.


With my friends



Gårkvällen var så himla bra. Några tjejer samlades hos Sally med hög musik, lite dans, massa knas och skratt och god middag. Sedan avslutades kvällen med bastu och film. Tjejkvällar är bäst, helt enkelt!


Away from town



© Nu åker jag med mina systrar och papi till Romme för äventyrsbad, spa-chill, skidåkning och umgänge. Kommer hem imorgon kväll (hehe, lång skidsemester va?), men ska ändå försöka tidsinställa något åt er. Peace out kompisar!


Ledighet

Tumblr_lgmv07ghld1qbty8xo1_500_large
Wiiiiee, så himla skönt med sportlov nu. Det känns verkligen som att det behövs efter en tuff början av vårterminen. Kvällens planer är lite oklara, men på ett eller annat sätt ska jag hur som helst fira att det är en veckas ledighet. Take care people! ♥


Hett


Hur man på snyggaste och enklaste sätt matchar en leopardkjol - en basic tröja över en skjorta.

With the words of a love song

Tumblr_lcen4t9ynw1qb6lw9o1_500_large
Tumblr_lgzaibclth1qc144qo1_500_large





Det är för mycket i skolan den här veckan. Närmare bestämt 6 prov/inlämningar. Det känns lagom kul och det kommer antagligen leda till att jag inte uppdaterar så mycket. Men nästa vecka är det lov och då kan jag nog försöka ta igen det! Lite härlig musik kan ni väl avnjuta såhär på kvällskvisten. Peace out.

En enda önskan



Tumblr_lgxjszgdty1qg9j8ho1_500_large

Sommar


You shot me down


Kenza. Tycker bara det såg så jäkla tufft ut med en (fake)tatuering vid revbenen ungefär. Ännu tuffare att tatueringen föreställer en pistol.

En dag i Romme


Två taggade snyggingar på bussen upp till Romme.

Sally, Denise, Vicke och jag i backen.

Tickan och jag i liften.
Några av mina iPhone-bilder från gårdagen, som var grym! Vi var ett taggat gäng längst bak i bussen påväg till Romme, och väl i backarna blev det ännu mer skratt, knasigheter, fikapauser och så skidåkning förstås. Nu ligger jag nerbäddad i sängen med trehundra täcken och en kylpåse på armbågen. Jag krockade nämligen med en tuffing på idrotten idag, så min arm är lite skadad så att säga. Men om det inte blir bättre så ska jag röntga armen för att kontrollera att det inte är något större problem. Vi hörs senare!

Pepp

Tumblr_lfwxo7tapu1qbaskjo1_500_large
From_the_mist_by_blue_melody_large

Hihi, liten tjej förra året. Imorgon ska jag upp vid 5-tiden för att ta bussen med härliga personer till Romme, en skolresa som vi gör varje år. Jag har köpt godis, dricka och fixat skidkläder och ska snart rota fram ett par skidglasögon. Ta hand om er, kompisar!

Something new



Två nykomlingar till garderoben. Den första är en ganska lång t-shirt, som jag ska klippa kortare så att jag får den längden jag vill ha (typ som på bilden). Den andra är lite sötare och helt perfekt till våren och sommaren (hej jag köper kläder som är mest användbara först om 4 månader). Från Carlings båda två, 99 kronor respektive 349 kronor.

Kärlekens dag









Hoppas ni alla har haft en kärleksfull dag och får en fin kväll! Stora kramar från mig.

It takes a legend to be a star





Det här var bion vi såg igår - Burlesque. Den var grym, bästa filmen jag sett på väldigt länge (eller kanske någonsin). Bion hade liksom allt. Den innehöll bland annat dans, kärlek, sång, vänskap, drömmar, svek. Helt klart värd 95 kronor - se den!

