Curly



Lockigt hår ikväll. Nu ska jag hem till Vicke för att fira valborgsmässoafton med mina fina vänner. Imorgon får ni se bilder. Ha en toppen kväll! Puss och kram.

Go bananas


Eftersom att jag inte har något annat för mig så kör vi en frågestund, som det så fint kallas. Är lite sugen på att svara på era frågor. Fråga vad som helst, dock inte för privat. Go bananas!

They say I am a dreamer

Tumblr_l1gq71ijnk1qzyrwvo1_500_large
Jag har ingen blogginspiration idag. Får hoppas att imorgon blir en bättre bloggdag. Puss!

And you never will be mine


Mintgrön kofta från G.A.P/London, svart t-shirt H&M, stentvättade jeans Zara, svarta converse i skinn.
Jag är så trött och så seg. Ska nog lägga mig i ett varmt bad och läsa eller lyssna på fin musik.

Dotted/lace flounce



Militärgrön jacka Zara, prickig t-shirt Zara, jeans G-star, stor halsduk JC, converse.

This day in pictures






Lite bilder från idag. När jag hade jobbat klart (bild 1, 2, 3), åkte jag till min fina moster. Vi fikade och jag lekte med min små söta kusiner. Väl hemma firade vi papi, som fyller år idag, med god middag. Och eftersom att jag vet att du är helt beroende av min blogg måste jag ju säga grattis, du är världsbäst! Nu blir det efterrätt, lägger in dagens innan jag somnar.

God morgon tisdag


Med en starbucksmugg i handen och en stilig outfit sticker jag nu till jobbet. Efteråt blir det att strosa runt på New Yorks livliga gator. I wish. Nej, det där var bara en dröm. God morgon folket!

Klotrunda



En solig dag som denna får man ju inte glömma solglajorna. Invigde mina från Topshop.

Please don't stop try


Idag var första praktikdagen! Så härligt att kontoret ligger på Söder, det är så mysigt och fint där. Jag njöt av solstrålarna när vi promenerade runt lite på lunchen, och på väg hem. Imorgon tar jag med kameran, så då kanske ni får se lite bilder. Nu ska jag läsa favoritbloggar och svara på kommentarer. Uppdaterar senare. Kram.

I'm going to find a way


Tröja från Victoria's secret, hood från Forever21, träningstights från SOC.
Någon undrade för ett tag sedan vad jag brukar träna i. Det är olika hela tiden, jag har ingen speciell träningsoutfit. Idag tränar jag såhär. Svarar på kommentarer när jag kommer hem!

When did we start the end?


lookbook. Har varit barnvakt igårkväll/idag till mina kusiner, därav ingen uppdatering. Ska försöka hitta lite blogginspiration och göra min blogg lite intressantare.

Stockholms nöjesfält


picture by me
Idag öppnar Gröna Lund! Igår var det dock "VIP-dag", men idag öppnar det för allmänheten. Känns lite som att sommaren redan är här, jag förknippar nämligen grönan med sommar. Att springa runt där med fina vänner, åka karuseller och äta sockervadd är en härlig känsla.

I'll show you the world


Militärgrön jacka Zara, vit tröja Odd Molly, stentvättade jeans Zara, väska Stockh lm/MQ, converse.
Nyss hemkommen från stora staden med mami. Nu är det helg och efter det väntar två veckors prao!

Hair musical

Tumblr_l0vtriruh91qzkvkxo1_500_large
Nu ska jag snart iväg till skolan igen. Eftersom jag går i musikklass har vi teater i skolan. Ikväll ska vi spela upp vår musikal Hair, och även ha en konsert. Hinner inte prioritera bloggen i detta nu, så jag uppdaterar bättre imorgon istället. Kramar er.


Song of style


Fem oslagsbara outfits. Kolla ettan och femman. Jag tror jag är rätt säker på att jag vill ha den här tjejens garderob... Den mysiga koftan och de slitna jeansshortsen ser ganska perfekta ut.

Don't act like I never told you


Oversize kofta Bik Bok, svart tröja JC, leggings med lång dragkedja Zara, vita converse.
Plugg väntar, förhoppningsvis i solen. Sen belönar jag mig med en skön joggingrunda. Puss.

Armyjacket from Zara


Hittade den ultimata jackan inne på Zara igår. Precis sådan som jag letat efter. Den är militärgrön och lite arméinspirerad. Femhundrafemtionio kronor. Nu blir det skola. Kramkalas.

Summer strokes your cheek



I am pretty much in love with that girl's clothes.


