För ett år sedan




För exakt ett år sedan såg det ut såhär - färgglada krokusar i trädgården, strålande sol, värme och en glad Julia. Tycker det påminner lite om den här dagen. Jag drog ut täcket ut på verandan och somnade i häng-gungan med solen i ansiktet. Härligt!  

Where is the beach?




Skulle så gärna vilja ha med kameran idag, eftersom att min klass var galet bra utklädda allihopa! Men tyvärr så glömde jag den hemma, så dessa bilder har snyggingar Sally och Madde tagit med iPhone-kamera. Och som ni kanske ser är vi "fula badmänniskor" (bra gissat Sally!).

Mobilblogg

img_1701 (MMS)

På väg till stan med min snygga vän Isa! Hon ska på casting för en modellagentur i Paris, fantastiskt roligt och spännande. Jag får sitta bredvid och titta på, hihi. Tänkte egentligen bara uppdatera er om det och även testa att mobilblogga. Bilder från plojfotot kommer upp senare. Puss!


Spex

Tumblr_lhgiodqrtl1qzenhzo1_500_largeA3f7711b1ff76f8b847ee9be32aea0817b5944f6_m_large
763326-11-1300802671111_large
Imorgon är det plojfoto som gäller! Haha, är så taggad på att alla (eller okej, de flesta) i klassen vill satsa. Några dåliga ledtrådar på hur vi ska se ut finner ni på bilderna. Någon som är smart nog som kan gissa vad vi ska föreställa? 

En näve sommar




Sommartid! Ett litet steg närmare sommaren.


Never let me go

Tumblr_lepq57npke1qe8p5ko1_500_large




Igår mötte jag och Issa upp våra fantastiska vänner Linnea, Lovisa och Johanna i stan. Vi käkade libanesisk middag, slog oss ned i biosalongen och tittade på en fin film, snackade minnen och framtida planer, skrattade ikapp och hade det väldigt bra helt enkelt! Kvällen avslutades också fint innan jag och Issa somnade efter många timmars prat. Pics by Lovisa.


I'll follow you blind

Tumblr_lim8oivaa81qh50evo1_500_large
Satte mig ute i vårsolen och drack smoothie till frukost. Underbart väder ju, nästan all snö har smält och det doftar liksom vår. Idag kommer min käraste moster och hennes familj på besök för att fira mamma som fyllde år i veckan. Hoppas ni får en fin dag! Kram.

I can see the whole world from here



I brist på intressant bloggmaterial får ni en outfit från förra veckan. Kofta från Zara, t-shirt med döskalletryck från Zara, svarta jeans från Dr Denim, örhänget är Vickans och så conversen förstås.

Vi ska bo bland molnen




Gårkvällen var så jävla bra!! Jag har fått en crush på Daniel Adams-Ray, han verkar vara världens gulligaste kille. Dessutom är hans låtar grymma. Det var jag, Sally, Isa, Gustav och Isak som bah körde järnet hela kvällen. Sen följde jag med Isa hem där vi såg en film innan vi somnade vid 2-tiden. Än en gång - BRA DANIEEEL!! Förresten, ni får gärna låna bilderna i inlägget men fråga innan ni tar de, och skriv även varifrån ni tog dem.


Feelings of spring




Vår, vår, vår! Idag var det 12 plusgrader och sol. Snön håller på att smälta och man går runt med converse och tunnare jacka - underbart! Bra dag i övrigt också. Jag vaknade på rätt sida imorse och har varit glad hela dagen. Hur har eran dag varit finisar?

Sun of a gun







Några bilder från i lördags. Började dagen med Ellen, Vicke och Astrid då vi arbetade lite på vårt skolprojekt. Men vi hann även med att njuta av solen, äta glass på Sergels torg och kika i några butiker. Mot kvällen mötte jag upp Isa och Sally. Vi skulle egentligen någonstans och träffa folk, men eftersom att det inte blev av så gick vi till Rice och knallade sedan vidare till bion där vi såg Min låtsasfru - fantastiskt rolig film! Vill förresten berätta för hela världen att jag har så himla fina vänner. Fastän de inte anstränger sig eller något, så gör de mig så jävla lycklig. Sånt gör livet värt att leva.

From New York



Världens bästa mami kom hem med det här till mig från New York för någon vecka sedan. En korallfärgad t-shirt från Abercrombie & Fitch och ett par höga mörkröda converse. Utmärkt till i vår, så det tackar man för!

Q/A - mina egna bilder



Svar: Det var precis vad jag förklarade i detta inlägg. Anledningen till att jag inte kan bjuda på outfits eller bilder från min vardag, är för att datorn inte vill ta emot dem. Något fel på minneskortet antar jag. Men jag har tagit ett par bilder den senaste tiden (någon outfit och några stadsbilder), så jag ska på något sätt försöka överföra dem. Håller med dig om att det är mycket roligare att få se personliga bilder i en blogg, men nu vet du/ni min anledning. Kram!