You're fucking perfect to me




Gårkvällen var bäst. Jag har aldrig haft så kul, aldrig sett en så bra bio, aldrig skrattat så mycket, aldrig fått så mycket blickar av främlingar som tycker att jag och mina vänner lever livet fullt ut, aldrig varit så lycklig mitt i vintern. Lite roliga stunder från igår:
1. Efter bion väntade vi utanför toaletten på Astrid. Plötsligt börjar Vicke låtsas prata i telefon med världens ljusaste röst och lekte lite överklassbrud, typ. Vi vek oss av skratt och var tvungna att sätta oss ner på golvet (i toalettkön, på biografen) för att inte dö. Några tjejer kommer fram och frågar lite chockade "Står ni i kö..?". Och så svarar jag "Nej, vi sitter i kö".
2. Vi pratade mycket om mat hela kvällen, och så går vi in på McDonald's och börjar prata om bantning har jag för mig. Så säger Ellen "Men hörrni, man kan ju banta-äta-banta-äta-banta-äta... Alltså typ varannan timme eller nåt!".
3. Astrid, Ellen och Vicke får för sig att jag ska sätta en liten mugg på huvudet för att dölja min pälsboll. Så med den sitter jag ett tag på McDonald's och sedan när jag går runt på stan. Jag får kommentarer som låter allt ifrån "Är hon dum i huvudet?" till "Hahaha vad skön tjej, det där kommer säkert bli nya modet", jag får blickar som undrar om jag är seriös eller om det kanske är en möhippa det handlar om, jag möts av folk som brister ut i garv.

BÄST! Jag älskar er kompisar. (P.S: Tyck gärna att vi har lite härlig humor sådär, men döm oss inte för att vi tycker om att ha jävligt kul och vara lite galna. Tack!)


Looking at an angel





Jag har spenderat dagen med min vän Victoria. Vi gjorde en rolig fotografering innehållande galet mycket skratt, hög musik, lite annorlunda idéer och bara fint umgänge liksom. Och tro mig när jag säger att hon faktiskt är en ängel - inside and out.

Higher of the ground



Tröja från weekday, kofta från forever21, jeans Dr Denim, armband konfirmationspresent.
Det första nationella provet i svenska är nu avklarat, känns skönt då det gick bra. Vad har jag mer att säga? Ingenting. Så nu drar jag mig. Tjohej!

Sweet spring


Mest för att jag själv ska komma ihåg vad jag vill/ska/måste/kommer att köpa till våren och sommaren. Ett par snygga shorts som jag ska pimpa lite, ett par kilklackar med någon snygg detalj, lite kortare tröjor, en skinnjacka och kanske ett par Ray-bans. Utöver det skulle det sitta fint med en väska också, gärna med fransar eller liknande... Hejdå pengar!

One way or another


Vaknade upp vid 12-tiden och möttes av solstrålar som sken in i rummet. En timme senare åkte jag med familjen in till Vaxholm där vi strosade runt, njöt av vårkänslorna och käkade lunch på Vaxholms hotell. Mysig dag med mycket sol. Nu borde jag börja med plugget, men vi får se hur det blir med det... Ha det bra folket!

Don't want to go another day


En dagens outfit kan jag väl bjuda på i alla fall...

Let's get lost in a fantasy world

Tumblr_lg0aoj8vmk1qgeasdo1_500_largeTumblr_lg0e5dfn541qegjzpo1_500_large
Tumblr_lg2iq3pod61qekhdlo1_500_large
Tumblr_lg2kcs4p4j1qec4r1o1_500_large
Sen sist vi sågs har jag:
♦ Varit i kyrkan för att gå på en kurs om lekmetodik.
♦ Varit sjuk
♦ Fått massage
♦ Pluggat
♦ Gjort grundskolans sista historiaprov - skönt!
♦ Gjort grundskolans sista kemiprov - underbart!

Fruktansvärd vecka, faktiskt. Jag klarar inte av att ha två stora prov dagarna efter varandra, och dessutom vara sjuk. Ligger nerbäddad i soffan med dunkande huvudvärk, svidande hals, röd näsa och ond rygg. Jag skulle egentligen ut ikväll för att träffa ett gäng i stan för att fira Jenny och Anna, men så blir det inte nu förstås... Ska försöka sova ett tag och sedan bli det mys med mami. Och så ska jag kanske blogga lite också, det enda jag orkar göra är nämligen att surfa runt på internet.

RSS 2.0