Skepp o'hoj



Efter mycket velande här hemma tog jag mig in till stan ändå. Träffade Ellen på tåget, så vi strosade runt i några affärer tillsammans! Köpte bland annat det ni ser ovan. En prickig volangtröja men guldig dragkedja bak från Zara för 179 kronor. Den randiga koftan med guldiga knappar kommer från Bik Bok och kostar 299 kronor. Perfekt till sommaren till ett par jeansshorts, slapp t-shirt och converse.

When i grow up



Ungefär såhär ska en del av min garderob se ut när jag flyttar hemifrån. En fin provdocka, mina favoriter ska hänga synligt, snygga skor och accessoarer ska man också se, såklart.
God morgon gänget! Idag är jag ledig, har studiedag. Men behöver inte plugga eftersom att jag redan har fixat det mesta av skolarbetet. Funderar på att åka in till stan eller ringa min fina moster. Eller bara sitta utomhus och tycka om livet. Time will tell.


It's springtime


Året första joggingrunda! Grymt skönt, och jobbigt. Man tappar verkligen kondition under vintern, men nu ska jag dra igång igen. Tycker det är extra skönt att springa nu på våren, då det oftast är lagom varmt. Har satt ihop ett collage med snygga och färgglada träningskläder. Allt från Nike. Nu blir det promenad på Djurgårn med familjen. Ha en underbar söndag!

What I want


Det här står högst upp på min önskelista just nu. En militärgrön jacka (kolla den i collaget liksom), en väska som liknar Alexander Wangs, ett par höga jeansshorts och cropped t-shirts i ljuvliga färger, mönster och sköna material. Hallååå sommar!

Prima ballerina


Om någon letar efter snygga ballerinaskor till våren och sommaren, kanske man borde spana in dessa. Lagom till preimären av Sex and the City 2 lanseras 4 hopviktbara ballerinaskor i olika modeller. Varje karaktär i filmen har en egen sko. I collaget finns Carries och Charlottes snygga. Smarta att ha i handväskan när de höga klackarna börjar skava. 599 kronor härifrån.

All star



Helg, kära helg. Längre helg än vanligt till och med, är ledig på måndag. Firar det med ett par nya converse. Vita, höga, användbara, snygga. Nu blir det fredagsmyyyyyys!

Ten points


Beiga byxor, klumpiga klackar, leopardstrumpor, stilig kavaj, snygg väska, coola brillor och tuffa accessoarer. Underbar våroutfit.

Military


Svart kofta Killah, grön tröja Jigsaw (London), gråspräckliga jeans Zara, svarta converse i skinn.
Det här vårvädret är ju för bra! Jag har suttit ute från 16 till 18 och pluggat, utan jacka och utan kofta. Hur skönt? Förresten så vill jag ha en militärgrön jacka. Typ nu...

Every smile you fake




Tröja JC, flätat skärp gammalt, ljusa jeans Gina Tricot (nya), klocka knokk, converse, brillor N.Y. 
Lite fler bilder på mig som ni önskat. Jag är egentligen gladare än vad jag ser ut på bilderna, pga vårvädret (första bilden visar hur glad, på ett ungefär). Nu ska jag börja plugga. Kram.

On top of each other


Det här funkar ju också. En sjukt söt gräddvit spetströja, en ljus ganska sliten jeansjacka och en beige lite tjockare vårjacka. Om man inte vill frysa. Tufft!

I can still remember


En vit spetsklänning (topshop), en snygg jeansjacka (net-a-porter) och ett par söta ballerinaskor (monroo) kan inte bli annat än helt rätt. Till sommaren, till solglajor och till brun kropp. Ja tack. Nu tack.

Let's dance and have fun


Isabelle och Susanna.

Film, chips, godis, mys. Astrid saknas på bilden.

Jag och Astrid.

Vicke, Isabelle, Susanna.

Amanda och jag.

Film, god mat, godis, dans, hög musik och mycket skratt. Lyckad kväll med fina tjejer.

Living the good life







Hemkommen från underbara fjällen. Veckan - som gick alldeles för fort - bjöd på strålande sol, mycket skidåkning, skoj i liftarna, gitarrspelande, våfflor, solkräm i massor, påskägg, lite solbränna och massa annat skoj. På de två sista bilderna ser ni en liten del av hotellet där jag och pappa bodde. Väldigt fint och mysigt. Tack världens bästa Ellen för en toppen vecka!

We're leaving the town


Om lite mer än 8 timmar sitter jag och Ellen på bussen på väg upp till fjällen. Det kommer bli grymt! Kommer därför inte att blogga, men vi hörs igen om en vecka. Puss allihopa. Glad påsk!

RSS 2.0