredagskväll framför datorn och kanske lite tv. Bloggar som sagt mer ikväll. Kramar er alla.


Och sen var det fredag

Hej sötnosar!
Kom nyss hem från skolan med Ellen. Snart ska vi dra oss iväg till centrum, där vi ska kolla på bio och kika lite i affärer. Ska försöka inte shoppa så mycket, eftersom jag inte har lust att bli pank (a). Bion vi ska se heter "En shopaholics bekännelser", den verkar bra och lite rolig sådär, hehe. Bloggar mer ikväll, puss! 


Run for it

Efter middagen bestämde jag och syster att vi skulle ut och springa. Så vi sprang en runda i det kyliga vårvädret, ungefär 3 km skulle jag tro, riktigt skönt! Vi joggade på hela rundan, och vi var inte helt ensamma. Det var många som var ute och tränade såg vi. Nu väntar duschen och jag ska nog passa på att skämma bort mig med peeling, målade tånaglar och ansiktsmask. Ibland är livet värt att leva.


Tråkig träningsoutfit. Nästa inköp blir joggingkläder tror jag...

Imorgon är det fredag

Och shit vad veckan går fort! Skönt med helg snart.
Hemkunskapsprovet som vi hade idag gick väldigt bra, oväntat bra faktiskt! Super. Nu har jag gjort klart matten och pluggat pyttelite franska. Ikväll ska jag slappa ihjäl mig, hehe. Ta ett varmt bad, ånga ansiktet, peela ansiktet och göra mig lite vårfrsäch. Målade naglarna igår, i ljust rosa. Blev jättefint.
Nu ska jag fortsätta leta fram bilder till New York-arbetet. Färgskrivaren har börjat fungera igen (det var knas med den igår). Pussar på er! :)

Boring

Hej bloggen!
Här sitter jag och gör absolut ingenting. Orkar inte göra någonting heller. Aja, får väl gå och duscha snart, kanske något som gör mig pigggare? Haha, visst... Jag och pappa åkte till centrum för att köpa presenter till mammi som fyller år på lördag. Och jag fick med mig en sport behå hem också. Har redan en vit så jag köpte en svart, som ni får se bild på längre ner i inlägget. Ska dock byta till en annan storlek.
Okej, imorgon är det torsdag. Blä för torsdagar säger jag bara. Eftermiddagarna är i och försej helt okej, men hemkunskapstestet kommer nog gå sådär. Pappa har förhört mig en gång men jag känner mig inte alls säker så jag vet inte... men jag får hoppas på det bästa. Nu ska jag duscha. Nej, orkar inte. Jag kanske sitter ett tag ti... nej, okej, duschen!


Från Stadium, 299 kronor.

Onsdag

Hej allihopa!
Onsdag. Inget speciellt att berätta. Var i skolan som vanligt, kom hem och läste igenom hemkunskapen eftersom vi har prov/skrifligt förhör imorgon. Ska hitta lite snygga bilder på New York till engelska-arbetet och göra franskan senare, har diagnos på fredag. Men jag fastnade självklart i nya FRIDA-tidningen som jag inte hann läsa igår, hehe typiskt mig. Jaja, nu ska jag tillbaka till pluggandet och stryka en skjorta (haha, det där lät konstigt, men det är hemkunskapsläxa).
Kram!


Med min nya tröja


Gräddvit tröja med spetsdetaljer - Odd Molly, 800 kronor.
Favoritjeans - Dr Denim, 499 kronor.

