Samma men olika


Fixade ihop två olika outfits. Kavaj, byxor, skor, väska och armband finns med på båda, men i helheten är de helt olika. Den till vänster är mer cool, hård och tuff, medan den högra är enkel, slapp och vardaglig. Dock tycker jag båda är riktigt snygga, men på helt olika sätt. Jag skulle gärna tacka ja till båda två. Vilken look tycker du mest om, den tuffa eller den enkla?


Stockholm är bäst

Jag har haft en bra dag i stan (igen) med familjen. Först åt vi lunch på en mysig restaurang på Östermalm, sedan gick vi till Moderna Muséet och kollade på konst, lagom kul tyckte jag. Efter det gick vi tillbaka till city, tog en fika på NK, köpte lite smått och gott (VR och godis) och sedan åkte vi hem. En dag i Stockholm kan väl aldrig bli fel, eller? Tog lite bilder, ni får se några nu.


God lunch på mysig restaurang.

Jag, med Stockholm och den vackra kvällshimlen i bakgrunden.
Fina Stockholm är vackrast på kvällen.

Looking for a new bag


Min favoritväska som jag haft i något år har gått sönder. Visst är det inte bara jag som tycker det är svårt att hitta en ny väska? Den ska varken vara för liten eller för stor, utan lagom. Och den ska vara enfärgad, i någon av basfärgerna som svart, brunt, beige eller grått. Väskan ska också ha lite tuffa detaljer, till exempel flätade band, nitar, dragkedjor, volanger osv. Jag och mommo såg en sjukt snygg väska igår inne på Zara, men den var en aning för dyr. Eftersom vi åker till N.Y om 2 veckor, så vill jag såklart hålla i pengarna. Men ändå vill jag ha en väska när vi åker till N.Y. Åh, frustrerande!


Nya höst/vinterkängor

Denna dag har varit supermysig. Jag åkte in till stan och mötte upp mormor, och vi fortsatte vidare till NK där vi åt lunch i "Lilla Matsalen" (ceasarsalladen rekommenderas, hur god som helst). Sedan sprang vi runt i lite affärer, jag var ute efter ett par kängor så det blev skoaffärer vi gick in och ut i. När jag konsumerat i ett par skor, gick vi till Coffehouse by Geroge och tog en fika. En riktigt mysig dag kort sagt! Här är bilder på kängorna jag köpte. Tack pappa, you're the best ♥



Sköna vinterkängor med snörning och kraftig undersula. Vagabond, 1000 kronor.

Stan med mommo


Vaknade för en halvtimme sen, och har nyss duschat. Just nu sitter jag med en stor kopp o'boy brevid mig. Idag ska jag in till stan med världens bästa mommo (mormor), som jag inte träffat på en månad pga att hon har varit i Frankrike. Vi ska traska runt i stan, äta lunch, kanske shoppa lite och fika. Myspys! Tåget går om en timme, så det är dags att fixa i ordning mig. Vi hörs ikväll tanter!

Helloooo Monki



Tittade in hos Monkis hemsida, och fann massa snygga kläder och skor. Knipsade ihop ett collage med några exempel på vad dem har fått in, like it a lot. Vad tycker ni om Monki?


En lyckad kväll

Halloweenfesten igår blev riktigt lyckad. Vi blev dock färre än vi räknade med, men det var så jäkla roligt. Kvällen gick åt till skratt, film, onyttigheter, skratt, foton, prat, skratt. Det blev väldigt mycket foton (överdrivet mycket), och det var inte många av dem som blev seriösa, kan man ju säga. Här får ni en del av kvällen i bilder i alla fall.


Ellen var ett supergulligt spöke!

En söt Astrid.

Hela gänget vid trappan.

Igen.

Filmdags. Vi kollade på någon "spökfilm" eller vad man kan kalla det.

Asse var duktig och gjorde en pumpa, hehe. Söt va?

Sen fick vi för oss att ha kuddkrig, haha. Skitkul ju!

Sötis-Vicke!

