Det grönskar i plommonträdet

Åh, när jag kom hem såg jag att plommonmträdets små vita blommor hade knoppat ut. Kolla på bilderna! Är det inte för fint? Förresten doftar de ljuvligt.






Jaha, vad tycker ni då? Är de inte underbara? :) 

Valborgsmässoafton

Hemma från skolan. Denise kunde inte bada idag, så det blev ingenting med det. Jag ska nog lägga mig i soffan och kolla på film eller kanske hjälpa mamma med att städa inför kvällen. Orkar inte.

Vid halv sju kommer gästerna. Det är några tjejer i min ålder och min lillasysters ålder. Så det ska bli kul. Vad ska man ha på sig på valborgsmässoafton? Jeans, klänning, kjol? Vad har ni på er? Tipsa mig!


Sista dagen

God morgon på er sötnosar.
Jag har pallrat mig upp ur sängen, klätt på mig och bortsat tänderna. Det är samling vid skolan 8.15 för att vi ska "sjunga in våren" i kyrkan, så jag hann med ett snabbt blogginlägg.
Ikväll? Då kommer det gäster hit. Så vi ska kolla på filmer, gå ner till majbrasan och äta gott. Men innan dess ska jag och Denise ner till sjön och ta vårat "traditionsdopp".
Skulle tro att jag bloggar vid halv tre-tiden ungefär. Kram!


Vårtecken finns det massor av i trädgården...

Onsdag

När Vickan gick hem åkte jag, mamma och lillsyrran till centrum för att hyra film och köpa mat till imorgon (valborgsmässoafton). Köpte även Sofis Mode så jag ska såklart läsa den efter middagen. Inga läxor tills imorgon vilket är väldigt skönt. Vi har en lektion och två halvlektioner, sedan har vi "lov" som lärarna kallar det. Efter skolan ska jag och en vän ner till sjön och bada, tradition varje valborgsmässoafton. ;)


Tidning och tre stycken filmer som vi ska se imorgon på valborgskvällen. Yesman, Systrar i jeans 2 och Dårfinkar & dönickar. Vilken tror ni är bäst?


Trollkarlen från Oz

Vi hade tre lektioner idag innan vi skulle samlas och kolla på "Trollkarlen från Oz". Jag hade högre förväntningar på den, enligt mig var den tröttsam, långtråkig och ointressant. Men det var skönt att slippa de tråkiga lektionerna på eftermiddagen, hehe...
Nu är NO:n, franskan och halva engelskan klar. Imorgon ska även God natt mister Tom vara utläst, så när jag gjort färdigt engelskan ska jag läsa.


En extremt suddig bild från teatern (mobilkamera).


So-provet - CHECK

Yes! So-provet är över nu. Så himla skönt att ha det avklarat. Det var lättare än vad jag trodde, så det gick ändå ganska bra för mig. Och som Vicke sa "Ett prov avklarat, bara 5 prov kvar". Det går framåt det här. Hoppas bara att tiden går fort och att jag blir nöjd med provresultaten!

När jag kom hem såg jag att FRIDA-tidningen hade kommit. Så nu har jag gjort matte-läxan och ska sätta mig och läsa. Mitt huvud dunkar och jag känner mig yr, hoppas att lite läsning och en ipren gör susen.



Förresten, världens bästa pappi fyller år idag. Vi ska åka och köpa presenter och fixa god middag om ett tag. Grattis pappa! Julia älskar dig.

Klädd för sommar


Mörkblå kofta - Zara
Blå-brunt-mönstrat linne - Köpt i Italien
Jeansshorts - H&M
Vita ballerina - Jarmeus
Vita solglasögon - H&M

Och nej, jag frös inte ett dugg. Det var väl ca 22 grader ute på landet, härlig sommarkänsla!

Landet

Nu åker jag till landet. Kommer hem vid 19-tiden ikväll skulle jag gissa. Puss!


Jag älskar stället!

It's orange







Vilken av bilderna är din favorit?

Duktig

Idag har jag varit duktig. Jag har pluggat lite till och från under dagen, visats utomhus i solen hela tiden, vilat, gjort NO-läxan och nu ska jag äta middag och sedan kolla på Robinson.
Imorgon åker jag till landet och träffar favoriterna. Om det är lika fint väder som det var idag ska jag troligtvis bada i havet också. Repetera lite inför provet också.
Kram!


Bild från idag när jag var ute i solen och pluggade.

Sommarvärme

Vem har tid att sitta inne vid datorn och lata? Ut i solen med er! Inte ett enda moln på himlen, svala vindar och massa sol. Jag har varit ute hela dagen, hjälpt till i trädgården, flyttat studsmattan och pluggat lite halvt eller vad man ska säga. Det går inte att vara på dåligt humör när det är sånt här väder, även fast jag har mycket plugg. Får ju hoppas att jag får lite färg också...