Det är sol, jag är glad

Hej sötnosar! Ni undrar kanske varför jag inte skrivit något igår. Det beror på ABBA-cabarén som vi hade i skolan igår. Vi hade genrep till fyra, kom hem till Vicke vid 17 och gick till skolan vid tjugo i sex. Och när det var klart var klockan nio, jag kom hem vid halvtio. Duschade, och somnade nästan i duschen. Jag var helt enkelt alldeles för trött för att blogga på kvällen. Men nu vet ni varför i alla fall!
Yes, idag är det tisdag. Urtrist skoldag men så jävla fint väder. Är det någon mer än jag som blir överlycklig av detta väder? Jag har nog gått och blivit lite smått kär i solen nu när den gömt sig i flera veckor. När jag kom hem gjorde jag NO-läxan och lite hemkunskap. Nu är jag helt ledig, ska läsa mina favvotidningar och sedan iväg på Friskis. När jag kommer hem är det duschen och DH som väntar, yay! I'm happy! :)


Soool och det är ljust ute! (Ser mycket mörkare ut på bilden).

De som följt bloggen ett tag vet att dessa är mina favvotidningar.

Kramar Julia.

Wipeout

Sitter och kollar på Wipeout. Haha, det där programmet är faktiskt riktigt underhållande ibland... Ska kryssa för lite grejer på "Dagens måste göra - listan".

Baka till ABBA-cabarén som är imorgon
Duscha
Läsa ett kapitel i "Pojken som inte fanns"
Hitta mer fakta till engelska-arbetet
Kolla på Gossip Girl

Ellen och jag gick inte på bio idag eftersom att det inte fanns någon som gick vid lämplig tid. Men vi har bestämt att vi ska umgås någon gång i veckan, antagligen tisdag och på fredag ska vi hitta en bättre bio. Mysigt ska det bli! Nu ska jag fortsätta kolla på Wipout på kanal 5, pussen!

Gratis presentkort

Hej sötnosar!
Jag blev medlem för ett tag sen på en sida där man får gratis presentkort om man samlar så många poäng som det behövs. Det här är ett busenkelt sätt att bli medlem. Nästan lite för bra för att vara sant, kan man tro. Men detta är 100 % gratis och det funkar. Så bli medlem här!

 
Klicka bara på bilden så kommer du rätt! Tänk dig att shoppa via dina presentkort utan att betala något!

Tänk om våren är här...

Hej vänner!
Nu har jag hunnit med några punkter från listan som jag kan pricka av. Eller okej, två är gjorda, men det är väl bättre än inga i alla fall?

Ska nog gå ut lite. Lillasyster och hennes kompis är ute och leker i den tunna snön, så de skulle säkert bli glada om jag kommer ut och är lite social. Dessutom är det faktiskt ljummet i luften, tänk om våren kommer nu! Aaah, jag har nämligen stora krav att vintern måste vara över nu, hehe. Eller vad tycker ni? Visst är våren bättre än vintern? Okej, nu ska jag klä på mig varmare kläder och gå ut. Ses lite senare! Puss.


Dessa fina knoppar hade slagit ut i Astrids trädgård förra helgen. Vår, vår, vår!


Dagens måste göra

God morgon bloggen!
Idag är jag på bra humör, kanske beror det på att det är vår-varmt ute? Senast jag kollade på termometern var det 4 grader och lite sol. Nu hoppas jag verkligen att våren börjar komma. :) Nu ska jag skriva en liten lista över vad som behövs göra idag.

[x] Baka till ABBA-cabarén som är imorgon
[  ] Ringa Ellen + bjuda henne på bio
[  ] Duscha
[  ] Läsa ett kapitel i "Pojken som inte fanns"
[  ] Hitta mer fakta till engelska-arbetet
[  ] Kolla på Gossip Girl

Japp, jag tror det var allt. Nu måste jag nog ringa Ellen och hitta någon bra bio! Ha en bra söndag! ;)

Nytt i garderoben


Ljus jeansjacka från Åhléns, 349 kronor.

Bok "14 år till salu" från Åhléns bokshop, 69 kronor.

Vit Odd Molly-blus från Åhléns City, 800 kronor.