Som ni ser var det inte många seriösa bilder! Ni får stå ut med det, hehe.


Halloweenfest hos Astrid


Ikväll är det halloweenfest som gäller, ska bli riktigt roligt. Mindre roligt är dock att jag inte har något att ta på mig (eller jo, egentligen, men känner att ingenting duger), så jag ska åka en snabbis till centrum och köpa lite småstuff till kvällen. Känner mig lite stressad, eftersom jag fortfarande har mycket kvar att göra... men det ordnar sig alltid. Vi ses imorgon med massa bilder! Kram.


Jimmy Choo för H&M


Nu har bilderna på Jimmy Choo-kollektionen släppts! Har kikat igenom den flera gånger denna morgon, och gissa om det finns snygga grejer. Mina favoriter är gladiatorsandalerna, den grå mockaväskan, de svarta ballerinaskorna, båda de svarta klackar... okej, allt i collaget kanske. Synd för mig är att kollektionen släpps i butik den 14 november, och den 15 november åker jag till N.Y, så då vill man ju inte shoppa upp pengarna. Har du någon favorit i collaget?

En liten shoppingtur


Jag och Ellen hann med en liten shoppingtur (läs: två affärer) innan bion började. Har länge velat ha någon av dessa tröjor, men har inte hittat i dem i butik. Nu fanns tröjorna i alla fall på Gina i stan, så jag slog till på den vita. Funderar även på att köpa den puderrosa. Vad tycker ni om tröjorna?


Allt för min syster


...ska jag och Ellen se idag. Någon som sett den? Den verkar i alla fall vara väldigt sorglig och levade, och den har fått bra kritik. Så det ska bli spännande att se om jag instämmer. Orkar inte ta med Nicole (systemkameran) idag, men jag tar med digitalkameran, så det blir nog lite bilder från dagen när jag kommer hem. Nu måste jag springa till tåget. Ha en mysig måndag!

Bloggen blir ett-åring


Hipp, hipp, hurra! Idag blir min blogg 1 år, grattis till den. Hinner inte skriva eftersom mamma och jag ska åka och kolla badrum. Senare ska jag och fina Ellen gå på bio! Det här blir en bra dag. Kram!

Gör en outfit roligare


Leggings i olika mönster, material och färger. Smart sätt att pimpa en outfit. Klä dig enkelt; slapp tröja, lite armband, ett par kängor och ett par coola leggings till det. Vilken i collaget är din favorit?

En försenad present


Denna sköna och fina mössa fick jag i försenad födelsedagspresent av min farbror och hans fru. Märket heter Barnum. Jättemjuk ull och en pälsboll mitt på huvudet. Söt va?


Barnpassning

Nu är jag hemma från kusinerna, där jag och big-sis var barnvakt. Mycket bus och sen kväll igår, så idag är jag trött som bara den. Men har haft det superkul. Jag och syrran fick även massa New York-tips från Marit, längtar så himla mycket. Hon tipsade om shopping, restauranger och ännu mer shopping. Bara 3 veckor kvar nu! Bjuder på några bilder från gårdagen i Skärgården.


I båten, påväg till landstället.
Jag i båten.

Deras nybyggda hus var så jäkla snyggt. Här vardagsrummet.

Coola kusin M hjälpte byggarbetarna.
Jag fick en försenad födelsedagspresent! (Visar vad i nästa inlägg)

En supersöt och väldigt busig kusin.

+ En fin utsikt (och dåligt väder).


En dag i Skärgården


Jag har varit i skärgården hela dagen med mina små kusiner, familj och Uffe & Marit. Vi åkte ut med farbrors båt till Galtis för att kolla hur dem har byggt om på deras landställe. Superfint var det! Har haft en rolig dag, och snart ska jag iväg för att agera barnvakt till mina sötiskusiner som jag umgåtts med idag. Bilder kommer imorgon. Ha en supertrevlig lördag folket!