God natt mister Tom

Dåligt samvete för att det inte blev något plugg idag... Hade ingen som helst ork eller lust, och det är ju inte precis ovanligt. Imorgon måste jag i alla fall plugga, på en lördag? Hur trist kan det bli egentligen?
Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa något kapitel ur "God natt Mr Tom". Hoppas jag somnar tidigt också (som jag troligtvis kommer göra), så jag inte sover bort morgondagen.


Basic


Ljus jeansjacka - Åhléns
Vit bastopp - H&M
Mörka jeans - Dr. Denim
Skor - Converse
Halsband - Thomas Sabo

Vad tycks?

Skolveckan är över

Det betyder självklart helg!
Även fast jag måste plugga så är det skönt att inte behöva gå och lägga sig speciellt tidigt eller gå upp vid 7.
Förresten, jag har en glad nyhet. Eller okej för mig i alla fall, som jag blev glad över. Jag kom med i skol-fotbollslaget! Så att den 6 maj (tror jag) är det match. Grymt kul. :) 
Hur ser mina planer ut ikväll då? Ska slappa lite framför datorn, innan jag drar mig till träningen. Sen blir det förstås middag och sedan plugg med pappsi. Vid 20 blir det Talang om jag hinner se det och sen ska jag läsa God natt Mr Tom som ska vara utläst på onsdag.
Lägger in dagens outfit när några kommentarer har trillat in. Puss!


Taskig uppdatering

Det är så det blir när tiden går åt till plugg till prov och läxor. Jag tänker inte känna någon ångest över att jag inte bloggar lika mycket som jag gjorde förut, utan ni får bara vänja er vid att jag inte kommer hålla bloggen så himla mycket uppdaterad de kommande veckorna pga att skolan går före bloggen, och det är ju ganska självklart, eller hur? ;)
I alla fall, idag är det torsdag och helt okej dag i skolan. Inte lika jobbig som de vanliga torsdagarna brukar vara. När jag kom hem läste jag igenom sidorna till provet, och nu är det middag som gäller. Sen ska jag duscha, läsa svenska-boken och sova. Ha det bra!


Kort onsdag

Så skönt med onsdagar. Härligt att inte ha många lektioner + sovmorgon mitt i skolveckan. Dessutom var vår sista lektion inställd idag, så jag slutade vid 13.05.
Nu ska jag försöka hitta lite fakta om engelska-arbetet på nätet. Vi ska forska om antingen hästar eller fotboll, så jag valde att forska om falabellor, världens minsta hästras.
Vi ses ikväll! ;)

Nike, Fred Perry, Puma


Löparskor från Nike, 999 kronor.

Svarta tygskor, Fred Perry, 599 kronor.

Strumpor från Puma också, 79 kronor.

Vad tycker ni? ;)

Jag hatar detta

Förlåt att jag tjatar igen. Men plugg, skola, läxor och prov är det enda som jag ägnar mig åt nu. Direkt när jag kom hem gjorde jag NO:n, franskan och pluggade lite till SO-provet som har verkat flyttats till måndag.
Nåväl, kvällen kommer bestå av mer plugg och favvoprogramet DH. Någonting jag försöker se fram emot i alla fall... Sen ska jag självklart visa skorna jag och pappis köpte när vi var en runda till centrum. Håll er uppdaterade! :)


H&M - billigt & bra



H&M har både billiga och oftast bra saker i sitt sortiment. När det kommer till smink och accesoarer känns det som att man kan shoppa loss. Vilka affärer mer än H&M har en stilig sminkväska för 30 kronor eller en rougeborste för 40 kronor?
Ut och storshoppa smink på H&M vettja.

5 prov som väntar

Nu är jag hemma från skolan, efter en lång måndag. Började 8.05 och slutade 15.35. Känns i alla fall skönt att redan ha gjort läxorna som är till imorgon. Mindre skönt är det att flera prov väntar veckorna fram över. Nästa vecka är det SO-prov, som kommer gå skit om jag inte pluggar ihjäl mig. Nästnästa vecka har vi NO-prov och engelskaprov, och veckan efter det är det franska- och matteprov som står på tur. Så är det alltid veckorna innan sommarlovet. Mina helger kommer antagligen gå åt till plugg för hela slanten. Plus alla andra läxor som vi har. Men, jag biter ihop. Jag kommer vara stolt på skolavslutningen och när alla prov är över...

Outfits - fre, lör, sön


Svart kofta med knyt, Killah. Svart linne, H&M. Ljusa slitna jeans, Gina Tricot.

Svart-randig tröja, Gina Tricot. Brunt skärp med rundade nitar, H&M. Favoritjeansen, Dr Denim.

Beige linne med liten rosett, Odd Molly. Svart underlinne, H&M. Ljusa jeans, G-star.

Söndag med Erika

Nu har Rikan nyss åkt hem. Vi har tillbringat i princip hela dagen ute på studsmattan. Och bakat brända muffins också, med egnatillverkade bakformar. Rekommenderas ej. Men det var jäkligt kul.
Mycket skratt, det kan ni skriva upp. Det var länge sen jag hade såhär kul.


Jump.

Salto.

Erika är duktig.

Studs, studs, studs.