Vad tycker ni? Fina och lyckade köp? :D

Stan med mamma

Hej sötnosar!
Förlåt flera gånger för att jag inte bloggat under dagen, men jag gick upp halv tio och vi åkte till stan vid 10, så det var lite tight om tid. Men nu ikväll kommer det massor med inlägg! :)
Vi såg ingen bio, bestämde oss för att shoppa istället. Vi började med att gå till NK och fika - eller ja, min frukost eftersom jag inte hann äta någonting hemma - så underbart gott! Kanelbulle med varm choklad, smaskens. När vi ätit klart gick vi runt några timmar i olika affärer, och vid två-tiden åt vi lunch. Och därefter fortsatte vår shoppingrunda. Nu har jag och mamma svinont i fötterna, så vi har bestämt att vi ska ta ett fotbad senare. Jag köpte lite grejer som jag är otroligt nöjd med! Självklart visar jag vad i nästa inlägg, så håll er uppdaterade babes! ;-)
Ikväll blir det familjemys framför Melodifestvalen - final och Wallander. God middag på G. Puss och kram från lilla mig.


På NK var det massvis med enorma och färgglada ballonger.

Fika/"frukost" på NK, supergott med kanelbulle & varm choklad med grädde.

Jag har helt klart världens bästa mamma.

En (överdrivet) glad Julia på Fridays, där vi åt lunch.

Shoppade lite också - allt från Åhléns City, haha.

Kanske shopping imorgon

Om vi nu hinner med lite shopping, så ska jag kika lite extra efter dessa saker.

- Slitna jeans (Vicke såg ett par ursnygga som skulle komma in i helgen/veckan).
- Jeansjacka (har redan sett ut en jag vill ha).
- Nagellyx (till exempel fransk manikyr eller nagelbandsolja).
- Ovanliga och snygga tröjor.
- Tygskor, gladiatorsandaler.




Har ni tips på affärer som ni gillar i stora staden? (Mitt nya smeknamn för Sthlm). I så fall kan ni tipsa mig här i kommentarsfältet! ;)

Kvällen är räddad


Lite modetidningar och Non Stop - fjuh, kvällen är räddad... I love it! ;-)

Jag är med och tävlar


Jag är som sagt med och tävlar i denna tävling härifrån, jag har börjat älska dessa cupcakes som finns här och där nu förtiden. Så nu får alla hålla tummarna för mig och hoppas att jag vinner, hihi. Då är ni väldans gulliga! :D

Kvällens planer

  • 17.30-18.30: Träning.
  • 18.45-19.15: Varmt bad.
  • 19.15-19.30: Middag.
  • 19.30-20.00: Hitta fakta om New York (grupparbete engelska).
  • 23.00: Sova.

Självklart kommer jag också blogga lite då och då, så var uppdaterade i bloggen. Ikväll kommer det skrivas om vad jag ska försöka hitta imorgon inne i "stora staden" och annat skoj. Puss och kram!


Fredag - nu är det helg !

Åh, guuud vad skönt med helg! Speciellt med denna helg. Idag blir det bara en härlig myskväll tillsammans med familjen framför Let's Dance. Innan dess ska jag träna, om huvudet, halsen och magen tillåter. Mår fortfarande dåligt. Hatar att vara förkyld/sjuk. Imorgon ska jag och mammi in till stan och se på bio, kanske shoppa lite om jag hittar något. Det har jag sett fram emot hela veckan, så det ska bli riktigt kul! Någon som har bra tips på bio jag och M kan se? På söndag så ska jag bjuda Ellen på bio som tack för att jag fick följa med hon och hennes familj till Storhogna på sportlovet. Ska bli hur mysigt som helst. Rolig helg jag har framför mig va?
Förresten, för er som undrar så gick engelskaprovet superbra! Det var inte speciellt svårt och ganska kort.

Bomba mig med bioförslag, kanske någon bra film du sett eller vill se? :)


Värmer tassarna framför brasan



Sjuk. Vad är det med mig? Har varit dålig hela veckan, och nu känner jag mig sjuk. Typiskt! Jag får bara inte missa morgondagen i skolan, orkar inte göra engelskaprovet senare. Någon som har bra tips på hur man kan koppla av och möjligtvis bli frisk snabbare? Jag går till skolan imorgon. Så får det bli, om jag inte spyr inatt eller så. Går och lägger mig vid 20 och sover tio timmar. Hur låter det? Kom med flera tips!

