But I'm still waiting


Tjabbaaaa. Har inget speciellt att säga er idag, men ska snart iväg och möta upp mina vänner för middag och sedan konfirmationsträff i kyrkan. Puss!

I'm falling to pieces



Jag undrar hur många gånger jag har lyssnat på den här tjejens covers den senaste månaden. Hon är väl runt 12 år och har en helt fantastisk sångröst. Maddi Jane på youtube. Lyssna!


Knitted / leather




Ny kabelstickad tröja med läderarmbågar, från Zara för 400 kronor. Den är stor men ganska kort, mjuk och mysig, ett trevligt höstplagg. Klockan är min systers som hon fick av farmor, som jag fick låna idag (inte komplicerat va?). Idag är en sådan dag då jag tycker hösten är fin. Solen skiner, löven på träden börjar bli orangea, det blåser kallt och man dricker varm o'boy. Ja, lite trevligt och lite mysigt och lite fint och lite så. Vi hörs snyggingar!

Dress




Klänning från New York, ormskinnsklackar från Zara, väska från vivistyle, skinnjacka H&M.
Outfit från Blog Awards i lördags.

Blog Awards


Dessa två fantastiska tjejer räddade min eftermiddag och kväll. Vi träffades på Afternoon Tea Party och bestämde oss för att också gå på galan tillsammans.

På eftermiddagen tävlade vi, minglade runt, åt bakverk och kollade på modevisning.

Där träffade jag bland annat en av mina favoritbloggare Andreas Wijk, som var väldigt trevlig (behöver inte nämna att han är snygg, nej, för det vet redan alla).

Bik Boks modevisning.

Åkte snabbt hem för att byta om och få hår och make stylat av syster.

I kön till självaste galafesten.

Jag, Isabella och Stephanie på "röda mattan".

Sedan var det dags för prisutdelning. Grattis till alla som vann!

Tack Stephanie, Isabella och Veckorevyn för att ni gjorde min kväll så bra!

Tell me about tomorrow




Tröja Boomerang, t-shirt Gina Tricot, svarta jeans Zara, boots Nilson, väska MQ, armband uno de 50.
Jippi vilken duktig bloggare jag är, haha. Tack för att ni stannar kvar och läser min blogg ändå allihopa! Denna fredagseftermiddag har jag traskat runt i stan med syrran, hittade två fina höstplagg som jag visar någon annan gång. Nu till det viktiga - angående Blog Awards som är imorgon. Vilka av mina läsare ska dit? Och är det någon som ska gå ensam? Berätta gärna!

Vad jag saknar


Att äta hur mycket jordgubbar som helst, med havet i ryggen dessutom.
Att åka in till stan och shoppa i shorts och tunna kläder.

Att åka båt, låta det solblekta håret fladdra och alltid ha ett stort leende på läpparna.
Att ligga på en klippa och sola.

Att sitta ner och andas.

Ni vet, sommaren.

Just the way you are


Fin låt, fin kille (och tjej), fin sångröst, fin video, fin miljö, fin kärlek.

Poncho


Jag vill ha en fin poncho. Ser så himla mysigt ut, speciellt nu till hösten. Rumi Neely bär inte så förvånansvärt upp hennes hur snyggt som helst. Barbent (funkar dock inte nu tror jag), klackar, poncho och massa smycken. Ganska väldigt lagom jättesnyggt liksom, tycker jag alltså.

Don't bring flowers


Från syrrans mobil. Jeans G-star, tröja JC, boots Nilson, väska MQ, ring Gotland, ray-bans.
Idag är det lördag, jag har träningsvärk i höfterna, det regnar höst utanför fönstret, jag är nybadad, brasan i vardagsrummet värmer, jag ska äta choklad ikväll. Hej folket!

Where is my love?




Vill bli kär.

Want you to love me



Gårdagens. Pälsväst (oäkta) Zara, kofta MQ, jeans Zara, boots Nilson.
Skoljoggen idag, vilket faktiskt gick oväntat bra. Jag är i alla fall nöjd. Efter det badade jag och Ellen i sjön (troligtvis årets sista dopp..). Nu ska jag dra mig in mot staden för att träffa min fina Isabelle. Hoppas ni får en awesome fredag! Kramar.

Boots


Nya höstboots som jag köpte igår. Kände att det var dags att slå till på ett par boots nu när vädret har blivit kyligare och regnet bara öser ner. De är i grå mocka med spänne och dragkedjedetalj. Från Nilson för 999 kronor. Visar outfit senare! Kram.