Friday night inspiration





En kväll som denna

Micheux_large
Tumblr_li7k4rnbsb1qfk7qbo1_1280_large
Tumblr_lhjs79wg4y1qhvndlo1_500_large
Tumblr_lhdqzwcnmz1qbtrz9o1_500_largeTumblr_li6gqsgjvx1qf75j7o1_500_large
Tumblr_lhno6s6up01qgujv9o1_500_large


This ship is sinking




Är vi så lika som alla säger att vi är?
Kan tyvärr inte bjuda på outfit- eller vardagsbilder eftersom att datorn inte vill ta emot dem... Några halvdana bilder på mami och mig poserande i webbkameran får ni i alla fall. Denna eftermiddagen har jag bara chillat, det är helt underbart att inte ha några prov att plugga till. Och så kommer kvällen fortsätta spenderas.

Wanted: lace and crochet

Bild-166-png_137594242_137970202_large
Älskar den här bilden. Tycker de virkade shortsen är så himla fina, och även spetstoppen. Miljön och ljuset är också helt underbart. Toppbetyg!

Would you mind if I took some time

Bild från Vickes arkiv. Hej kompisar! Sitter hemma hos Vickan tillsammans med Ellen och spelar gitarr och sjunger, vi har det bara allmänt trevligt! Ber om ursäkt för dålig uppdatering de senaste dagarna. Vi ska chilla lte framför TV:n nu och sedan hade vi tänkt att stupa i säng. See y'all!

You can count on me



Spenderade hela fredagseftermiddagen med mina älsklingar. Middag på pizzeria, gitarrspelande och musik, några timmars babbel och lite sånt. Idag åkte vi in till stan för att ta vara på det fina väder. Jag skriver som alla andra (och kommer säkert ångra mig om några dagar om det börjar snöa igen): Våren är nästan här!

Cute


Tell me a story without an end


Ingenting. Jag är seg i hela kroppen och min hjärnan orkar inte tänka. Vill lägga mig i en varm säng och sova i många timmar (..och vakna upp till sommar, ja tack gärna). Hur som helst, vill ni veta om min dag? Nationella prov i franska. Kladdkakebak med bästa Vicke efter skolan. Hög musik och tv-tittande. Babbel med mami om hennes New York-resa. Och nu ska jag käka semlor. Take care peeps!


Bouclé





You don't know what I know


Lite sorgligt är det att lovet nu är slut (swish sa det) och skolan börjar igen. Men åh vad det är fantastiskt att träffa alla classmates och gå runt och kramas i korridorerna. Kvällen kommer säkerligen bestå av chill i soffan, härlig musik och en lång dusch. See you!

Where we put our memories


Det här är favoritväggen i hela huset. Bilden är någon månad gammal, men nu är anslagstavlan överfull med underbara bilder från barndomen, historian, nutiden och fina minnen. Så här vill jag att det ska se ut ovanför min säng! Bäst.

New in



Lite påfyllning i vårgarderoben! En virkad tröja, ankelkorta jeans och ett slappt linne.

Summertime


Är så himla sugen på sommar. När den årstiden väl är kommen så vill jag ha massa olika bikinis, i snygga färger och mönster och modeller. De ovan är från Victoria's Secret, Barneys, Topshop och Anthropologie.

They don't understand you








Inspiration via oraclefox.


Black Swan

Tumblr_lgudsmdccv1qfybwbo1_500_large
600_black-swan-036_large
Efa330b93fgadeyzs_19594_07e0cfec67_large
Loveorletdie_black_swan_natalie_portman_vincent_cassel5_large
Var med min underbaraste Astrid idag och såg premiären av Black Swan. Så himla bra film, men när den blev för läskig nöp jag mig fast i Astrids arm. Förutom att den var ganska obehaglig ibland (okej, ganska ofta..), var den även spännande, vacker och häftig. Natalie Portman är dessutom en förträfflig skådespelerska. Se den folket! Om ni vågar.

Titta på det här


Det här är utan tvekan den finaste, bästa och mest romantiska kärlekshistoria jag någonsin läst om. Och den är sann, förstås. Flickan, som är svensk, blev hejdlöst förälskad i en pojke från Colombia. Han köpte plötsligt en flygbiljett till Sverige för att träffa henne, och från och med då börjar hennes "one week-diary"... Här har ni allt i ordning: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och så "slutet".


I forgot about you


Bild från Romme på Felicia, mig och Amanda - lite chill i skidbacken. Jag glömde bort att jag hade en blogg att uppdatera. De senaste dagarna har varit toppen, med bland annat skidåkning, kompisglädje, familjemys, shopping och promenad i solen. Ska visa senare vad för fina vårplagg jag fick med mig hem när jag var i stan med Issa igår. See y'all.

RSS 2.0