Engelskaprov imorgon

Hej snyggingar!
Har suttit och gjort matteläxan ungefär en timme, som vanligt har jag fastnat på uppgift tolv, men gjort klart resten. Någon som kan berätta hur man räknar ut tolvan Läxa 17 (bara min klass som fattar vad jag babblar om)? I alla fall, imorgon är det engelskaprov, så att det blir att plugga till det för fulla muggar. Okej, egentligen kan jag redan allt men jag tycker det är skönt att gå igenom allt en sista gång, eller vad säger ni? Så jag överdrev kanske en smula när jag sa det där med engelskaplugg för fulla muggar, hehe.
Nu; Dags att träna glosor på glosmaskinen. Puss och kram!

Dagens

Dagens humör: Trött, huvudvärk
Dagens outfit: Svarta jeans, vit tröja med tryck, svarta stövlar
Dagens händelse: Slutade 20 minuter tidigare *wow*
Dagens vill ha:  Vår
Dagens saknad: Mamma
Dagens finaste: "Du är det bästa som finns, Julia"
Dagens måste: Ta ett varmt bad och läsa ett kapitel ut "Pojken som inte fanns"
Dagens lunch: Köttfärssås med spagetti
Dagens sämsta: Plugg till engelskaprov
Dagens humor: Jag föredrar min och Vickes

Kort dag & klar med pluggandet

Hej bloggen!
Förlåt att det bara blev ett inlägg igår, men jag var verkligen sjukt trött! Är lite piggare idag, men ska försöka sova tidigare ikväll.
Onsdagarna i skolan är sköna, helt okej lektioner. På svenskan skriver vi sagor som jag berättat om i tidigare inlägg, på engelskan forskar jag och Denise om New York (som ska in nästa vecka, stress!). Franskan är långtråkig, går igenom massa grammatik som jag fattar ungefär ingenting av. Friidrott på idrotten och genomgång av reklam på bilden, fick sluta 20 minuter tidigare eftersom vår lärare skulle på möte. Så vi slutade 14.00. När jag kom hem såg plugget ut som igår, först engelska och sen franska. Och nu dator, bloggar och slapp. Skönt att ha allt gjort, även fast jag måste gå igenom samma saker imorgon igen. Hur har ni haft det idag då? ;)

Somnade till vår, vaknade till vinter

Suck. Jag hatar snö! Vad är meningen med snö i mars? Hallå, nu vill alla ha vår ju. Blä för snö och kyla...
Var i skolan som vanligt, skoldagen var tråkig men gick ganska snabbt ändå. När jag kom hem läste jag igenom kapitlerna vi kommer ha prov på på fredag, och snabbläste franskaglosorna. Här sitter nu en trött Julia med huvudvärk. Kul! Och träning ikväll också... undrar hur jag kommer orka. Får hoppas på att Desperate Housewievs piggar upp mig, om jag nu orkar stanna uppe tills dess. Kommer förhoppningsvis somna vid åtta, så trött är jag!


Det har snöat hela dagen och nu ligger det väl snart en halv meter på tomten.

Vilken är din favoritmånad? Vinter, vår, sommar eller höst? :)

Lite måndags-shopping


I denna snygga kasse från H&M fanns...

Två slappa, randiga t-shirtar för endast 98 kronor/styck. Är jättenöjd! Den ljuskorall-färgade är ju perfekt till brunbrända ben... och den marinblå-randiga kan användas till ett par slitna jeans. Snyggt va?