Erika var sådär överdrivet klumpig att hon hällde ut napp-påsen, haha.

Våra egnatillverkade muffinsformar.

Först såg de ju ursmaskiga ut.

Men såhär blev resultatet... superfina.

Födelsedagsbarn

Idag säger vi grattis till min kompis Denise och till min farmor. Hurra, hurra!


En underbar lördag

Igår blev en väldigt lyckad dag. Jag åkte in till stan vid 13-tiden, mötte mormor och åkte iväg till NK för att äta lunch. Därefter gick vi i ungefär 2 affärer innan vi åkte hem till henne. Ivve, Bella och Håkan kom med fika och Ivar tog hans första steg till mig! Han blev överlycklig när alla klappade händerna. Sötnos.
Vid 17 åkte vi till Skärholmen för att kolla på Dårfinkar och dönickar. Den var faktiskt väldigt bra, men ovanligt hög musik, alla satt och höll för öronen, hehe. Sen åkte vi hem till Bella igen (min moster), försökte få i mig lite pizza men jag var proppmätt av någon anledning. Och vid 22 kom mam & pap och hämtade oss.


Världens bästa mormor (även kallad mommo och gullegumman).

Lördag - stan med mommo

Idag ska jag in till stan med mormor, vi ska kika i affärer, träffa min moster och hennes familj, fika och kolla på teater. Det blir en trevlig lördag för min del. Efter vi har kollat på teatern ska jag och lillsyrran till Bella (moster) igen, pga att mamma och pappa ska på musikal/teater senare på kvällen och storasyster är och tävlar i dans. Alltså kan lillan inte vara hemma själv och jag kan inte ta mig hem. Komplicerat, jag vet. Men jag kan därför inte blogga förrän sent ikväll eller imorgon bitti. Men jag slänger in ett inlägg innan jag åker.
Kram!


Shopping med paps

Vid 17.45 åkte jag in till centrum och pappa kom en kvart efter det. Eftersom vi bara hade en timme på oss innan det stängde så skyndade vi oss lite. Men tröjor fick jag med mig hem, och det var ju precis det som behövdes.


Vit slapp trekvarts ärmad tröja, Gina Tricot - 149 kronor.

Blå/vit randig tröja, Gina Tricot - 149 kronor.

Köpte en likadan som ovan fast rosa-randig, så himla skönt material och billig dessutom.

Chockrosa trekvarts ärmad tröja från Vero Moda, 160 kronor.

Trosor med olika mönster från Vero Moda, 3 för 130 kronor.

Vad tycker ni?
OBS; Tröjorna ser väldigt bredaxlade ut på bilderna pga galgen. Och som ni har märkt så har jag blivit kär i oversize-tröjor. Grymt snyggt med ett skärp i midjan! Nu; middag och Talang.

Fredag

Kom hem för ca 20 minuter sen. Senare ska jag göra matteläxan och NO-labbrapport. Nu är det helg. Äntligen. Känns som veckan segat sig fram, fast vi bara haft 4 skoldagar.
Min helg kommer se ut såhär;
Fredag - Centrum med pappa (nya löpskor och tröjor står på listan), kolla på "Talang 2009".
Lördag - Åka in till stan med mormor. Kika i affärer, träffa Ivve och gå på teater.
Söndag - Äntligen umgås med Erika.

Ser fram emot allting! Något kul som händer i helgen för er?
Ni får se outfit senare. Puss.

Laserdome med klassen

Har inte kunnat blogga förrän nu pga att vi slutade skolan klockan 15, kom hem med 4 kompisar klockan kvart över ungefär, åt mellis och sen var det samling på tågperrongen klockan 16 eftersom vi skulle åka in till stan för att spela laserdome. Grymt kul var det! Kom tre i min grupp, och samanlagt på plats 11/26. Ni får se bilder från den roliga eftermiddagen.


Sötisen Astrid.

Jag.

Jag och finaste Tove.

En del av klassen.

Blåa korvar eller jeans? Bestäm själv...


Fotbollsuttagning till skollaget

Hej på er. Kom nyss hem från fotbollsuttagningen. Det är som en vanlig fotbollsträning, och idrottslärarna är tränarna. De kollar vilka som passar till laget och de som blir uttagna får spela matcher mellan olika skolor. Verkar vara väldigt roligt. För mig gick det helt okej, jag har spelat bättre - helt klart. Får helt enkelt hoppas på det bästa.
Ikväll har jag inga planer, ska göra engelskaglosor på glosmaskinen, duscha och säkert bara slappa framför TV:n. Kommer det något bra program idag?
Juste, nu kom jag på att VR och Frida-tidningarna ligger och väntar på mig. Hehe, favvisar.
Puss & kram!


Jag saknar fotbollsgänget!

Studsmattan är ute

Tröttsamma tisdag. Var sjukt trött i skolan, men när Vickan följde med mig hem blev jag betydligt mycket piggare. Vi åt mellis, läste VR och Frida-tidningarna som kom idag, skrattade, njöt av den ljuvliga vårsolen och V var så snäll att hon erbjöd sig att hjälpa mig med att sätta upp studsmattan som jag tänkt göra någon dag i veckan. Så nu är den uppe. Och där ska den stanna, den ska inte flyttas någonstans. Haha, bara Vicke som fattar vad jag menar...


