Bloggpaus


Foto: Jag

Eftersom att det är så mycket plugg nu de sista veckorna innan lovet, har jag bestämt mig för att ta en liten bloggpaus. Är säkert tillbaka vid lucia-helgen. Vi hörs då. Hugs!

H&M spring 2010




pics here

Några snyggingar från H&M vår -10. Skalbaggeringen är för mig ett jag-måste-ha-begär. Sjukt ball. Om ni vill se fler plagg/skor/accessoarer som kommer släppas i vår, är det bara att klicka på länken under bilderna. Vilken är er favorit?


More pictures #2


Underbara lägenheter i SoHo.

Godaste frukosten på bästa frukoststället, precis vid hotellet.

Ja, det kryllade av taxibilar. Här har vi utsikten från hotellrummet.

Park Slope med vackra hus.

Times Square...

Ljus, lampor och lysande saker överallt. Grymt.

Min man och jag (...typ)

Brooklyn Heights - så himla sött.
Alla bilder är ©copyright.

Lite fler bilder från New York. Saknar det så fruktansvärt mycket. Den här veckan har gått riktigt segt och skolan över ens liv lite grann, om jag fick formulera mig på rätt sätt. Nåväl, nu är det helg (vilken innebär plugg = fan). Life goes on - som tur är.

The big town #1

Hemma från världens bästa New York. Världens bästa resa. Vi bodde på ett hotell mitt på Manhattan, nära till Central Park, Times Square, shopping och restauranger. Dagarna var fullproppade med roliga saker - Rockefeller Center, Central Park, ta tunnelbanan till SoHo, Tribeca, Brooklyn, museum, shopping, foton, gå på bio, Times Square och så himla mycket mer. Att bara gå ut från hotellet och känna lukten av stadsdamm och se alla miljarder gula taxibilar var magiskt. Hinner varken berätta eller lägga upp så mycket bilder, men här är början på resan...


Sovrummet på hotellet.

Vardagsrummet.

En gata vid hotellet.

Central Park at night.

Jag innan vi gick upp i "Top of the rock".
Utsikten från Rockefeller - Central Park omringat av höga skyskrapor.

Jag med världens vackraste utsikt i bakgruden, bland annat Empire State Building.

Underbara SoHo.


Alla bilder är ©copyright. Fler kommer någon gång i veckan.

New York New York


Nu börjar jag inse lite grann... vi åker till New York imorgon! Shit, vad häftigt det kommer att bli. Dagen har ägnats åt morgonträning, packning och så har även några läxhögar blivit gjorda. Är ganska stolt över mig själv faktiskt. Nej, nu måste jag släcka lampan och försöka sova. Ska upp riktigt jäkla tidigt så det är dags att sova nu. Ha en grym vecka i Sverige folket!

Party in the USA


Iklädd min stora urtvättad sovtröja och mysiga raggsockor. Imorgon åker vi till New York! Tjiho, skål för det folket. Så att dagens planer blir packning, träning och plugg. Måste ju ta igen skolan eftersom jag är ledig på vanlig skolvecka. Lagom kul. Men det känns ju också lagom frestnande att plugga i N.Y. Bloggar lite senare idag, så vi hörs!

Zara is the shit



Zara är en enorm inspirationskälla för mig. Deras kollektion November 09 hissar jag verkligen. Det jag gillar med kläderna är att det är en blanding av basic, party, rock, sött osv. Färgerna är också helt perfekta i mina ögon - mörka, gråa, bruna, svarta. Vad tycker ni om Zara?


Från förra veckan


Lila t-shirt Acne, svarta jeans Zara, kilklackar Vagabond + armband.
Det blev ett onödigt inlägg idag också, men jag orkar inte tänka på bloggidéer. Ska försöka uppdatera lite bättre i helgen. Nu - plugg, TV och sova. Det sistnämnda låter oerhört lockande.

Own kind of game

4
Egentligen har jag rätt så mycket inspiration i mitt huvud just nu, men jag lyckas aldrig knepa ihop ett bra blogginlägg om det. Så det här inlägget blev ju toppenroligt, verkligen... Dessutom är jag skoltrött och stressad. Och jag har inte gjort något plugg alls idag. Tror jag, men jag minns inte för jag orkar inte ens tänka på det. Får ångest vilket fall som helst. Ibland undrar man var livet är på väg.