Köpte också en concealer som jag glömde ta bild på. Men det kanske inte var så viktigt, eller? Vad tycker ni om mina nya inköp? Nu blev jag plötsligt otroligt sugen på vatten, sen ska jag krypa ner i sängen och sussa. Puss! :)

Bedtime Stories med Victoria

Hej bloggen! Hemma från en helt fantastiskt rolig dag. Victoria kom hit vid halv tre-tiden, och vi åkte direkt till centrum. Där kikade vi i affären, på kläder, skor och smink. Jag hittade lite småsaker som jag är nöjd med. Inte så speciella saker, men ändå. De får ni se i nästa inlägg!
Filmen som vi såg, Bedtimes Stories, var så himla gullig och rolig. Jag och Vicke har hittat vår nya favorit, hamstern Bugsy som var med i filmen var bara fööör söt! För er som inte sett bion, tycker jag den kan vara rolig att se. Jag rekommenderar den till er som har lite humor men ändå en skvätt allvarlighet i sig.


Hej, min nya älskling!

Från höst till vår

Rensade ut garderoben direkt efter jag skrivit det första inlägget, och det tog ungefär en kvart att göra, inte speciellt lång tid dvs. Kanske för att jag alltid har ordning och reda i min garderob, men lite blev slängt i alla fall. Och nu vill jag ha flera kilo vårkläder! Om man hade så mycket pengar...
Ska försöka hitta det här i centrum idag:

- Jeansleggings
- Jeansjacka
- Underkläder (bh)
- Kofta
- Slapp t-shirt/tunika
- Tygskor

Och om jag inte hittar dessa saker idag, så kan jag kolla i stan nästa helg när jag och bästa mammi ska in till stan och shoppa & se på bio.
Tummen upp för nya vårkläder? :)


Måndag - studiedag

Åh vad skönt med en dag längre helg. Vi har studiedag idag så det blir ingen skola idag för min del!
Victoria kommer hit vid ett/två- tiden skulle jag gissa. Vi tar en shoppingtripp till centrum innan bion början vid 18. Hur mysigt? Vi ska se Bedtime Stories, den verkar faktiskt väldigt rolig, kanske lite töntig men vadå? Ibland får man leva sig tillbaka några år och stanna där en timme eller två. Innan Vicke kommer ska jag rensa ut alla höst/vinterkläder i garderoben och städa där. Det här blir en bra dag! Och snön håller på att smälta för fullt utomhus, plusgraderna stiger och sen är det väl bara solen och värmen vi väntar på?
Vad hittar ni på idag? :D 


Blir jag "Veckans blogg"?

Hej igen!
Har ju glömt att skriva att jag blivit utvald till en av tre finalister i "Veckans blogg" på Emmas blogg. Rösta jättegärna på mig om du tycker jag är värdig titeln. Här röstar du. Rösta rösta rösta. Puss på er!


Blir jag "Veckans blogg"? Börja rösta nu! :D

Rolig helg med roliga vänner

Hej!
Jag sa ju att jag skulle berätta lite om vad vi gjort och lägga upp bilder och så av helgen. Men jag hinner inte förklara riktigt i detalj eftersom vi för skojs skull ska på husvisning och efter det bär det direkt av till träningen. Men i alla fall, här kommer lite "snabbfakta" om vad vi gjort.
Jag och Vicke åkte buss och färja dit tillsammans, och när vi kom dit så tittade vi på Astrids nya fina hus, köpte en glass i "Lanthandeln" och sen gick vi iväg till hennes andra hus. Där fikade vi lite tror jag (bra minne man kan ha), gick ut och tog hundratals bilder -bokstavligt. Och sen bestämde vi oss för att titta på film, Harry Potter-marathon, men vi såg bara tvåan eftersom det var krångel med datorn. När vi tittat klart var klockan ungefär 00, och vi bestämde oss för att göra i ordning oss för sängen. När vi lagt oss babblade vi en timme ungefär innan vi somnade.
Vaknade upp på en halvsolig söndagmorgon, åt frukost, tog fler bilder och gjorde en lista om vad vi ska göra på sommarlovet, ååh vad suktade vi blev! Vill ha sommar nu. Sen skjussade Astrids pappa hem oss och nu har jag varit hos Vicke ett tag. Några få bilder får ni nu.