Vicke och lillasyster med hennes kompis.

Jag tror att det där är jag...

Alltid ett leende på läpparna när man umgås med Vicke.

Puss och kram!

I made it

Nu känner jag mig stolt. Har nyss sprungit 7 km (runt sjön) och jag stannade inte och gick en enda gång. Jag, som inte har bäst kondis (men jag bygger ju upp den...), klarar att springa 7 km. I'm proud. Här kommer "outift" för joggingturen.


Svart jacka med reflexer och rosa detaljer - SOC, 399 kronor.
Svarta tights med reflexer - SOC, 299 kronor.
Svart sportbehå - Nike, 299 kronor.

Ska jag lägga in det här inlägget på "Outfits"- eller "Träning"-kategorin? Lägger det på Träning men ni får säga till om ni tycker jag ska ändra!


Ingen rubrik

Kom nyss hem från ett medelpass från Friskis. Fick värsta energikicken så nu ska jag ta en runda runt sjön. Riktigt skönt att träna när man har tid och ork. Ikväll ska jag lägga mig tidigt, pga skolan imorgon. Hoppas morgondagen rullar på snabbt. Och att det är fint väder, så att man kan vara ute på rasterna.
Nu ska jag ut och springa innan jag tappar lusten. Kram.
 

Bilder från sommar 2008

Jag längtar bara mer och mer till sommaren när jag kollar igenom dessa bilder. Vi var i tre olika länder; Italien, Kroatien och Slovenien. Varning för bildbomb.


Här låg vårt fina hotell i Venedig. På bild; den lilla "balkongen" ut över kanalen.

Sommar, sol, bad och allt man kan önska sig. Fina klippor en bit bort från hotellet.

En del av hotellets/lägenheternas pool.

Mysigt torg några hundra meter från lägenheterna.

I Kroatien. Litet torg bredvid hotellet.

Havet låg granne till torget och hotellet.

Stora vågor i Kroatien.

Här fanns flera "stenblock" i vattnet (grymt fint). Ett/familj var det uppdelat som det såg ut.

Man såg bottnen i Kroatiens vatten på 5 meter djup.

Här ser man bättre de så kallade "stenblocken" som låg i vattnet.

Åt lunch på en jättehärlig pizzeria. Havet som utsikt.

Ungdomarna och barnen simmar, leker & hoppar i det varma vattnet.

Storm.

Stiliga Slovenien.

Några hotell i Slovenien. Jag som trodde Slovenien var ett fattigt land...

Hotellets privata brygga.

Vårt hotell.

På väg hem.

Vad tycker ni om bilderna?


Trött, tröttare, Julia

Hemma - hur trött som helst. Vi har spelat fotboll, kollat på bilder, gjorde ingenting, åt, killarna spelade gitarr, byggde torn med träklossar (vi hade inget att göra), jag tog kort och filmade allt och alla, vi kollade på Wipeout, skrattade åt alla bilder som David var med på och annat onödigt att veta. Låter väl... inte kul alls, men det var faktiskt en lyckad kväll.
Nu är jag som sagt skittrött så jag ska ta bort sminket och krypa ner i sängen och sova. Sov gott.


Killarna spelar gitarr.

Kollar på gamla bilder, och skrattar varje gång Davve dyker upp på bilderna (sorry).

Middag hos vänner

Förlåt för att jag inte har skrivit under dagen, förutom vid lunchtid. Har verkligen inte haft någontign att skriva om. Min dag har rullat på långsamt. Varit ute och fått lite, lite färg, följt med mam till Ella Trädgård där jag även träffade Vickan, spelat fotboll men annars ingenting.
Vid 18 ska vi åka till några vänner och käka middag där. Så det är nog bäst jag börjar göra mig i ordning. Smink och hår behövs fixas. Puss på er.


Bilden har ingenting att göra med inlägget. Förutom att jag träffade Vicke en kortis, hehe...


Påskdagen

Vaknade av att solen sken in genom de stora fönstrena i hallen. Gick upp, satte på mig träningskläderna och sprang runt sjön. Nu har jag precis duschat och ska snart ut i solen och sola.
Erika sms:ade när jag var på väg runt sjön att hon var sjuk, så det blir inget av idag. Men nästa helg eller nästnästa ska vi förhoppningsvis ses. Nu ska jag ut i solen. Kram!


Så här fint väder var det när jag sprang. All is har smält!

Nu ska jag sova

Borstat tänderna, peelat ansiktet, tagit ansiktsvatten och borstat håret. Ska lägga mig och läsa och sen sova hur länge jag vill. Imorgon ska jag sola om vädret tillåter, och vara med Rikan (Erika). Hon sover kanske här eller tvärtom. Får se hur det blir, vi har inte planerat någonting. Men jag får ta dagen som den kommer.
Sov så gott alla påskkycklingar. ;)


Jag och bästa Erika förra sommaren på hennes landställe. Vilka minnen! :D

Dagen i bilder


Jag i det jätte härliga vädret.