Pälsväst


En snygg och skön pälsväst fick jag med mig hem idag. Jag tyckte att jag förtjänade lite shopping efter några tuffa veckor i skolan, hihi. Den kommer från Zara och kostar 559 kronor. Köpte även ett par velourleggings som var svåra att fånga på bild, från Bik Bok. Ni kommer säkert se båda plaggen som "dagens outfit" snart. Nu blir det Idol. Kram på er!


Äntligen höstlov

Jippi, hurra, halleluja, äntligen, yes. Höstlov. Så jäkla skönt. Utan skola, utan tidiga morgnar och utan läxor i en hel vecka! TJIHO, det skålar vi för. Bjuder på lite färgglada höstbilder. Senare ikväll kommer jag även visa vad jag fick med mig hem när jag var i centrum idag. See you soon!





Red lips


Sådär överdrivet snygga. Hur lyckas man egentligen? Kan inte riktigt bestämma vem som vinner, så det ligger lika. Vilken outfit är snyggast tycker ni?


Velvet crush

Jag måste köpa mig ett par velourtights. Har spanat på det ett tag, får hoppas att jag hinner med en liten shoppingrunda på höstlovet. Velvet crush i övrigt finner du på Topshop. Idag har NO-plugg prioriterats, har "bara" 15 sidor kvar att läsa nu... Nu är det middagsdags och sen ska jag faktiskt lägga undan skolböckerna och ta fram VR. Tjihoo! See you babes.


Tre från H&M


Jag har aldrig några bloggidéer nu förtiden. Och inte vet jag varför jag sitter här heller... Har ju NO-prov i veckan, och NO är inte mitt bästa ämne precis. Men jag får ta och plugga till det i veckan istället, orkar verkligen inte nu. Yoga om en timme och sedan ska jag sova. Vi hörs tanter!

Top Model


Sitter och glor på Top Model, som slutar snart. Idag har jag tränat, pluggat lite och inte gjort så mycket mer än så faktiskt. Ska snart gå och duscha och göra dem sista uppgifterna på matteläxan. Vi ses imorgon, förhoppningsvis har jag lite mer inspiration och blogglust då!

Camillas outfit

Camilla
Bara jag som verkligen gillade Camillas outfit i fredagens Idol? Den där bodyn var ju så jäkla snygg. Och dem knalligt röda byxorna till. Duktigt gjort av Kling! Som vanligt.

Två outfits


Vit tröja från Zara, jeans Cheap Monday, leopardmöstrad sjal från H&M, ring från Glitter, skor Vagabond.

Tunika från Odd Molly, leggings från Bik Bok, kofta från Zara, halsduk från JC, kilklackar Vagabond.

Hemkommen från träning. Nu ska jag duscha och fixa mig, sedan bär det av till stan med Vickan och Ellen! Kika i butiker, äta middag på någon mysig restaurang och sedan se på bio - FAME! Någon som sett den? Bra eller dålig? Vi hörs ikväll sötisar!


Ben & Jerry's och Idol


Nu blir det att slå sig ner framför Idol med Ben & Jerry's Choclate Fudge Brownie. Vanligtvis äter jag aldrig Ben & Jerry's, eller någon glass över huvudtaget, även fast det typ alltid finns i frysen. Men ikväll kan jag nog lyckas smälla i mig lite. Visar er nog några outfits jag haft i veckan senare, men nu; Idol. Ha en awesome kväll!


Time flies


Redan torsdag. Det är så himla skönt att veckorna går så fort. Jag vet dock inte om man ska se fram emot helgen, eftersom det kommer betyda plugg för min del... Lördagen ska i alla fall bli skoj, så det är det jag ser fram emot! Nu måste jag verkligen plugga, ångest. Hejdå tanter.

Topshop

Mysiga och riktigt snygga plagg från Topshop. Jag gillar färgerna marinblått, grått, svart och gräddvitt på mörka årstider som hösten. Och självklart en färgklick lite här och där, som skjortan i collaget. Snyggt va? Vilken är din favorit?