Världens finaste vänner, jag lovar!

Ett tag var det fint väder. Vi är nere vid Astrids klippor/brygga.

Ni får nöja er med två bilder än så länge, nu behöver jag rusa. Puss på er!

Besöksrekord

Hej underbaringar!
Är hemma hos Vicke just nu, Astrids pappa skjussade hem oss vid 11. Har inte bilderna på Vickes dator, så jag berättar och lägger upp bilder när jag kommer hem. Det vill säga om cirka 2 timmar.
Blev glad när jag såg statistiken, som höjs för varje dag. Hade besöksrekord igen! I förrgår hade jag 72 besökare och igår 98 styckna! För er som är "nya" läsare, vilka är ni? Kul att veta!
Pussar på er. Från Julia.

Om du fick välja?

Om du skulle få en hel sån här outfit, vilken skulle du då välja?


Alla från Topshop. Vilken väljer du?

Lördag med vänner

Hej babes och tack för alla jättefina kommentarer! Får hålla tummarna om att det blir så i varje inlägg! :-)
Jag gick upp tidigt som alltid på lördagsmorgnar eftersom det är träning 10-11. Efter jag kom hem duschade jag och tvättade håret självklart, smörjde in mig med lotion och fräschade upp mig lite. Om ungefär 20 minuter kommer Vicke hit så då åker vi tillsammans till Astrid som bor på en ö i Vaxholm, jättefint hus med havsutsikt. Innan vi åker så får vi rota fram någon lunch, vet inte riktigt vad vi har hemma och jag är ensam så vi får se vad det blir.
Nu borde jag egentligen packa färdigt, men först ska jag svara på era kommentarer och sen packa... typ. Vi ses imorgon antar jag, eller så skriver jag något inlägg lite senare idag. Ta hand om er tills dess. :)


Vi kollar säkert på någon bra film, myser & babblar. Har ni några planer för idag? :)

En annan utmaning

Blev utmanad av Lucy på denna. Bara för att jag är halvt uttråkad nu och för att jag inte kan svara på era roliga kommentarer så gör jag detta nu.

Utmaning:
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (utom på fråga 1, såklart)!

1. Vad heter du? Julia

2. Ett ord på fyra bokstäver: Järn

3. Flicknamn: Josefine

4. Pojknamn: Jacob

5. Yrke: Jordbrukare

6. Färg: Julröd

7. Klädesplagg: Jeans

8. Mat: Jasmin-ris

9. Sak i badrumet: J.Lo parfym

10. Plats/stad: Jönköping

11. Orsak till att vara sen: Jag fick fågelskit i håret...

12. Något man skriker: Jävla skit!

13. Film: Jalla, jalla!

14. Något man dricker: Juice

15. Band: J. Texi Band

16. Djur: Jaguar

17. Gatunamn: Junibacken (det finns fakitiskt)

18. Bil: Jeep

19. Sång: "Jag hade en gång en båt"

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Judomatch

Är man bäst eller är man bäst? Jag är den enda jag vet som klarat av det här testet. Nu är jag stolt, mohaha. Någon mer än jag som klarat av det här?
Jag utmanar alla som vill göra testet, skriv en kommentar om du har gjort det!

Skinnjackan är framme


Brun skinnjacka - Vero Moda, 799 kronor.
Svart axelbandsväska - MQ, 999 kronor.
Jeans - Bik Bok, 399 kronor.
Svarta klackar - Stockh lm, 999 kronor.