Ivve var som vanligt på bra humör!

Min gulliga kusse Ivar och jag.

Det fanns hur mycket vårtecken som helst. Blåsippor, skillor, tussilago, färgglada okända blommor osv.

En fin tussilago.

Jag på en stor sten i havet.

Supergod påsklunch. Lammkött, klyftpotatis, sås och sallad.

Söta kusinen Daniela.

Danni och storasyster.

Jag och coolingen.

Ivve var otroligt intresserad av en gubbe som byggde någonting. Jag förstörde genom att ta kort, hehe...

Sen fick vi godis. Påskägg, chokladhare, dumle, nappar, Non Stop, toblerone, klubbor och Pin-Pin.

Och till sist efterrätt. Gott va?

Vad tycker ni om bilderna? Nu börjar Robinson, så det blir familjemys ikväll igen. Bye!


Påskafton - glad påsk!

Påskafton. För mig och min familj betyder det (som jag skrivit i ett antal inlägg nedan) att vi ska ut till landet, träffa kusinerna, leta påskägg och äta påsklunch. Ska kanske ta ett dopp i havet också, det är ju redan 10 grader ute och klockan är bara 9.00. Packar i alla fall ner mobil, badkläder och kameran. Så bilder bjuder jag på när jag kommer hem. Vi ses då?
Glad påsk!


Baguetter och filmkväll

Nu ska baugetterna jäsa i 2 timmar så tills dess ska jag och familjen kolla på Vicky Cristina Barcelona. Någon som har sett den och tycker den är bra/dålig? Berätta!
Baguetterna kommer inte vara klara förrän ca halv ett i natt, så jag hoppas att jag kan hålla mig vaken... Nu är hela familjen bänkad framför TV:n så nu ska jag också sätta mig. Kram!

För en kylig vårdag



Det här är några nödvändiga basplagg som behövs till en lite kylig vårdag med sol. Jag har länge varit kär i den rosa hoodien från Monki, men jag har aldrig haft tid att åka dit. Vad tycker ni om plaggen?
Många kramar.

7 km är avklarat

Herregud vad jobbigt det är att springa i denna värme, kändes som 25 grader och sommar när man sprang runt sjön. Ännu jobbigare blir det ju när man springer med en syster som är i överdrivet bra form och har väldigt bra kondition. Haha, men jag klarade det i alla fall - på 47 minuter.
Nu sitter jag nyduschad och ska nog göra baugetter om ett tag. Kommer säkert inte hinna till centrum innan de stänger, det är ju långfredagen och därför stänger de vid 17. Men vi får se. Nu ska jag svara på era fina kommentarer. Kram!


Svart jacka med rosa detaljer - SOC, 399 kronor.
Svarta tights - SOC, 299 kronor.
Vita skor med svarta och rosa detaljer - Nike, 499 kronor (?).
Förresten, det är paketpris på jackan + tightsen som jag har på mig, på Stadium för endast 499 kronor.


Långfredagen

God morgon solstrålar!
Vaknade vid tjugo i elva, så jag har nästan fått 11 timmars sömn i natt. Pigg som en lärka... typ, hehe. Har bestämt några få saker jag måste få ordning på idag. Springa runt sjön, baka baugetter (HK-läxa), duscha och kanske åka till centrum med syrran. Kommer säkert ploppa upp flera saker under dagen, men det är i alla fall det som står först på listan.
Imorgon åker jag till landet. Träffar bebis-kussarna och mommo, letar påskägg, äter gott och kanske badar. Haha, nej, det tror jag inte. Men vet ni? Jag badade i havet i tisdags. Iskallt var det kan jag lova. Någon mer än jag som tagit sitt premiärdopp? :)


Förresten, det är sol ute! I'm happy.


Systerkväll framför TV:n

Mamma och pappa är hos deras vänner och äter middag. Jag och syrrorna är därför hemma själva. Såg nyss klart "Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show", den var så fruktansvärt konstig och dålig att det till slut blev komiskt. Nåväl, nu ska vi se på ciao bella som vi hyrde i förmiddags. Mys!
Ha en bra torsdagskväll!


Påminnelse

Imorgon avslutas veckans blogg-tävlingen hos Malin och jag skulle verkligen bli hur glad som helst om ni röstade på mig! Så jag påminner er bara. Och förresten, tack till er som redan röstat/ska rösta. Extra kramar till er, hehe.
Klicka här för att komma till röstningen.


Om ni tycker jag är en värdig vinnare är det fritt fram att börja rösta, såklart. Stor kram.

Förresten, jag är också med och tävlar om ett urfint hänge hos Eva, passar jättebra till en enkel baströja, jeans och vita tygskor. Wish me luck!