Lisaplace


Lisaplace. Så sjukt jävla snygg outfit. Tröjan. Kolla bara detaljerna på armarna. Och massa smycken till det, klockan, armbandet och ringarna. Jag får alltid en massa inspiration när jag kollar andras bloggar, och främst Lisas faktiskt. Hon har så grym stil! Det här gillar jag. Vad tycker ni om outfiten?

Fars dag


Idag är det alltså fars dag. Imorse fick pappa presenter och ett fint kort gjort av lillasyster, och sen lär det bli god middag ikväll också. I presenterna låg en nyckelring, ett handgjort hjärta och en snygg halsduk. Hur firar ni fars dag?


Att förtjäna vila


Denna lördag har varit lagom rolig. När jag vaknade upp hade jag huvudvärk och ont i armen (på grund av vaccinationssprutan som jag tog igår, antar jag). Ändå pallrade jag mig upp ur sängen och fick lite skolarbete gjort. Sen iväg till kusinen som fyllde 7 år, grattis till dig big boy. Hemma igen, fixade ännu lite till skolarbete och nu - slutkörd. Fasen vad trött jag är. Ska lägga mig i soffan och läsa CHIC som jag köpte idag och andas, det behövs. Slutet på dagen kommer nog bli bra i alla fall.

Fundersam


Jag funderar på att byta bloggadress. Har tröttnat lite på mitt nuvarande namn, och det känns liksom som att jag är "tvungen" att skriva om mode. Kanske vill jag bli en blandnings-blogg? Mode, foto, vardag, skönhet, tips osv. Hm, svårt val det här. Vad är egentligen roligast att läsa om? Om ni tycker jag ska byta blogg, så får ni väldigt gärna komma med förslag på ett bra namn! Kramar.


Kate Moss/Topshop



Kate Moss "christmas 09 collektion" har kommit in på Topshop's hemsida sedan ett tag tillbaka. Kollade igenom vad som fanns, men fastnade bara för tre-fyra plagg. Inte riktigt min stil alltså. Men bilderna här ovan är i alla fall grymma, tycker jag. Vad tycker ni om Kate Moss nya kollektion?


Streetstyle in black



Det är helt sjukt hur mycket inspiration man får när man klickar sig in på stockholmsstreetstyle. Här ovan ser ni några av mina favoriter, som allt går i svart. Det som jag tycker är kul att kolla på är hur de lyfter upp sin outfit. Det första exemplet har till exempel nitade knän och en leopardväska. På andra bilden är det solglasögonen och den annourlunda skinnjackan som är coolt, och den sista outfiten lyfts upp på grund av det röda läppstiftet och dem lårhöga stövlarna. Vilken är eran favorit?


Full pott


Fashiongirl
Min egna inspiration ligger på noll just nu, men det är ju tur att det finns braiga bloggar att kika på. Fashiongirl hade fixat ihop ett riktigt snyggt collage. Gillar allt faktiskt, så full pott på det!
Första dagen efter höstlovet var bara seg. Här är man glad att man överlevde i alla fall. Ska på yoga snart men det som lockar mest är sängen... Jag orkar ingenting just nu kan jag säga er. SNARK


Weekday


Weekday har alltid så grymma plagg. Jag plockade ihop några favoriter i collaget ovan. När jag såg de höga jeansshortsen med skärpet i midjan, längtade jag tillbaka till sommaren. Åh vad härligt att gå barbent! Tillsammans med döskalle-linnet och ett par converse blir det tipptopp. De andra plaggen i collaget funkar annars till kallare årstider, som hösten. Vad tycker ni är snyggast i collaget?

Det som pryder handen


Favoritsmyckena; nitarmband och ringar med coola detaljer. Jag vill ha en döskallering. Har sett en på Glitter som jag verkligen vill ha, men när jag provat den i butik har den varit för stor. Chique har i alla fall en läskigt snygg ring som ni ser i collaget. Armbanden är också riktigt snygga. Men, som sagt, nu måste jag hålla i pengarna till New York. Förhoppningsvis hittar jag massa smycken där!


RSS 2.0