Freeedag

Yippy! Fredag. Jag har tre och en halv dagars helg nu, studiedag på måndag. Så det blir himla skönt.
Skolan gick ganska snabbt, och dagens roligaste lektion var faktiskt svenskan. Vi skriver sagor, och eftersom jag är väldigt nöjd med min handling så går det mycket snabbare att skriva och det blir mycket roligare också! Dessutom var jag och Vickes klassen clowner (som vanligt...), så ungefär halva klassen satt och skrattade åt oss och undrade vad vi skulle göra där näst. Roligt slut i skolan på en fredag, hehe.
Imorgon hade jag och Vicke tänkt sova hos Astrid, måste bara fråga M & P om vi har något inplanerat innan. Men förhoppningsvis så blir det som jag tänkt mig, alltså sova över, och det är alltid lika mysigt & roligt när man är med två av världens bästa vänner.
Ni får kika in i bloggen lite då och då ikväll, kommer säkert ploppa upp ganska många inlägg idag, är på värsta blogghumöret! Tack för alla kommentarer också, duktiga ni är! Fortsätt med det.
Nu; svara på era kommentarer, ses senare? Kram.

Förresten - idag har vi ännu en stor dag. Grattis Erika på fjortisdagen! Alla ger gratulationer till henne nu.


*Pussar dig. Jag och Erika sommaren -08.

Utmanad av folket

Har blivit utmanad av bland annat Emma, Hanna, Erika, Victoria och några fler. Nu borde jag göra det jag borde, eller hur?

Jag ska öppna mapp 6 "Mina bilder" och publicera kort nummer 6 och skriva om det. Så här kommer det:


Det här är jag och min förra bästis Isabel någon gång sommaren -07. Eftersom jag inte alls har bra minne så har jag ingen aning om vad vi gjorde den dagen, det var ju ändå två år sedan. Men jag minns att vi hade roligt, som alltid när jag är med henne.


Pust..

Jag överlevde skolan. Usch, torsdagsförmiddagar är inte de roligaste på veckan precis. På hemkunskapen bakade vi vaniljbullar, kanelbullar och chokladbollar. Så himla mättande. Kände mig smällfet och proppmätt efteråt. På EQ:n gjorde jag klart NO:n som är till imorgon och matteläxan som är till på tisdag. När jag kom hem fortsatte jag göra matten, som fortfarande inte är klar eftersom jag hakat upp mig på sista uppgiften. Nu har jag också skrivit ut allt till SO:n som vi ska ha redovisning på på tisdag (Denise, vi är klara! Bara häftet kvar nu). Och nu ska jag försöka lugna ner mig lite. Ingen träning ikväll, känns lite tomt men det är nyttigt att ta en dag vila från träningen. Plus att det inte går några pass idag heller. En fråga till er;
Vilken är er bästa skoldag och varför? :-)

Måste också passa på att gratta Tove på namnsdagen. Grattis älskling!

Träning - idag igen

Åkte och tränade idag också. Egentligen är onsdag och torsdag de enda dagar då jag inte tränar, men jag ville inte sitta framför datorn hela kvällen så jag åkte iväg. Passet som jag tränade gav ingenting, men det kändes hur som helst bättre än att sitta och slöa sig mitt i veckan.
Ska försöka komma i säng vid nio/halvtio ikväll, fick inte den sömn jag behövde i natt så jag behöver ta igen den. Blää, imorgon är det torsdagar. Jag hatar torsdagar. Vi har ingen sovmorgon och tre otroooligt tråkiga, sega och långa lektioner på förmiddagen. Efter lunch är det i alla fall lite slapp, hemkunskap, EQ och elevtid är inte speciellt krävande lektioner.

Ni har blivit sämre på att kommentera! Innan sportlovet hade jag 14 kommentarer på ett inlägg, och nu har jag bara 1-3 styckna på ett inlägg. Kom igen nu hörrni, det är dubbelt så kul att blogga när jag läser era kommentarer! Visa vad ni kan! ;) 

Today I'm wearing this


Marinblå/Svart tröja - Anne-Sofie Back, 749 kronor (ord. pris 1399 kronor).
Ljusa jeans - G-star, 1099 kronor.
Svarta klackar - Stockh lm, 999 kronor.

