You may ask your questions


Vi kör en sån där som bloggfolket kallar frågestund tycker jag. Det var ju ett tag sen, så varför inte! Fråga vad ni vill så svarar jag. Som vanligt svarar jag inte på för privata eller personliga saker. Go bananas snyggingar!


Abercrombie & Fitch


Blir lite småsur på mig själv att jag inte köpte på mig ett gäng A&F hoodies när jag var i New York förra hösten, när plånboken faktiskt tillät det. Just nu finns det riktigt snygga alternativ på hemsidan, de ovan är mina favoriter. Priset ligger på mellan 700-1000 kronor.

Dumb Blonde


Snabbt tips om hårprodukter. Fick dessa två (schampo och balsam) i födelsedagspresent, från Bed Head TGI. Doftar l-j-u-v-l-i-g-t. Passar alla hårtyper och hårfärger. Och så en snabb update: Har haft världens huvudvärk idag så har därför inte gjort många knop. Ska käka middag och sedan ta en lång dusch och basta. Vi hörs mina vänner!

One week of freedom

Höstlov, äntligen! Känns verkligen som att det behövs nu. Ikväll kommer jag befinna mig på Lidingö för att vara barnvakt till två söta kusiner (på bilderna nedan). Hoppas att jag får en chans att uppdatera senare, annars skriver jag imorgon! Ha en grym fredag fina ni.

©pics by me

Your love is like a feather


pic lisaplace. Jag dör vad fint. Vill också ha en sån där tatuering (i alla fall periodvis). Ännu finare att hon har ritat den för hand... hur lyckas man? Thumbs up!

Doktor Jeans


Har äntligen hittat ett par jeans som sitter perfekt. Det här är de som jag köpte i söndags. Eller det är egentligen leggings, men ser precis ut som jeans. Hade de på mig idag, riktigt sköna! Från märket Dr Denim för 399 kronor.


Yesterday



Gårkvällen var rätt så grym enligt min åsikt. Hemma hos Mandi med människor där vi åt pizza, hade drinkkväll, skojade och skrattade, kollade på två bra och roliga filmer, tog en trevlig och lång nattpromenad, och somnade framåt morgonen. Idag har jag varit och shoppat med tjejerna i familjen, jag visar vad jag köpte senare. Ingen söndagsångest idag = hejhej!

Film är bäst på bio


Jacka från Zara. Halsduk från JC. Armband från humanity. Tjatja bloggeeen! Ska snart dra mig in till stan, igen, för att mysa med familjen och kolla på bio, igen. Fullplanerad dag idag vilket är himla kul, men kommer kanske inte hinna uppdatera er så mycket. Vi hörs förr eller senare! Ha det bra.

Vinter i oktober


Den tjugoandra oktober och det ligger ett vitt täcke på marken. Imorse när jag vaknade snöade det. Om en vecka är det höstlov, inte jullov för tusan! Nåväl, ska in till staden med Vicke och Amanda nu och fira att det är helg. Vi hörs senare snyggingar!

Guess you can hang with me


Klockrent.


A long night in New York city

©pics by me.





Det här vädret påminner mig på något sätt om New York. Där var det dock varmare, roligare och vackrare än vad det är här. Jag var där förra hösten, i november. Underbar stad ♥

Peace out


Fick detta supersnygga armband av Uffe & Marit i present. Det är i mörktbrunt läder, från humanity. Väldigt enkelt men även betydelsefullt. Älskar det!

Aujourd'hui


Ny kofta Zara, blå tröja med döskalletryck Zara, jeans G-star, boots Nilson. Mest för att det var ett bra tag sen ni fick se outfitbild. God eftermiddag folket.

Half of my heart





Gårkvällen var mysig, rolig och trevlig. Bra och hög musik, wok till middag, 2 kg godis, "Låt den rätte komma in", glada skratt, varm jacuzzi och tjejsnack för att sammanfatta hela kvällen i en mening. Söndagar borde innebära plugg, men istället har jag haft släkten här för att öppna paket och äta tårta. Något bättre. Vi hörs imorgon, då jag förhoppningsvis är piggare. Pussar.

Jacuzzi night

Tumblr_l71ucb6uv81qaqu84o1_500_large
Ska alldeles strax ta mig till Felicia där det blir mys med fint fok. Jacuzzi, babbel, film och antagligen en himla bra lördagkväll. Nu måste jag kuta. Puss!

