Worth celebratingImorgon gör jag det allra sista högstadieprovet. Sen aldrig mer. Jag har inte börjat plugga än men what the hell, ingen ork finns ju längre kvar. Lärarna tycker att man ska "lägga i växel femtiotusensjuttioelva", och jag tycker att det är inte värt någonting. Annars då? När skolan slutade gjorde jag mig lite fin för att sedan åka iväg på Mattias studentmottagning där vi åt gott, skålade, minglade runt och myste. Jag vill också bli stor, gå ut skolan och känna mig fri. Fan vilken lycka han borde känna. Grattis Matte! ♥

Det ekar över alla taken


Tummen upp för min fantastiska uppdatering... or? Jag har varit lite frånvarande, skolan är för tillfället ett helvete förstår ni. Om en vecka är nästan allt över dock. Dit längtar jag. Bilderna är från förra helgen som var väldigt trevlig. Tog bussen hem till Sally på lördagen där även Felicia och Isa befann sig. Vi solade, badade i poolen och doppade frukt i chokladfondue. Sen åkte vi vidare till Felicia där vi åt grillat i solnedgången. Hoppade studsmatta, spelade gitarr, satt i jacuzzin och skrek med i alla låtar som spelades i huset. Det var en bra lördag.

He kissed me good night

Tumblr_lbaapdeuhe1qb7z1jo1_500_large_large


Saker att se fram emot


Återträff med det underbara konfagänget. Mysa, grilla, prata, snacka, bada, skratta.
Tumblr_lj8gk9mi0t1qius97o1_500_large
Balen (note to myself: leta klänning).
Tumblr_lhhesqzwlb1qa298to1_500_large
Grekland med min kära familj!
Att båtluffa i turkost hav och samla solstrålar på burk.

Skåne med Båstadbrudarna!!! Chill på stranden, havsbad, gatuparty och folkmassor. 

All of those memories
Såhär mysigt var det i helgen på Karlberg. Det var underbart att komma ut dit igen, fick genast en lycklig känsla i hela kroppen. Barnen som vi var ledare till var så söta och snälla, och hela helgen var bara så himla bra. Jag är förfärligt avundsjuk på alla som ska ut dit för att konfirmera sig i sommar, vill också. Men å andra sidan är det inte så pjåkigt att utbilda sig till konfirmationsledare!

Mobilblogg

img_8691 (MMS)

Den här helgen kommer att spenderas på jordens bästa ställe - Karlberg. Jag, Issa och Maja ska vara ledare för flickkören. Det är en del av ledarutbildningen. Vi kom hit tidigt imorse, och har nu förberett tipspromenad och lekar. Hoppas ni får en mysig dag med massa sol! Peace.


Vi sjöng in våren
Beige tröja Weekday, spetskjol Zara, armband humanity/uno de 50, svart tröja JC, converse. Vad jag hade på mig på vårkonsertsen förra veckan. Sista konserten i högstadiet för mig. Man saknar det redan.

Click/flash


Några bilder från lördagskvällen. Synd att ledarlägret på Karlberg var just den helgen, för oj vad jag saknar stället. Valborg blev i alla fall himla lyckat med många härliga kalasmänniskor!

Kepsen


En ny huvudbonad. För er som hade önskemål att se mig utan smink - varsågod. För er som undrar vart jag redigerar mina bilder - i PhotoScape eller i Windows Fotogalleri.


RSS 2.0