Kort onsdag

Hejhej! Idag har det varit en lugn dag i skolan, vi hade bara tre lektioner. Sammanlagd lektionstid var 2 h 40 min. Inte så mycket va? Innan lunchen hade vi svenska och engelska. Egentligen skulle vi haft franska efter lunch, men vår snälla franskalärare var så snäll och sa att vi inte behövde eftersom vi ändå redan kunde allt så bra (det berodde självklart också på att vi hade skridskor på idrotten också). På den långa lunchrasten fick vi reda på att Bilden var inställd, vår vanligtvis sista lektion. Så det betydde att vi bara hade idrott kvar där vi åkte skridskor, och slutade 13.05. Bra va? :-)
Nu är också läxorna avklarade, har bara 2 styckna denna vecka och den ena hade jag gjort innan så jag gjorde engelskan nu. Gjorde också halva matteläxan till nästa vecka. Så att nu kommer min eftermiddag/kväll bestå av slapp. Kanske göra en kopp varm choklad... Oj, nu blev jag sugen på det, hehe.
XOXO.

Desperate Housewives

Har tränat, duschat och ätit ett äpple. Nu är det dags för ett av mina favoritprogram, säsongstart - Desperate Housewievs, som ni kanske hade listat ut när ni läste rubriken, hehe...
Visst finns det någon mer än jag som kollar på DH? Jag älskar det, vissa tycker det är så töntigt när det är så "typiskt amerikanskt". Men jag tycker det är gulligt och serien har en bra handling. Och har dessutom alltid spännande slut... Nu börjar det. Ha det bra!


Färgglatt


Rutig färgglad t-shirt kofta - Modström, 500 dkk (köpt i Danmark).
Lila linne - H&M, 49 kronor.
Ljusblå jeans - Dr Denim, 499 kronor.

Bubbelgum från Odd Molly


Rosa (det jag kallar bubbelgum-färg) t-shirt - Odd Molly, 299 kronor.
Svarta jeans - Dr Denim, 499 kronor.
Svarta skor - MQ, 999 kronor.

Första dagen i plugget

Hej! Kom hem för en timme sedan efter en ganska rolig och inte alls jobbig dag i skolan. Hade bara fyra lektioner, data, idrott, engelska och drama i två timmar. Vi ska visa upp teatrarna vi gjort på draman om två veckor, och nästa måndag har vi studiedag så den missar vi. Därför hade vi dubbeldrama, som alltid är väldigt rolig.
Så jag kom hem glad, dels för att skolan inte var något jobbigt och dels för att vi inte har några läxor. Sen blev jag ännu gladare när jag såg att VeckoRevyn hade kommit, den ska jag läsa medan jag äter något till mellis. :-)


Favorit-tidningen helt klart.

Middag & TV-kväll

Hej grisar! :-)
Är hemma från träningen, har duschat och ska snart äta middag. Idag har jag och storasyster, lillasyster & pap gått promenad på isen. Så skönt att komma ut i solen och få lite solsken på sig. När vi gått ett tag gick vi till kaffestugan som ligger precis vid sjön och åt våfflor. Gott! Jag älskar våfflor. Annars har jag bara varit hemma och degat, tittat på TV och suttit lite vid datorn.
TV-kväll framför Gossip Girl och Mia & Klara. Någon som gillar de serierna precis som jag? ;-)
Nu doftar det gott i köket, ska smyga dit och kolla om maten är klar.
Kram Julia.

Sun-day

Det är sol! Och snön smälter sakta bort. Första mars, första vårmånaden. Nu vill jag ha vår!
Idag är också sista dagen på lovet. Ska bara ta det lugnt idag förhoppningsvis, ånga & peela ansiktet., kanske gå en promenad med familjen. Sen blir det träning ikväll också. Vad ska ni göra en dag som denna? :-)


Annanas till frukost.

Solen skiner och snön smälter sakta bort...

RSS 2.0