Trettonde i tionde


Iskall, regnig och blåsig oktoberdag. Ingenting speciellt har hänt idag, var i skolan som vanligt, följde sedan med mamma och lillan till centrum och köpte lite höstkläder till henne. Annars har jag bara varit hemma, försökt att plugga men det har inte gått bra alls. Så jag ska göra engelskaläxan nu och sedan lägga mig framför brasan och läsa. Ha en bra kväll tanter!

The nature in october









Några bilder jag tog i helgen, med min nya kamera. Jisses vad jag älskar den alltså! Håller ni inte med mig om att naturen är vackrast på hösten? Så himla fina färger framför allt. Nu är det plugg som gäller. See you.


Helgen i bilder


Jag och lillan på den fina restaurangen Bistro Süd.

Sötnosen väntar på mat.

Riktigt god middag!

Mysig stämning.

Stockholms nightlife.

Idag; Släkten sjöng för mig och det bjöds på tårtor.

Världens sötaste bild, lillkusinen Ivar och syrran.

Sötis-Theo var med och partajade också.

Bus-Ivve!

Fick ett jättefint kort av farmor som innehöll pengar till NY-resan.

Nu har släkten åkt hem och min fjortonde födelsedagshelg är över. Lite sorgligt är det, men jag överlever nog, hehe. Blev en bunt hundralappar rikare och lite tjockare om magen pga tårtan. Jag tackar alla, familj, vänner och släkt, för en underbart fin helg. Och mina läsare för alla grattis!


Mitt fjortonde släktkalas



Bilder tagna på förra årets släktkalas. Idag kommer som sagt (nästan) hela tjocka släkten hit och äter tårta, firar mig och umgås. Kulkul. Det är full fart i hela huset. Ska nog börja hjälpa mamma med städningen nu. Vi hörs med en massa bilder och kanske en outfit förhoppningsvis, ikväll. Kram på er!


En dötrött Julia

Efter en jättemysig middag på Bistro Sud på Söder och ögonen fasta på tv-skärmen (VM-kval), är jag dundertrött. Middagen var hur god som helst, och restaurangen var jättefin. Jag har tagit en del bilder, men jag kommer inte ladda upp dem på datorn förrän imorgon. Så jag kanske visar er då i så fall. Sov så gott och tack så jättemycket för att grattishälsningar! God natt.

My little darling


Jag är nog världens lyckligaste flicka just nu. Denna underbart fina och bra kamera fick jag i present imorse. Kameran är verkligen sjukt bra, enligt mig. Har gått med den runt halsen hela förmiddagen, och döpt den också såklart. Hon heter Nicole och bjuder på 10,2 megapixlar. SMILE! Nikon D3000.

I'm a birthday kid


Idag fyller jag 14 år! Tjiho, hurra till mig. Morgonen började med att familjen kom ner med en godisbricka, presenter, tända ljus och en falsk födelsedagssång. Mysigt som bara den. Öppnade mina fina paket (jag visar senare!) och åt frukost. Än så länge är dagen faktiskt oplanerad. Vi ska däremot åka in till stan ikväll och äta middag. Myspys! Vi hörs lite senare tanter.
Tack världens finaste nära och kära för grattis-sms:en jag fått. Love you!

Friday baby


Äntligen helg! Hurra för det. Imorgon fyller jag år också, så det gör mig på ännu bättre humör, hihi. Kvällens planer är fredagsmys med några vänner framför en bra film eller Idol, och pizzaskiva (kräftskiva? nej, pizzaskiva). Så att när jag kom hem från skolan, tog jag fram dammsugaren och började städa. Hallen och badrummet är färdigstädade, men har fortfarande mitt rum, tv-rummet och köket kvar, jippi... Dags att sätta igång igen! Ha en trevlig fredagkväll tanter.

Jag är bra


Yes yes yes, nu är äntligen mitt SO-arbete klart! Och just nu orkar jag varken bry mig om att läsa igenom det eller att göra engelskaläxan. Nu ska jag och lillsyrran laga mat. Och efter det ska jag ta ett varmt bad, jesus vad skönt! Ha en fin kväll allihopa.