Löparjacka + CHIC

Åkte med hela familjen till centrum, mamma och pappa skulle köpa påskgodis, påskägg, vin och mat till lördag då vi ska ut till landet. Jag och syrrorna följde egentligen bara med för att hyra film och ville inte stanna hemma. Men jag fick i alla fall med mig en snygg löparjacka från SOC, perfekt i vår när man ska ut i löparspåret. Och en CHIC att läsa ikväll om jag inte har något annat att göra.


399 kronor från SOC.

Plus en riktigt billig och bra tidning, CHIC.

Hiss eller diss?


- Haremsbyxan. 
Om dem inte ens passar tjejen på Gina-reklamen passar dem väl ingen?
- Regniga dagar.
Det ska vara vår, värme och sol.
- Rastlöshet.
Att inte ha något att göra på ett påsklov suger. Jag föredrar t.ex att träffa vänner, umgås med familj, träna & shoppa.
- Tiden rinner iväg.
Plötsligt är en till dag slut. Och skolan är igång igen.


- Påsklov!
Ledig från skolan, sova länge, vara uppe sent, mys med vänner mm.
- Denim.
Slitna jeans, jeansjackan och leggingsjeans är något jag gillar! Go denim.
- Oplanerade dagar.
Hemma-SPA, baka, träna, sova, läsa. Göra det man känner för.
- Påskägg.
Att leta påskägg på landet påminner om när man var 3 år. Barndomstiderna finns fortfarande kvar.


Färgglad fest

Här kommer lite färgglada bilder från den otroligt mysiga tjejkvällen igår till idag.


Alla färgglada brudar. Svart, blå, gul, orange, rosa och grön.

Uppe på vårt mysiga loft där vi sov.

Jag och sötis Denise.

Denise, jag, Vicke, Astrid och Sally. Ellen var någon annanstans när bilden togs.
Vicke är rosaklädd.

Världens finaste tjejer. Visst är vi snyggt färgglada?

Inte alltid fullt seriösa dock...

Skååååål flickor!

Mys framför film. (Kalla mig proffsfotograf)

Vi blev dansgalna när musiken satt igång...


Nu ska jag gå och vara lite social med Vicke som sover här inatt. Puss!


Hemma hos Ellen

Hejsan. Kom hit vid ett-tiden, vi har varit nere vid bryggan, ätit lunch, gått ner till ICA och köpt glass, spelat fotboll, gungat gungbräda och haft det allmänt trevligt, hehe. Vi åker till Astrid med 6-färjan, och då börjar partajet. Längtar! Nu envisas Ellen att vi ska gå ut i det fina vädret, ses vi imorgon? :-)

Idag blir en bra dag

Vaknade väldigt sent idag, halv elva. Klädde på mig och fastnade såklart här.
Den här dagen har jag sett fram emot länge. Ska umgås med några vänner och temat på partajet är färg. Kul va? Min färg är klarblå, hur ballt som helst om du frågar mig, hehe. Innan jag åker ut till A ska jag vara med Ellen, ska bli väldigt roligt såklart. Men först gäller packning, frukost och kanske duschen. Ha en megabra dag!

Förresten, glöm inte rösta på mig som Veckans Blogg.

En av finalisterna i Veckans Blogg-tävling

Hemma efter ett riktigt hårt och långt träningspass, skönt!

Har blivit meddelad att jag är en av av finalisterna på den här bloggen. Gå in och rösta på mig, skriv in "nummer 4, fashionbyjulia", så blir jag jätteglad! Bara att börja rösta, lätt som en plätt!
Kramar till er alla.

En solig dag med Vicke!

Jag och Vicke har haft hur kul som helst idag. Varit ute ungefär hela dagen. Gått ut med hennes hund, spelat fotboll, druckit milkshake ute i vårsolen, cyklat med lillsyrran och köpt klubba mm. Har även tagit lite bilder, så här kommer några av de.


Gick ner till sjön - isen är fortfarande kvar...

Min bästa Victoria och jag.

Jag invigde mina nya solglasögon från H&M (OBS; bitchig på skoj).

Våra extremt gosa milkshakes på terassen.

Köpte klubbor - skogsbärs- och äppelsmak. Mums!

Nu ska jag äta våfflor med mamma och lillasyster. Kram!


På väg till Victoria

"Det riktiga" påsklovet har börjat!
Nu har jag duschat, klätt på mig, borstat gaddarna och är redo att umgås med Vickan. Kul ska det bli, förstås.
Kanske trallar ner till sjön (nej, jag tänker inte bada) och tar bilder. Bjuder på några när jag kommer hem såklart. Innan jag går till Vicke kommer jag läsa bloggar och svara på kommentarer. Ha en überbra måndag!


Jullan och Vickan i en trappa. Det ser väl trevligt ut? Haha. :-)

Flera tröjor, tack

Nu har jag precis rensat ur garderoben och märkt att jag verkligen behöver flera tröjor. T-shirts, linnen, tunnare koftor och långärmade. Kanske hinner jag och paps åka en sväng till centrum någon gång i veckan och kika.



Vet ni var jag kan gå för att få tag på fina tröjor i alla modeller?
Kram!