NEW / This autumn



I juli var första gången jag såg denna skönhet hängandes på en galge på Zara. Jag tror jag blev lite galen i den då eftersom jag gått runt och tänkt på den sedan dess och till och med tänkt ihop outfits tillsammans med den. Men vem tänker på att köpa en skön mysig stor höstjacka mitt i sommaren? Idag mötte jag upp mami i stan och köpte den äntligen. Tack mamma! Är himla nöjd, ni får säkert se bättre helbild på den inom en snar framtid. 999 kronor för er som undrar. Nu blir det Idol. Kram!

It's just the way you are


Hade på mig denna svarta volangsak idag. Min syster köpte den i New York, från märket aquacashmere (Bloomingdale's). Om ni åker till NY någon gång, kolla in deras kläder, så himla sköna och fina. Annars då? Hösten är här. Hejdå.

P.S I love you

Tumblr_l7cv32efor1qc603ro1_500_large
Igår fyllde bästa Issa 15 år. Nu får hon äntligen cykla utan hjälm utan att bli tagen av polisen. Åh det är stort. I övrigt är hon världens finaste tjej. Vi var ute ett tag, kollade på film, köpte gottis, tjejbabblade i flera timmar, fick ont i magen av skratt och hade det mysigt. GRATTIS! ♥


Hoffmaestro oh yes




Gårkvällen var helt sjukt grym! Jag och Vicke åkte in till grönan för att kolla, lyssna, skrika, hoppa och dansa till Hoffmaestro. Skulle egentligen träffa massa folk där men eftersom att det var ca 15 000 personer så gick det knappt att komma fram. Fastän det så blev kvällen väldigt lyckad och rolig. Tack Hoffmaestro & Chraa!

The truth was our secret



Beige virkad Weekday, grön/brun Gina Tricot, tjocka tights Zara, jacka Zara, converse.
Oj så duktig jag är på att uppdatera (fast nej). Jag har helt enkelt inte haft lust att lägga tid på bloggen. Nu är det helg, solen skiner och jag är glad. Ikväll ska jag och några ut, ni 08or kanske kan gissa vart? Uppdaterar innan vi sticker! Tusen kramar.

You left me with no love



Skinnjacka H&M, linne/blus Odd Molly, svarta jeans Zara, ring Gotland, skinnconverse.

Zero


Blogginspiration ligger på noll och har gjort det ett tag alltså... Jag känner mig seg i hjärnan liksom. Får hoppas på att inspirationen och motivationen kommer tillbaka snart. Ni får väldigt gärna komma med förslag på vad ni vill se mer här i min blogg. Vad som helst! Nu ska jag strax bädda ner mig under täcket. Sov gott fina!

Pics/Åre


Efter 7 timmars lång tågresa började vi närma oss Åre med fina fjäll och kall luft.

Först på schemat stod forsränning, vilket var sjukt roligt (och kallt)! Glada Tove på bilden.

Dag två bergsklättrade vi.

Såhär såg det ut när jag klättrade.

Mot kvällen gick vi ner till stranden där vi värmde oss vid brasan, sjöng och spelade gitarr.

Vicketick och jag (bild tagen av Tove).

Sista dagen sken solen varmt och alla var taggade för zipline.

Den svarta pricken på bilden är Astrid när hon åker.

Hemma efter tre grymma dagar i Åre med klassen. Jag hade aldrig varit där innan, men det var himla mysigt och fint. Vi gjorde minst 1 aktivitet/dag och alla dem var riktigt roliga, det fanns alltid någonting att se fram emot. Lyckad resa! Nu, efter alldeles för lite sömn, dunkande huvudvärk och frusen Julia ska jag snart bädda ner mig i sängen och försöka sova. Natti.

Åre med klassen

X_79780aa9_large
weheartit. Phuu, nu är jag äntligen klar med packningen. Har stressat hela eftermiddagen. Om två timmar ska jag möta upp klassen vid centralen för att därifrån sedan åka nattåget till Åre. Tåget går vid midnatt och kommer fram ca 7 timmar efter. Det här blir nog riktigt bra! På schemat står bl.a forsränning, bergsklättring, grottkryppning och zipline. Hoppas ni alla får det megabra här hemma. Hörs igen på söndag! Kramar.

RSS 2.0