Back, Dr Denim, Vagabond


Svart tröja Ann-Sofie Back, blå jeans Dr Denim, stövlar Vagabond + armband och ring.

Och så har man gått och blivit sjuk. Måste plugga till franskaprovet som är imorgon och SO-arbetet som ska lämnas in på fredag... Great. Kunde knappt stå upp och var tvungen att viska när jag skulle prata med någon, när jag kom hem från skolan. Nu är det en aning bättre i alla fall. Back to work... Wish me luck!


Dagens


Puderrosa blus H&M divided, gråspräckliga jeans Zara, svart kofta Killah, svarta kilklackar Vagabond.

Fasen alltså, vilket hektiskt liv man har. Nu har jag suttit här och pluggat SO i flera timmar, och ändå är typ bara 1/4 av arbetet gjort, om ens det. Och så var det pluggandet till franskaprovet också ja. Juste, engelskan tills imorgon måste jag ju få gjort också. Och det där mattepappret... Nej, här hinner man varken med någon middag, träning eller fritid. Plugg är vad livet består av, eller?

Dags att plugga


Lite smått deprimerande är det faktiskt att behöva sätta sig och plugga direkt efter man kommit hem från en lång dag i skolan. Men sånt får man ta... Dags att plugga lite SO. Vi gör en fördjupningsuppgift som är ett arbete på 4 sidor. Time to start. Lägger upp dagens ikväll!

Din Sko VS Burberry


Skor med riktigt hög platå. De till vänster kommer från Din Sko för 600 kronor tror jag och det andra paret är från Burberry och kostar +en nolla. Vilken är snyggast enligt dig? Hiss eller diss för platå?
Nu: Göra mig i ordning för natten och läsa VR. Godnatt-kram till er.

You know I want it

Ett fult collage gjort på paint, men sjukt snygga kläder. Like them all. Pälsvästen, väskan och skjortan är från Åhléns och dem äckligt snygga skorna från Topshop. Och juste, jag glömde ju byxor... men till detta skulle jag bära ett par svarta leggings. Vad tycks? *flirt*


Söndag

Hejhopp tanter. Vaknade nyss och försöker planera min dag. Ska göra NO-läxan och sedan ska jag gosa ner mig i soffan och titta på En shopaholics bekännelser, som jag hyrde igår. Och sen träning.
Idag är det ju kanelbullens dag, någon som ska baka bullar? Skicka isåfall några till mig, hehe. Då har jag någonting att mumsa på medan jag tittar på film... Vi hörs senare idag!


Hej shopaholic

Har inte bloggat någonting idag, har helt enkelt inte haft någon ork till det. Men det här är i alla fall gårdagens shopping. Jag funderar faktiskt på att sätta ett litet shoppingförbud för mig själv. Jag vill ju kunna shoppa loss i New York såklart! Så nu har jag det bestämt... shoppingförbud!


Mörkgrå stickade vantar från Vero Moda.

Smycken från Lindex, Glitter och H&M.

Bronzingpuder + sminkborste från H&M.

T-shirt med axelvaddar och fransar, kul med ovanliga tröjor!


The Ugly Truth med bästis

En riktigt mysig och lyckad fredag med Vickan. Vi åkte in till staden direkt efter skolan, kikade lite (bland annat på nya H&M på Drottninggatan, skitsnyggt) och shoppade. Jag kommer visa köpen imorgon. Sedan åt vi middag och därefter gick vi till bion, såg The Ugly Truth. Sjukt bra film, hela biosalongen fylldes av skratt efter några minuter. Sevärd, helt klart!


Bio på Sergel.

Gulle-Vicke, hehe.

Jag utanför biosalongen.

Här var det bra med benutrymme, ja.

Godis tillhör ju bion och fredagen.

H&M goes black


Några snyggingar från H&M. Min absoluta favorit är skinnjackan, älskar den verkligen. Resten är några coola och snygga klänningar. Gillar sammetsklänningen med dess markerade axlar också. Vilken är din favorit?

RSS 2.0