Wiiiie



Det här fick jag hem igår. Blev så glad! En liten "inbjudan" till Blog Awards 2010. Det låg också nya numret av VR i det stora rosa kuvertet. Tack så hemskt mycket VeckoRevyn!

Det är vår nu mina vänner



Blå jeans Dr Denim, tröja med spetsdetaljer Odd Molly, converse.
Idag mår jag bra. Det är vår, krokusar i fina färger har slagit ut, jag kan vara utomhus utan att frysa, hoppar runt lite i trädgården och ler för mig själv, tycker att livet är härligt.

But I'm not a soldier


Tycker att militärgrönt är ballt, speciellt på jackor. Det är inte riktigt min stil, men det passar extremt bra på de flesta. Exemplen ovan kommer från modekungen. Militärgrönt för er i vår?

Mintgrönt


30 kronor från H&M.

Off we go to the summer


flickr
Ni glömmer väl inte att ställa fram klockorna en timme allesammans? Om inte Vickan skulle sms:at skulle jag försovit mig ganska mycket tror jag... Nu ska jag göra i ordning mig för gudstjänst i kyrkan (till konfirmationen). Skriver om några timmar igen. Kramkalas.


Try sleeping with a broken heart


Färgglad kofta H&M Divided, svart fodral Topshop, strumpbyxor H&M, svarta converse i skinn.
Har varit hos min fina kusin och firat hans 2-årsdag. Fasen vad trött man blir av att leka med bebisar i mer än två timmar. Men det är roligt, såklart. Tror jag ska sätta på bastun nu (det är min nya drog förstår ni) och njuta av lördagskvällen. Skriver senare. Puss!

I want to be a rockstar


Shorts i skinn brownsfashion, grå kofta lagarconne, grå tjocktröja med luva net-a-porter, nitprydda converse, linne net-a-porter, väskor Alexander Wang, slitna jeansshorts modekungen.
Okej, jag vet att collaget är lite mer höst än vår. Men kolla på väskorna, shortsen, conversen, linnet. Allt. Skinn, nitar, slitet, galet, snyggt. Like it a lot. Och ni?

Bloggdesign



Har pillat med bloggdesignen i mer än en timme nu. I några webbläsare såg den nämligen väldigt sned och konstig ut, men jag hoppas att jag har kunnat fixa det nu. Ser det ut typ som på bilden ovan för alla nu? Om inte så får ni skrika till.

If we ever meet again

Tumblr_kzwbvkevjg1qaa7mdo1_500_large

Tumblr_ktbu1pddkd1qzp1obo1_500_large
random/fint från weheartit
Bonjour mes amis. Idag är det fredag, helg, alla prov är gjorda inför påsklovet. Jag är glad och trött. Ikväll blir det bastu, soffa, mat, dator, tidning, godis. Sånt man gillar, liksom.

Bara för att


Bra Topshop, heels net-a-porter, dress Topshop, bag asos, hat tillys, glasses Ray-Bans.
Jag känner mig extremt osmart, uttråkad, tom, trött, seg. Imorgon har jag ett stort VG-MVG prov i NO. Jag pluggar inte. Istället surfar jag runt på nätet, gör collage, läser bloggar, är inne på facebook... Och så plötsligt känns livet lite roligare. Lycka till på provet, Julia, lycka till.

Say that I'm the only one



Dagens mysiga outfit. Oversize tröja från Zara, stentvättade jeans från Zara, ringar Esprit och Glitter.
Vill verkligen ha mer tid för bloggen, men ni vet väl kanske hur vardagslivet är? När veckan är slut är alla prov och inlämningar över. Hoppas på mer uppdatering då. Kisses.

Tuesday


Rutig skjorta Topshop, grå hood Forever21, svart linne H&M, svarta stuprör Zara.
Efter skolan pluggade jag med Vickan och Amanda, riktigt bra pluggteam. Resten av kvällen ska jag läsa bloggar, basta, kolla på TV och chilla. Pussar er.

I wouldn't say that if I were you


I'm a happyhappyhappy girl! Fick ett mail idag där det stog att jag fått praoplats. Wiiiie! Ser fram emot det så himla mycket. Man får värsta adrenalinet i kroppen när man blir så glad. Men nu ska jag lugna ner mig lite, läsa bloggar och plugga franska. See you!

Turquoise


Nästa gång jag åker till cocoo på Söder ska jag köpa någon av dessa. Snyggt till bruna händer med sällskap av massa andra ringar. Tror jag ska satsa på fyran. 195 kronor/styck.

Tell me sweet little lies


Den där väskan och den där skinnjackan. Grymt. Färgklickar på en outfit drar blickar.
Idag har jag ingen blogglust, som ni säkert har märkt. Jag ska njuta av den härliga vårsolen och bara slappa. Lördagar är inte så tokiga ändå. Förresten, jag vill ha lite nytt här i bloggen. Ny kategori? Skriv om ni tycker att någonting saknas! Big hug.

School/clothes/glamourama


Äntligen är denna skolvecka över! Idag hade vi tre prov. Nästa vecka har vi ett prov, sedan börjar påsklovet närma sig. Det är najs. Och jag längtar lite till då man kan springa runt i shorts, tunna koftor och snygga klackar utan att halka runt eller frysa. Men snön smälter ju och temperaturen stiger. Det är najs. Nu ska jag kolla på Glamourama. Det är najs. Puuuuuss.


