It's all about denim


shorts pimkie, shirt unknown, jeans net-a-porter, shoes jades24, bustier Topshop.

Vad tycker ni om denimtrenden i vår? Själv tycker jag att det är riktigt snyggt, bara man inte överdriver det hela. Men en jeansskjorta till ett par leggings eller en bustier till en lös tisha skulle inte sitta helt fel.


Saturday evening


nastygal
Jag har vandrat runt i stan idag igen, med syster min. Kom hem tomhänt, trist nog. Kvällens planer är att ta det lugnt, äta god middag och glo på tv. Har tyvärr ingen inspiration alls, så roligare inlägg kommer förmodligen imorgon. Massa kramar till er.


Holiday

Tumblr_ky4g2pbrpk1qzzzl7o1_500_large
Yeah, äntligen ett efterlängtat sportlov! Det behövs verkligen. Efter skolan traskade jag runt i stora staden med Vicke. Hittade faktiskt bara en liten sak idag, som jag kanske visar er någon dag på lovet. Nu ska jag svara på världens finaste kommentarer, läsa favoritbloggar och sedan bänka mig i soffan framför Let's Dance. Kram!

I've been looking for freedom


Topshop har så himla mycket fint, särskilt nu till våren. Massa fina plagg i ljusa färger som till exempel nude, puderrosa och beige. Plaggen ovan tycker jag om. Skulle inte använt allt till en enda outfit, men plaggen var för sig är fina. Håller ni med?

Alla goda ting är tre



Tre favoriter från Modekungen. Transparant skjorta, svart tröja med spetsdetaljer och grå oversize cardigan. Ja tack. Alla tack. Nu tack.


There ain't no words

Tumblr_kybozqtjtm1qazod4o1_500_large
weheartit
God morgon kära läsare. Slänger in ett litet inlägg bara för att jag hinner det för en gångs skull. Idag blir det skola till 14 och sedan hem och plugga. Om ni ville veta. Peace out.

Sista spurten


anniieemal
Nu är det tre dagar kvar till sportlovet, vilket betyder att det är sista spurten i skolan. Vi har en inlämning och ett prov på fredag. Tänkte bara säga det om ni undrar varför det är glest med uppdatering. Nu ska jag dra mig tillbaka till pluggandet! Vi hörs snart igen.


Speechless


Transparant oversize


Nytt i garderoben. Vit, transparant, oversize. I like it. Gina Tricot, 249 enkronor.


The way you look at me


Jag kom precis hem från kyrkan, och ska iväg nu igen. Ska träffa mina fina små kusiner. På bilden ser ni den yngsta, några veckor gammal (två dagar på bilden). Jag bloggar ikväll!


Pics/catwalk






Bilder från gårdagens modevisning på Café Opera. Min syster är på bild 2, 3 och 5. Kul visning, mycket folk, bra musik. Trevlig kväll helt enkelt. Alla bilder är ©copyright och tagna av mig.


Deadhead



Gårdagens outfit. Jeans från Dr Denim, blå döskalle från Zara, ringar från Glitter och Bik Bok + kängor.
Jag visar bilder från modevisningen senare. Troligtvis ikväll. Hörs då människor.


Modevisning

Jessicaphoto_large
pic weheartit
Hinner inte blogga så mycket, men ska iväg på modevisning på Café Opera ikväll. Min storasyster går visningen, så det ska bli spännande. Kameran följer med, så jag visar kanske bilder någon gång i helgen. Vi hörs senare ikväll!

I mars börjar de igen...

Måndag 1/3
21.00: CSI - säsongspremiär
21.55: Boston Tea Party - säsongspremiär
 
Tisdag 2/3
20.00: Dating in the Dark - PREMIÄR
21.00: Desperate Housewives – säsongspremiär
21.55: Cougar Town - PREMIÄR
 
Onsdag 3/3
21.00: Grey's Anatomy – säsongspremiär
21.55: The Forgotten - PREMIÄR
 
Torsdag 4/3
21.00: Criminal Minds - säsongspremiär
21.55: US Kitchen Nightmares - säsongspremiär
 
Söndag 7/3
19.00: Gossip Girl - säsongspremiär


I don't even know you


Två söta rosettringar jag köpte här om dagen.
En ny vecka, vilket betyder glesare uppdatering. Vi har inte så himla mycket plugg, men måste ändå lägga ner tid på det. Om två veckor är det sportlov, så då får jag förhoppningsvis mycket tid till bloggen! Vi hörs någon gång i veckan igen.