Hemma från kusinkalas

Kom hem för en timme sen ungefär. Alltid lite trött när man kommer hem från två glada bebisar. Som vanligt har vi busat, lekt, fikat etc. Riktigt trevligt var det. Nu ska jag och lillsyrran ut och cykla. Kram!


Jag och sötnosen Ivar, som fyllde 1 år förra veckan.
Danni tuggar på sin hand, hehe.


Gulliga Daniela, 8 månader.

Ett-åringen med presenter och smoothie framför sig.

Ivve med släkten i bakgrunden.

Pettson och Findus - Glömligheter

Jag ändrade planer idag. Mamma och lillasyster skulle åka till centrum för att köpa present till Ivve, så jag följde med de. Och vid 12.30 skulle de se på bio, Pettson och Findus - Glömligheter, så jag hängde med på den också. Hehe, vad ska man säga om den filmer? Somnade till en stund men den är väl bra för 5-åringar eller något.
Nu ska vi åka in till stan för att fira ett-åringen. Bloggar när jag kommer hem. Puss och kram.



Rekommenderas för barn mellan 3-7 år.


Min söndag kmr se ut såhär

God morgon sockervaddar, hihi.
Söndag. Min dag kommer bestå av detta;

- Rensa bort alla tjocka vinterkläder i garderoben
- Rota fram alla vår/sommarkläder
- Lära lillasyster att cykla, hon har fått en ny cykel så nu är hon sprallig
- Fira sötisen Ivves födelsedag med mammas släkt
- Kolla på Gossip Girl, Wipeout och filmen This is England med familjen (hyrde igår)
- Städa rummet

Ser faktiskt fram emot allting som händer idag. Vad ska ni göra idag? :-)

Det räckte med jeansjacka

Det var ju så grymt varmt och härligt i luften idag så när vi gick på stan hela dagen bärde jag endast min jeansjacka över min t-shirt. Härligt va? Känner att jag älskar våren mer och mer för varje dag...


Ljus jeansjacka - Åhléns city, 399 kronor.
Korall-färgad randig t-shirt - H&M, 98 kronor.
Ljusa jeans - G-star, 1099 kronor.
Svart väska - ZARA, 249 kronor.
Svarta tygskor - Keds.

Glöm inte kommentera mina andra inlägg som är skriva idag. Sov så sött!

Shoppingen

Som jag lovade kommer bilder på vad jag köpte idag.


Eurosko, H&M, Bik Bok, Gina Tricot...

Små nödvändiga saker från H&M. Solglasögon, 59,50 kronor. Brunt skärp med nitar, 79,50 kronor.

Gult linne från Bik Bok, 149 kronor. Tänk er till en brun kropp... mums!

Supersnygga och sköna converse, 599 kronor.

Härligt slitna ljusa jeans från Gina Tricot, 499 kronor.

Vad tycker ni? Har du någon favorit? :-)
Kram!


En dag full med shopping

Hej gorgeous!
Förlåt för att jag inte har bloggat under dagen, men jag har varit i stan hela dagen med mams och storasyster. Vad vi gjorde där? Vårshoppade såklart! I massor. Tog en riktigt god fika på NK och shoppade lite till. Den här dagen har varit hur mysig som helst. Ett par jeans, converse, solglasögon, skärp och ett slappt linne fick följa med hem. Helt klart nöjd med allting. Ni får självklart se bilder i nästa inlägg! Nu ska jag, mams och syster åka och hyra filmer till kvällen, så jag visar bilder när jag kommer hem. Ha det bra! Puss.


Lördagsmorgon

Hej darlings.
Jag tror jag har vant mig med dessa skolrutiner, gick och la mig hyffsat tidigt igår och vaknade vid 8 idag. Men det är ganska skönt eftersom jag hinner med mer idag. Har duschat, klätt på mig myskläder och ritat färgglada teckningar med lillasyster.
Senare idag, vid lunchtid tror jag, åker jag och paps till centrum och köper lite vårkläder som jag egentligen skulle köpt igår när jag inte hade någon ork. Jeans och tygskor är det som står först på listan, får se om jag hittar någon snygg tröja eller något liknande också.
Uppdaterar mer under dagen, kram!


Svarta slitna

Har ju glömt att visa min "outfit" för dagen. Dock blev det bara bild på jeansen, men i alla fall, det får räcka. Ni överlever!


Jeans som jag trashat själv.
Hade en rosa tröja på mig men jag bytte om till linne eftersom det var så varmt när jag kom hem. Vad tycks? :-)


Helvete vad snyggt

Titta, titta, titta! Jag bara älskar denna sjukt snygga stilen. Det är så jag vill se ut i sommar. Helt underbart. Nu blir hela jag shoppingsugen. Bik Bok kommer jag shoppa loss på i vår/sommar.









Förresten, får man modellernas utseenden på köpet?