Bonjour/avoir

Tumblr_kyvpvv1jrx1qar23fo1_500_large
Yay, ny skolvecka. Nya prov. Nya läxor. Nya krafter. Hurra. Jag lägger nog bloggen åt sidan i några dagar och återkommer när stressen är nere. Kramkramkram.

A little bit of summer


Collage by Caroline.


I'm walkning on sunshine




En långpromenad i solen med min vackra familj. Nu ska jag lägga mig och läsa en massa (min bok ska vara utläst på måndag), men jag skriver lite senare igen. Kramar om er.


Baby I'm a fool


Egentligen inte riktigt min musiksmak, men den här låten är sjukt vacker. God morgon lördag!

Just love me and mean it


Vit skjorta Gina Tricot, jeans Dr Denim, klocka knokk, spetsbandeau (under) Bik Bok.
Fredag! Träning, pizza, tv, familj.


Other days are better days


Idag är jag så jävla glad. Solen skiner, det är klarblå himmel, snön smälter, det är plusgrader, NO-proven gick bra, skoldagen har varit bra, dramalektioner var den roligaste på länge, jag har inga läxor... Yep, jag ska fira med att titta på Glamourama och läsa favoritbloggar. Stor puss!

Who wants to be alone



Dagens, igen. Lika bra att köra på när jag inte har något annat intressant att blogga om.
T-shirt Zara, jeans Zara, döskalle Glitter, vinge Glitter och rosett Bik Bok.


But never mind


En kass outfitbild. Ska försöka börja med det lite smått igen, om ni tycker att det är roligt? Dagens tråkiga outfit består av en rolling stones t-shirt från H&M, hood från Forever21 (New York) och favoriterna från Dr Denim. Nu ska jag stoppa näsan i Biologiboken. Hörs finaste.

Sommar hos Forever21




Forever21's nya kollektion "The secret garden collection" består av massa snygga vår- och sommarplagg. Blommigt, spets, denim, kjolar, accessoarer osv. Snyggt, eller hur?


Snakes


Jak & Jil via Angelica.
Behöver man ens säga något om det här? Så sjukt snygga armband i form av ormar. Färgerna, modellerna, detaljerna. Jag vill gärna ha dem, allihopa. Eller något liknande i alla fall.


En fika i snön





Ungefär såhär har min dag sett ut. Jag och lillan fick för oss att gräva i snön så att det till slut blev två nersjunkna "stolar" och ett bord. Vi tog ut saft och nybakta muffins och fikade ute i solen. Mysigt var det. Kom precis hem från träningen och ska nu basta, duscha, äta middag, kolla på tv och sova. Hörs imorgon!


Inspo from Bik Bok



Bilder från Angelica.
Angelica hade lagt upp bilder från Bik Bok's pressvisning. På bilderna ser ni några av vårnyheterna. Ser väldigt lovande ut. Och jag gillar den fina vita spetsbustiern oerhört mycket.


Sunny saturday


weheartit
Kom nyss hem från träningen. Det var ganska underbart att komma ut i solen när passet var slut. Solen gör en på bra humör. Idag ska jag vara ute. Vi hörs senare!


Fredag i staden


Idag blir det en riktigt familjemysdag. Vi ska först åka in till Söder för att gå på något konstmuseum. Framåt eftermiddagen blir det bio - Alice i underlandet. Och så ska vi avsluta dagen med middag på någon bra restaurang i stan. Det här kommer bli en bra dag. Hugs!

Sweatpants


Jag kan inte fatta hur vissa kan se riktigt snygga ut i mjukisbyxor tillsammans med en "uppklädd" outfit. Om jag skulle gå runt sådär skulle folk nog undra vad fan jag är klädd i. Men hon på bilden t.ex, fixar det ju. Dessutom ser det mysigt ut. Vad tycker ni om mjukistrenden?


I can fly



Denna fina vinge till ring köpte jag igår. Väldigt fin tycker jag. Från Glitter, 90 riksdaler.


Sunglasses



Topshop, tvåhundrasextionio kronor. Nya favoriterna. Och jag vill ha lite vår och lite sommar och lite värme och lite sol, tack.


Acne shoes


Dessa snyggingar har stilsäkra Lisa i sin skosamling. Så äckligt snygga. Jag vill också ha.

Spets



Var i stan med fina Ellen och fick med mig det ovan. En body för etthundranittionio kronor, och en spetsbandeau för nittionio kronor. Båda från Bik Bok. Köpte även ett par riktigt grymma solglasögon, som jag visar i något inlägg framöver. Och en SOLO-tidning, som jag ska sysselsätta mig med nu. Kram!


I pretended to care about you

Tumblr_kylkirxibj1qarli9o1_400_large
En snabb update. Ska in till staden med Ellen. Vi hörs ikväll kära vänner.


You've lost yourself again

Tumblr_kp9z24mepz1qzrvo0o1_500_large
Jag har fått något virusliknande på min dator, därav dålig uppdatering. Hoppas att det ordnar sig till imorgon. Nu ska jag byta om till träningskläder och köra ett träningspass på två timmar. Vi hörs så fort jag kommer åt min dator igen. Kramar.

RSS 2.0