I hate to see you cry


pics from lisaplace. Himla snygg tjej den där Lisa. Dessutom tycker jag att outfiten på bilden ser väldigt mysig ut. Stor tröja med luva, strumpbyxor, ringar och kängor. Inspiration! Uppdaterar senare om vad kvällens planer är. Big kiss.

I can feel your heartbeat


Jag har varit onaturligt trött hela veckan. Förstår inte varför. Middagen var trevlig och mina små kusiner är väldigt mysiga, men just nu lockar sängen otroligt mycket. God natt fina ni.


I'm in love with you Friday


©by me. Bara för att det haglade idag, så får ni njuta av en sommarbild... Helt underbart skönt med helg. Kvällens planer är att åka in till stan och äta middag hos mommo med släkten. Vi hörs säkert när jag kommer hem! Puss och kram.

Du till vänster


Ursäkta mig, men jag vill ha din tröja så himla jätte mycket gärna. Sitter och fryser och tycker att den där tröjan skulle vara väldigt gosig att mysa ner sig i. Och när ni ändå ser bilden kan jag väl säga att flickans hår är mycket fint. Tack för mig.

That's what he always said




Födelsedagspresent. Mysig brun/beige poncho från Massimo Dutti. Trevlig att ha över skinnjackan nu när det nästan är nollgradigt på morgnarna.

Underbara



Det här, bland annat, gav mina vänner till mig i födelsedagspresent - tack! Haha, alla gillade tydligen de söta trosorna från Accessorize, vilket ni kanske märker? 11 stycken totalt.


Snyggheten


That night was an awesome night







Kunde inte önskat mig en bättre och mer lyckad födelsedagskväll. Lördagen var så jävla bra! Det var thaimat, massa dans, hög musik, presentöppning, skratt och flams, babbel, chokladmousse, godis, och galet bra människor. Vänskap är bäst. Tack tjejer!

Birthday kid


Gooood morgon mina vänner! Datumet är 10.10.10 och jag fyller 15 år idag, klockan 15.15. Vaknade av familjens falska sång med godis på sängen, lite paket och sedan god frukost. Senare drar vi oss in till stan och shoppar lite och käkar mysig födelsedagsmiddag. Jag håller er uppdaterade. Puss och kram! P.S; Världens bästa kväll igår - bilder kommer.

Make two, three, four wishes


Ungefär såhär ser en liten del av min önskelista ut. Svarta Hunters, poncho och skal till iPhone för att nämna några exempel. Och som en liten parantes - imorgon fyller jag år!

Hit the lights


Jäklar. Den där klänningen, de där klackarna, håret, väskan, solglasögona och de bruna benen. Galet rätt. Ger väldigt mycket jag-längtar-redan-till-sommaren-känsla. Agree?

I'm not that strong


I brist på bilder får ni en som togs för några dagar sedan. Tröja från Topshop, ljusgrå kofta från Acne. Lång dag i skolan. Har skrivit klart min uppsats i samhällskunskap, så resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och vara glad! Puss och kram.  


Let's go another road


Vad gulliga ni är! Tack för alla era komplimanger och önskemål, det uppskattas och gör det även lättare för mig att veta vad jag ska blogga om. Ni vill ha mer outfits och bilder på mig, fortsatta modeuppateringar, tips på snygga kläder till bra pris och att jag ska uppdatera oftare. Ska verkligen göra så gott jag kan. Hoppas ni fortsätter följa bloggen och ger mig feedback och kommentarer. Då kör vi - ny start!

Funderar


...på att ta en paus från bloggen. Ni läsare har verkligen ökat vilket är hur kul som helst, men jag får nada respons av er. Ni får jättegärna skriva några rader om vad ni tycker jag ska skriva, vad ni vill se mer eller mindre av och önskemål. Vad som helst så blir jag glad! Puss.


Autumn is grey


I höst bär jag gärna färger som grå, brun, militärgrön och beige.

Saturday night


Ska snart iväg och träffa min gosiga vän Issa. Hon är sådär knasig precis som jag. För någon minut sedan kom jag förresten på att mina vänner är jävligt bra. Fint, då vet ni. Sköt om er allihopa. Ha en bra lördagkväll!

Inspiration model agency


För er som har brist på inspiration - surfa runt på olika modellagenturer som exempelvis Stockholmsgruppen, Mikas eller Elite. I varenda hörn finns massa snygga bilder fyllda med inspiration. Trevlig fredagskväll allesammans!

RSS 2.0