Tråkig start på påsklovet

Ja, åkte till centrum vid ungefär kvart i fyra men redan vid kvart i fem åkte jag hem. Hade ingen som helst shoppinglust, var trött och orkade inte ens prova någonting. Så nej, det blev ingen shopping för min del. Däremot såg jag ett par snygga slitna jeans på Gina som jag ska prova imorgon, de var perfekt slitna och slimmade enligt mig. Får se om jag får med mig någon också, inte så kul att gå själv och dessutom är det så roligt att umgås med vänner. Hade också tänkt köpa de klassiska conversen, men de ser verkligen ut som clownskor på mina fötter... smala och typ 3 meter långa. Så jag får se imorgon om det finns några bättre helt enkelt.
Ikväll blir det tv-kväll framför Talang 2009, lagom roligt. Bloggen kommer nog uppdateras flitigt eftersom kvällen kommer blir tråkig. Kram!


Äntligen påsklov!

Yay! Gud vad skönt med 10 dagars påsklov (om man räknar med helg), inga läxor, ingen skola, inga tidiga kvällar eller morgnar, umgås med vänner, leta påskägg, träffa bebis-kusinerna, åka till landet, njuta av våren och shoppa lite. Snart åker jag och syrran iväg, väntar bara på att hon ska komma hem från skolan så ska vi åka till centrum och kolla (troligtvis köpa) tygskor och slitna ljusa jeans - hoppas jag hittar det någonstans!
Dagen har varit helt okej. På franskan fick jag en chokladkanin för att jag var en av de som fick bäst resultat på läxförhöret och så fick vi tillbaka NO-provet. Är väldigt nöjd med det resultatet också. Men nu vilar jag hjärnan i en vecka och njuter av resten av livet, hehe.
Vad ska ni göra på påsklovet? :-)


Torsdagsklädsel


Vitt linne med tryck - H&M
Svart tunn kofta med rosett i midjan - Killah
Favoritjeans - Dr Denim
Svarta skor - Lacoste (hade de bara när jag var ute med Vicke, under dagen hade jag klackar)

En skoldag kvar...

Sen är det påsklov! Gud vad härligt. Längtar verkligen hur mycket som helst. Känns så bra nu när provet är avklarat också, så känner jag ingen stress att plugga. Gjorde engelskan och franskan på E-tiden och det är de enda läxorna vi har tills imorgon, så nu är jag läxfri. Jippi!
Idag efter skolan följde Vickan med hem. Vi hade supermysigt, tillbringade eftermiddagen ute i den varma solen med kameran, fotboll och skratt. Trevligt som vanligt. Tog många outfit-bilder så ni får se dagens senare.
Hur har er dag varit då? :) 


Här bjuder man på sig själv. Mysig eftermiddag i vårsolen, med mycket skratt såklart!

Ljusa slitna & tygskor

Jag och syster har bestämt för att åka in till centrum på fredag (vilken lättnad jag kommer känna då, påsklov). Ska köpa ett par vita eller svarta tygskor och ett par ljusa slitna jeans som jag gått och suktat efter alldelles för länge. Dock vet jag inte vilka jag vill köpa, har fortfarande inte hittat de där snyggingarna-som-man-vill-ha-på-sig-dygnet-runt-jeansen. Är det någon som har tips på vart det finns snygga ljusa slitna? Skrik till!
Tygskor finns väl på Nilson, Jarmeus eller Scorett. Där jag brukar köpa skor, riktigt snygga, sköna och bra material. Ni får självklart tipsa om tygskor också.


Om de korallfärgade jeansen skulle vara i ljust jeanstyg skulle jag slått till för länge sen. Grymma!


Energikick av sol och träning

Jag och syster tog 7 km-spåret runt sjön. Perfekt väder att jogga i, varmt i luften och svala vindar, vilken energikick va? Både från solen och träningen. Nu ska vi göra lunch och sätta oss ute på verandan och steka, hehe. Ska nog repetera lite till provet innan jag lägger det åt sidan, har ju pluggat nästan hela förmiddagen. Paps får nog hjälpa mig lite ikväll när han kommer hem av det jag inte förstår. Vi ses babes!


Träningoutfit:
Rosa jacka - Nike
Svarta tights - SOC
Vita/rosa skor - Nike

Inte ett moln så långt ögat kan nå...

...inte ett snöfall på fleeera dar'.
Jag gick upp vid halv nio, fixade smoothie till frukost gjord av blåbär, hallon, mango, banan och vanlijyoghurt. Sen var det dags att gräva ner sig i Fysikboken igen. Har pluggat sen halv nio och ska fortsätta plugga när jag har bloggat och läst andras bloggar, såklart.
Vid 13-tiden ska jag pch syrran ut på en joggingrunda i friska solen bara för att vila hjärnan en stund från pluggandet. Härligt right?


Skolan går alltid först nu för tiden - plugga, plugga, plugga.

Underbara sol och värme! När jag blir stor ska jag gifta mig med solen...

Och det ser ut att hålla i sig. 10-15 grader på fredag och lördag!

1 april - ny månad, "april april", ledig dag, sol & värme, plugg och träning för mig.
Hur ser din onsdag ut?


RSS 2.0