And I'm thinking about summer


Trött på snön och kylan nu, men det vet ni nog vid det här laget. Skulle mer än gärna gå klädd i en liknande outfit ovan. Gladiatorsandalerna med nitar är från Din Sko, höga jeansshorts från Bik Bok, hatt och cropped tröja från Topshop. But it's still far far away.

Hearts is for love


Foto och redigering; jag.
Alla hjärtans dag idag. Själv ska jag bara vara hemma och chilla hade jag tänkt. Kanske gå en promenad med familjen, ta ett varmt bad, lyxa till det lite med inpackning, rökelser, måla naglarna osv. Vad har ni för planer för dagen? Kramar extra hårt till er alla idag.


Lördag/shopping


Kort, oversize kofta från Weekday.

Nya favoriten? Mörkblå tröja med döskalletryck från Zara.
Har vandrat runt i stan i princip hela dagen. Hittade finingarna ovan, plus två ringar som jag kan visa någon annan gång. Nu ska jag däcka i soffan med massa godis. Kramar till er.

Friendship


Idag fyller världens bästa femtonåriga Ellen år. Många vänskapliga grattis till dig gullnos!

Bik Bok möter våren


De flesta har väl redan sett Bik Boks härliga bilder på en del av deras underbara vårkollektion. Jag älskar bilderna, miljön, kläderna och ljuset. Kommer troligtvis shoppa loss på Bik Bok i vår.
Äntligen är den här hektiska veckan slut. Vi har haft tre prov, och plugga är inte en rolig sysselsättning när man gör det varje dag. Skönt med helg. Ska pusta ut och ta det lugnt nu.


Play pause stop


Jag vill ha conversen, väskan, ringen och myskoftan. Collage by Caroline.
Länge sen! Jag skyller på skolan. Den här veckan har vi tre prov varav ett är gjort. Imorgon är det NO och på fredag engelska som gäller. Tänkte bara kika in för att berätta att jag inte kommer att blogga förrän fredag igen, så vi ses då. Kram till alla.


Sunday again


Det känns som att det är söndag åtminstone två dagar i veckan. Planerna för dagen är plugg, men vi får se hur långt jag kommer med det, har knappt någon energi. Hörs ikväll tanter.


In my head


Jag lägger ner allför mycket tid att längta till vår, sol, converse, jeansjacka, värme, shorts, brunbrända ben, frihet, solblekt hår, varma vindar, korta sommarklänningar och riktig lycka.


Want it/JC


Har letat efter det här armbandet i typ sjuhundrafemtiosex butiker i Stockholm, hittar det ingenstans. Någon som vet om det kommit in/är slut/när det kommer in/var det finns?


Kungsberget


Vicke i backen.

Jag i liften.

Ett vitt landskap.

Träffade Sanna en snabbis som vi åkte någon backe med. Vicke och Sanna i liften.

Denise efter lunchen, redo för backarna igen.

Igår hade vi friluftsdag i skolan, så dem flesta åkte till Kungsberget för att åka skidor. Vädret var tyvärr inte det bästa, snö och moln. Men vi hade såklart roligt ändå!


And I will put my hands up

Jasonkox7_large
Känns så himla skönt att ha proven klara för denna vecka. Jag hade tänkt fira lite med chokladmuffinssmet och Paradise Hotel. Perfekt kombo! Hörs senare vänner.

You made me look like a fool


Frida Fahrmans sjukt snygga outfit - som jag vill ha nu genast.
Imorgon har jag två prov, SO och svenska. Egentligen har jag ingen aning om vad jag gör inne på datorn, så nu ska jag återgå till pluggandet. Ville bara önska er en fin kväll! Hörs imorgon.


Hood up


Det ser ut som att hoodluvan blir en stor trend i vår. Har setts på catwalken av bland andra Balenciaga, Alexander Wang och Lacoste. Själv tycker jag det är riktigt snyggt, och skulle vilja investera i en snygg hoodie med någon/några coola detaljer + en megaluva. Nästa köp..?


RSS 2.0